המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מכביסט24 כתב:יש מישהו שלא מתנתק ומתחבר מחדש כשהוא באפליקציה?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
שמואל1 כתב:מכביסט24 כתב:יש מישהו שלא מתנתק ומתחבר מחדש כשהוא באפליקציה?
אממ.. כולם?
מכביסט24 כתב:יש מישהו שלא מתנתק ומתחבר מחדש כשהוא באפליקציה?
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:בעיה, אין לי מושג מה הסיסמה שלי
בטוח יש דרך לשחזר
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:בעיה, אין לי מושג מה הסיסמה שלי
בטוח יש דרך לשחזר
בטח יש, אבל אני תמיד מחובר במחשב, אז לא קריטי. אני משתמש באפליקציה בעיקר כדי לענות על הודעות כשיש יותר מדי ציטוטים, כי אני לא יודע לצטט פה נורמלי. אם פתאום אני לא מתחבר כמה חודשים, תדעו שהכול הלך לעזאזל
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:בעיה, אין לי מושג מה הסיסמה שלי
בטוח יש דרך לשחזר
בטח יש, אבל אני תמיד מחובר במחשב, אז לא קריטי. אני משתמש באפליקציה בעיקר כדי לענות על הודעות כשיש יותר מדי ציטוטים, כי אני לא יודע לצטט פה נורמלי. אם פתאום אני לא מתחבר כמה חודשים, תדעו שהכול הלך לעזאזל
לא ניתן לזה לקרות
נחזיר אותך אם תרצה או לא
my man כתב:לא מצליח להתחבר מחדש אחרי שהתנתקתי...
yanay21 כתב:my man כתב:לא מצליח להתחבר מחדש אחרי שהתנתקתי...
חשבתי שעצרו אותך אתמול כשלא כתבת כלום במוצ"ש. ככה אני יודע שיוצאת שבת, יש שלוש הודעות של אורי
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:בעיה, אין לי מושג מה הסיסמה שלי
בטוח יש דרך לשחזר
לא ניתן לזה לקרות
נחזיר אותך אם תרצה או לא
אני ארשם מחדש כSkankhunt42, וככה אני אסנן אנשים לא מגניבים-מי שלא יבין את הרפרנס
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:לא מצליח להתחבר מחדש אחרי שהתנתקתי...
חשבתי שעצרו אותך אתמול כשלא כתבת כלום במוצ"ש. ככה אני יודע שיוצאת שבת, יש שלוש הודעות של אורי
הכנתי את השיעורים לשבוע...
עמוס לי החיים...
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:לא מצליח להתחבר מחדש אחרי שהתנתקתי...
עמוס לי החיים...
תחילת שנה זה תמיד נאחס. זה יתאזן לך בהמשך. עד שיוולד הילד כמובן, ומכבי תסיים מחוץ להצלבה.
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:לא מצליח להתחבר מחדש אחרי שהתנתקתי...
עמוס לי החיים...
תחילת שנה זה תמיד נאחס. זה יתאזן לך בהמשך. עד שיוולד הילד כמובן, ומכבי תסיים מחוץ להצלבה.
אני באמת מקווה שזה יתאזן בהמשך... אני לא אעמוד בעומס כזה שנה שלמה...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים