המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:ראיון מאוד מעניין איתו
http://sports.walla.co.il/item/2998229
שועל כתב:"לישראלים, בדיוק כמוני, יש שתי ידיים ושתי רגליים. טוב, אולי הרגליים שלכם יותר קצרות משלי. אני לא רוצה להיכנס לזה."
גזעני משהו...
שועל כתב:"לישראלים, בדיוק כמוני, יש שתי ידיים ושתי רגליים. טוב, אולי הרגליים שלכם יותר קצרות משלי. אני לא רוצה להיכנס לזה."
גזעני משהו...
גזעני משהו...
- אז בוא נעשה סדר, אחת ולתמיד: מה התפקיד שלך במכבי? אתה מוגדר מנהל הקבוצה, אבל אתה הרי לא משמש בתפקיד של מוני פנאן ז"ל. אתה המנהל הספורטיבי, כמו ג'ורדי קרויף במכבי תל אביב בכדורגל או כמו מאוריציו ג'רארדיני בפנרבחצ'ה?
"התפקיד שלי מלכתחילה היה משהו די נדיר בספורט, כי עשיתי קצת מהכל. אבל בשנה האחרונה זה השתנה. אחרי שדני פדרמן עזב את תפקיד המנכ"ל, לקחתי על עצמי דברים שהיו שייכים לו, והתחלתי לנהל בעצמי את המגעים עם הסוכנים, ניהלתי את השיחות עם השחקנים, פגשתי את כל הג'נרל מנג'רים ב-NBA. מכבי נמצאת עכשיו בעיצומו של תהליך רה-ארגון, ואני מאמין שבקרוב נעשה סדר ונודיע בדיוק מה השינויים שהתבצעו ומה הסמכויות של כולם".
MTA2311 כתב:תשמעו שוב את מסיבת העיתונאים עם פדרמן ותדעו מה התפקיד שלו
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:תשמעו שוב את מסיבת העיתונאים עם פדרמן ותדעו מה התפקיד שלו
מה זה משנה מה פדרמן אמר? וויצ'יץ' בעצמו לא סגור על זה.
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:תשמעו שוב את מסיבת העיתונאים עם פדרמן ותדעו מה התפקיד שלו
די נו. אתה לא באמת קונה את זה. ברור לחלוטין למה הוא לא אומר שהוא gm באופן מפורש.
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:תשמעו שוב את מסיבת העיתונאים עם פדרמן ותדעו מה התפקיד שלו
די נו. אתה לא באמת קונה את זה. ברור לחלוטין למה הוא לא אומר שהוא gm באופן מפורש.
ממש לא ברור לי.
MTA2311 כתב:אם הוא הסמכות המקצועית העליונה במכבי בשנתיים האחרונות אז הוא האחראי הראשי למה שראינו מהקבוצה. מה לא ברור?
פדרמן אמר שהוא המנהל המקצועי במסעת. בראיון הזה הוא הוא פירט את כל התפקידים שהוא עושה, והתפקידים האלה הם תחת ההגדרה של gm.
צריך ממש להתאמץ בשביל לא לראות את זה. ממש אבל.
rc4991 כתב:חשבתי על זה במהלך אימון הפתיחה שזה ממש עצוב איך מסמל גדול ואחד השחקנים הכי אהובים הוא הפך לבן אדם שנוא
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים