המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:סעמק זה על הדרבי
שחף1 כתב:נו בחייאת מכבי מול צסק׳׳א. אני מקווה שווימס יכנס לקצב קצת יותר טוב, מקל לא הולך לעשות 20 נקודות מול הרוסים
מכביסט31 כתב:MTA2311 כתב:סעמק זה על הדרבי
חשבתי על זה כל המשחק.
רוצה למות
MTA2311 כתב:שחף1 כתב:נו בחייאת מכבי מול צסק׳׳א. אני מקווה שווימס יכנס לקצב קצת יותר טוב, מקל לא הולך לעשות 20 נקודות מול הרוסים
מקווה שסוני לא יבוא במוד של להוכיח משהו לצסקא
שמואל1 כתב:צס"קא או קאזאן.
למכבי אין עדיין את גביע גומלסקי בארון. הגיע הזמן לעשות את זה.
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:שחף1 כתב:נו בחייאת מכבי מול צסק׳׳א. אני מקווה שווימס יכנס לקצב קצת יותר טוב, מקל לא הולך לעשות 20 נקודות מול הרוסים
להיפך, אני מקווה שיבוא. אני לא חושב שיש מצב שאנחנו מנצחים פה, אבל אם כן, זה יבוא מביצוע כזה, לא מקבוצתיות
MTA2311 כתב:שחף1 כתב:נו בחייאת מכבי מול צסק׳׳א. אני מקווה שווימס יכנס לקצב קצת יותר טוב, מקל לא הולך לעשות 20 נקודות מול הרוסים
MTA2311 כתב:סעמק זה על הדרבי
שחף1 כתב:MTA2311 כתב:שחף1 כתב:נו בחייאת מכבי מול צסק׳׳א. אני מקווה שווימס יכנס לקצב קצת יותר טוב, מקל לא הולך לעשות 20 נקודות מול הרוסים
הנשק של מכבי מול קבוצות כמו צסק׳׳א זה ווימס, גאודלוק וקצת ראד. צירבס לא ישים 20 נקודות על קייל היינס, יש בערך 2 סנטרים באירופה שיכולים לעשות את זה ולצערי הוא לא אחד מהם. אני מאמין שנראה אותו טוב מחר
MTA2311 כתב:מכביסט31 כתב:MTA2311 כתב:סעמק זה על הדרבי
חשבתי על זה כל המשחק.
רוצה למות
יש מצב סביר שצסקא תהיה בפור של 15-20 במחצית אז נוכל כבר להפנות את תשומת הלב להפסד המביך של מכבי בדרבי
שחף1 כתב:MTA2311 כתב:שחף1 כתב:נו בחייאת מכבי מול צסק׳׳א. אני מקווה שווימס יכנס לקצב קצת יותר טוב, מקל לא הולך לעשות 20 נקודות מול הרוסים
הנשק של מכבי מול קבוצות כמו צסק׳׳א זה ווימס, גאודלוק וקצת ראד. צירבס לא ישים 20 נקודות על קייל היינס, יש בערך 2 סנטרים באירופה שיכולים לעשות את זה ולצערי הוא לא אחד מהם. אני מאמין שנראה אותו טוב מחר
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:שחף1 כתב:נו בחייאת מכבי מול צסק׳׳א. אני מקווה שווימס יכנס לקצב קצת יותר טוב, מקל לא הולך לעשות 20 נקודות מול הרוסים
להיפך, אני מקווה שיבוא. אני לא חושב שיש מצב שאנחנו מנצחים פה, אבל אם כן, זה יבוא מביצוע כזה, לא מקבוצתיות
הוא בכושר נורא אבל
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:סעמק זה על הדרבי
באמת יש התלבטות מבחינתך?
שחף1 כתב:תאודוסיץ׳ מפסיד רק בפיינל פורים אמיתיים
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים