המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jay כתב:חלילה קטנוניות, גם כשאני נכנס לפרטי פרטים זה משרת מטרה, ולא את ההתעסקות עצמה בפרטי הפרטים. המטרה היא להסביר למה זה mental burden, לא לנפנף בטעות. בתכלס, זה מבלבל את כולם, ואנשים לצערי לוקחים לפעמים את המספר הנמוך/גבוה בהתאם לטיעון שלהם. קח את עולם העבודה למשל, שם נהוג לדבר רק בברוטו, ולכן באותה מידה, רק הפוך, יהיה מוזר להתחיל פתאום לדבר בנטו (עזוב את עולם הפרסום עוד כמה תחומים ספציפיים בהם זה דווקא נהוג). עוד פעם, הכל נאמר בקונטקסט של שנים של דיוני נטו בתקשורת ובפורומים (בין אם פדרמן אוהב את זה או לא, וברור למה הוא לא אוהב את זה). אם היינו המנהלים שיושבים על התקציב, המונח נטו לא היה עולה בכלל (למעט כשצריך לדבר עם סוכנים)... אני מקווה שזה מובן מאליו, אבל ליתר בטחון אבהיר שאתה מוזמן לכתוב איך שבא לך, אלו בסה"כ 2 הלירות שלי.
jay כתב:שוב, זכותך לחשוב אחרת. אני לא תופס מצירבס בתור סנטר ראשון בקבוצה בכירה ביורוליג, והשילוב שלו עם מילר לא מוסיף לו קרדיט אצלי (לא שזה שווה משהו). אתה יכול לטעון/לחשוב שאת ההוא בדקו ואת ההוא ניסו, זה לא העניין בכלל - היו אופציות אחרות. בפחות כסף, ביותר כסף - אפשר היה להמר על פוטנציאל (כמו ג'רנל סטורקס) והיה אפשר להשקיע יותר כסף (כמו על שחקני NBA שציינתי). ואני כאמור הייתי מעדיף את אחת מהאופציות הללו
לא השתכנעתי שהיו כאלה בבירור, שהן היו טובות יותר ומכבי פישלה, אבל אוקיי, זכותך כמובן. ואגב, גם אם צירבאס ייתן עונה רעה זה לא מוכיח בעיניי את תיאוריית האלטרנטיבות. ושוב, האופציות היו בקיץ - אבל צירבאס הוחתם איפשהו באמצע העונה, בדיוק בשביל שלא יקבל הצעה שמנה בסוף העונה מקבוצה אחרת, ומכבי שוב תאלץ להדרדר למחוזות הפבראני. אתה תמיד יכול להגיד שאף אחד לא כופף את הזרוע של מכבי לעשות את זה, אבל את רצונם להבטיח לעצמם שחקן דומיננטי לעונה הבאה, צעיר, בריא, שנמצא בקו עלייה, שנותן תפוקה טובה כאן והיום, ומצוות בהצלחה לשחקן שלצידו, אפשר *להבין*.
jay כתב:בגלל שמי שטוען ש*אסור* להחתים שחקן מחליף כשיש לך 4 שחקני חמישייה - חי בסרט בעיניי. לא חשבתי אז שזה לא בסדר, וגם היום אני לא חושב שזה לא בסדר. אם המאזן היה 2-3 פותחים ו-2-3 שחקני ספסל, ניחא.
אני לא באמת אלך לחפש, אבל אני מנחש שאמרתם שזה אסון כשנכנסו למצב של 2-2, אחרי הפציעה של מילר וההחתמה של אלכסנדר. וגם במצב של 4-1, היה את סמית' בנוסף, שהוא שחקן חמישייה בשכר, וספסל בתחפושת / סימן שאלה. ואם זה נאמר במצב של 4-1, אני משוכנע שזה נאמר כי סילי הוא נובאדי עם רזומה לא מרשים. כלומר, לגופו של השחקן, ולא עקרונית - "איזה חטא זה להבטיח ארבעה שחקנים מתוך החמישייה ולהעז להביא מחליף אחד לפני שמביאים את שחקן החמישייה החמישי!".
toja27 כתב:הוא מביא ריבאונד, סייז נוכחות, גישה טובה וסיומת מתחת לסל. אבל הוא לא מביא את מה שרצינו שרובינסון יביא אתלטיות, עוצמה בתנועה וזריזות. הוא לא כזה רע כמו שחלקיכם עשיתם ממנו. הוא פשוט לא הגבוה שדמיינו לעצמנו כמו שאמר jay.
אחדשיודע כתב:toja27 כתב:הוא מביא ריבאונד, סייז נוכחות, גישה טובה וסיומת מתחת לסל. אבל הוא לא מביא את מה שרצינו שרובינסון יביא אתלטיות, עוצמה בתנועה וזריזות. הוא לא כזה רע כמו שחלקיכם עשיתם ממנו. הוא פשוט לא הגבוה שדמיינו לעצמנו כמו שאמר jay.
אף אחד לא עושה אותו כזה רע. באופן אישי הייתי לוקח שחקן כמוהו בתור מחליף, אני פשוט לא חושב שמכבי צריכה מחליף.
אחדשיודע כתב:toja27 כתב:הוא מביא ריבאונד, סייז נוכחות, גישה טובה וסיומת מתחת לסל. אבל הוא לא מביא את מה שרצינו שרובינסון יביא אתלטיות, עוצמה בתנועה וזריזות. הוא לא כזה רע כמו שחלקיכם עשיתם ממנו. הוא פשוט לא הגבוה שדמיינו לעצמנו כמו שאמר jay.
אף אחד לא עושה אותו כזה רע. באופן אישי הייתי לוקח שחקן כמוהו בתור מחליף, אני פשוט לא חושב שמכבי צריכה מחליף.
איתי-שגב כתב:יש לי תחושה שצירבס יראה משהו שאנחנו לא יודעים עליו בעונה הבאה.
אחדשיודע כתב:בדיוק, הבעיה שלי היא יותר עם ההחתמה של צירבס.
פשוט אחרי החתמה של אייברסון מרגיש לי שפסגת השאיפות שלנו לגבי העונה הקרובה היא הצלבה.
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:יש לי תחושה שצירבס יראה משהו שאנחנו לא יודעים עליו בעונה הבאה.
הוא תלוי 100٪ באם יישחקו עליו ואיך יישחקו עליו
היא לא יראה שום דבר לבד כמו שחלוץ חוד לא יכול להראות משהו בלי שישימו לו את הכדור הנכון בזמן הנכון
זה לא טיוס שיחיה מזבל, הוא צריך שיתנהגו אליו כמו לסנטר קלאסי
toja27 כתב:אחדשיודע כתב:בדיוק, הבעיה שלי היא יותר עם ההחתמה של צירבס.
פשוט אחרי החתמה של אייברסון מרגיש לי שפסגת השאיפות שלנו לגבי העונה הקרובה היא הצלבה.
אני חושב שזה מוקדם לקבוע, הרבה כאן זה שאלה של חיבור ושחקנים שמתגלים שנותנים יותר מהציפיות וכאלו שפחות מהציפיות בכל הקבוצות. זה מאוד מוקדם לדעתי לקבוע דבר כזה שהגבול זה הצלבה.
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:יש לי תחושה שצירבס יראה משהו שאנחנו לא יודעים עליו בעונה הבאה.
היא לא יראה שום דבר לבד כמו שחלוץ חוד לא יכול להראות משהו בלי שישימו לו את הכדור הנכון בזמן הנכון
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:יש לי תחושה שצירבס יראה משהו שאנחנו לא יודעים עליו בעונה הבאה.
על זה דיברתי. יש לי תחושה שפתאום יביא לנו איזה משחק קליעה או משחק הגנה יותר משובח.
אחדשיודע כתב:toja27 כתב:אחדשיודע כתב:בדיוק, הבעיה שלי היא יותר עם ההחתמה של צירבס.
אני חושב שזה מוקדם לקבוע, הרבה כאן זה שאלה של חיבור ושחקנים שמתגלים שנותנים יותר מהציפיות וכאלו שפחות מהציפיות בכל הקבוצות. זה מאוד מוקדם לדעתי לקבוע דבר כזה שהגבול זה הצלבה.
לא קובע שום דבר. מרגיש לי.
באותה מידה אתה יכול לצאת בלי כלום, אם העסק לא יתחבר.
אחדשיודע כתב:אני יכול להבין שאם מישהו מציין מספר אחד בברוטו ומישהו אחר מציין מספר שני בנטו - זה מבלבל.
ובדיוק בגלל זה אני דואג לציין אחרי המספר (הסכום), האם מדובר בנטו או בברוטו. ולרוב, אני מציין את שני המספרים.
אני לא חושב שמישהו כאן יתנגד לעוד אינפורמציה חיונית, שעוזרת בהבנת התקציב ובהשוואות בין שחקנים.
חוץ מזה, אני שנים על גבי שנים בפורומים של מכבי (מכביפאנס ועכשיו פה), וכמעט תמיד היינו מזכירים את הסכומים בברוטו.
אחדשיודע כתב:שלא יובן לא נכון - אני לא חושב שההחתמה של צירבס היא רעה. אבל אני גם לא חושב שהיא טובה. היא בינונית, באמצע.
אני די בטוח שהוא יתן למכבי דברים טובים, אבל לא מספיק בהשוואה למה שיש לשאר הקבוצות הבכירות ביבשת (ופה אני לא מדבר על 4-5 קבוצות, אלא יותר בכיוון של ה-8 הראשונות). זו ההגדרה של פרווה מבחינתי - קצת כמו לשבת על הגדר ולהסתפק בבינוניות.
מכבי צריכה לבחור - הימור מושכל (שחקן זול עם פוטנציאל טוב), או השקעה כספית גדולה. לא אוהב את החתמות מהסוג של צירבס (כאשר מדובר בזרים בכל אופן).
אחדשיודע כתב:ההודעה שלי מהת'רד של סילי (הרבה לפני הפציעה של מילר): viewtopic.php?f=2&t=3273&hilit=%D7%A1%D7%99%D7%9C%D7%99&start=20#p323541
שום דבר לא בדעיבד. אתה יכול לחשוב אחרת, אבל בעיניי זה טיפשי להחתים שחקן מחליף בסכום כזה לפני שהחתמת לאותה עמדה שחקן חמישייה. וכן, עובדה שהיום רואים שהיה אפשר לנתב את הכסף אחרת. וזה אגב, מבלי לדעת מיהו סילי או מה הוא שווה (ויכול להיות שהוא יתברר כפרפקט פיט). עוד לא הספקתי להכיר אותו מספיק טוב.
ומילא היה מדובר בשחקן אחד, אבל גם אלכסנדר וגם סילי הוחתמו לפני שהוחתםמו בעמדות שלהם שחקני חמישייה. וכשאני מדבר על לעבוד מסודר ונכון - זה כל הסיפור. אם מכבי רוצה לצמצם פערים מהקבוצות הבכירות ביבשת מבחינה תקציבית - היא צריכה לעבוד יעיל מהן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים