פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
11 נובמבר 2016, 22:51
מה יהיה עם השחקן הזה?
כושר ירוד, בעיות משמעת. לא בשביל זה מכבי משלמת 1.5 מיליון דולר.
לפני פאו: סוני ווימס נזרק מאימון מכבי ת"א
הגארד גער באלכסנדר ונשלח הבייתה.
רמי הדר ממשיך להראות לשחקנים שלו מי הבוס החדש בקבוצה, ולא חושש להתעמת גם עם השחקנים הבכירים. לערוץ הספורט נודע שלפני כשבוע, ועוד לפני הטיסה למשחק מול פאנאתינייקוס, סוני ווימס לא אהב את אחד המהלכים של ג'ו אלכסנדר, גער בו מול כולם והרים את הקול. רמי הדר הגיב מיד ואמר לווימס: "האימון הסתיים מבחינתך. לך למקלחת".
התירגול המשיך לאחר מכן ללא ווימס, וזו לא הפעם הראשונה שהוא קולני. למעשה זו הפעם השלישית, לאחר שבאותה אסיפת קבוצה מפורסמת עם ארז אדלשטיין הוא אמר למאמן בדיוק מה הוא חושב על מה שקורה בקבוצה. לאחרונה הוא גם התעמת עם מאיק צירבס.
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 28860.html
11 נובמבר 2016, 22:52
פארמר 2 ?
11 נובמבר 2016, 23:00
זה מפתיע שאף אחד אחר לא עשה את זה, אלכסנדר הוא סוג של זומבי והאדישות שלו מעצבנת
11 נובמבר 2016, 23:03
שחף1 כתב:זה מפתיע שאף אחד אחר לא עשה את זה, אלכסנדר הוא סוג של זומבי והאדישות שלו מעצבנת
לא הוא זה שצריך לגעור על אלכסנדר, בטח לא מול כולם.
הוא טינף על אדלשטיין בכל הזדמנות וגרם לפיטוריו, וכעת מרשה לעצמו לגעור על שחקנים אחרים בקבוצה בעוד מסריח את הפרקט בעצמו.
ממש לברון ג'יימס לעניים.
11 נובמבר 2016, 23:05
גם דריימונד גרין עושה את זה בגולדן סטייט. שיחררו את פיסת המידע חסרת המשמעות הזאת לגדלסטון כדי להראות שרמי הוא גבר גבר
זה לא כזה משנה, אחרי שבוע הבא הוא לא פה לדעתי, יש גבול להשתנה מהמקפצה. אחרי שנחטוף מאובראדוביץ׳ אחד יש מצב שהשני יבוא
11 נובמבר 2016, 23:28
איתי שגב הולך להיות הקורבן הבא של וימס. מסכן הילד.
11 נובמבר 2016, 23:50
ווימס, מקצוען מהרמה הגבוהה ביותר, דורש את הרמה הגבוהה ביותר ואת האכפתיות הגבוהה ביותר ואם אף אחד לא ידרוש את זה מהשחקנים אז הוא, בתור המנהיג הווקאלי של הקבוצה, יעשה את זה
כולם מתלוננים עוד מהסשן הקבוצתי הראשון שלאלכסנדר יש פרצוף תחת והוא אדיש אבל פתאום כשווימס יוצא עליו בגלל זה הוא לא בסדר?
11 נובמבר 2016, 23:52
Holiday_Armadillo כתב:ווימס, מקצוען מהרמה הגבוהה ביותר, דורש את הרמה הגבוהה ביותר ואת האכפתיות הגבוהה ביותר ואם אף אחד לא ידרוש את זה מהשחקנים אז הוא, בתור המנהיג הווקאלי של הקבוצה, יעשה את זה
כולם מתלוננים עוד מהסשן הקבוצתי הראשון שלאלכסנדר יש פרצוף תחת והוא אדיש אבל פתאום כשווימס יוצא עליו בגלל זה הוא לא בסדר?
זה התפקיד של המאמנים/הנהלה. לא של השחקנים.
11 נובמבר 2016, 23:57
שוב, כמו עונה שעברה, התיק הולך ליפול על השחקנים הלא נכונים.
תעזבו את ווימס וגאודלוק. הם לא הבעיה.
12 נובמבר 2016, 00:03
אין הרבה דברים בכדורסל האירופאי להתגאות עליהם בהשוואה לNBA, אבל אחד הדברים הבודדים שיש זה שאין כאן תרבות של שחקנים שרואים את עצמם גדולים מהמועדון ומנהלים את העניינים כמו לברון ג'יימס. רק חבל שוימס לא משחק כמו לברון אפילו בהשוואה לאירופה.
12 נובמבר 2016, 00:12
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ווימס, מקצוען מהרמה הגבוהה ביותר, דורש את הרמה הגבוהה ביותר ואת האכפתיות הגבוהה ביותר ואם אף אחד לא ידרוש את זה מהשחקנים אז הוא, בתור המנהיג הווקאלי של הקבוצה, יעשה את זה
זה התפקיד של המאמנים/הנהלה. לא של השחקנים.
ההנהלה והמאמנים לא מתפקדים, כבר שנים ככה
12 נובמבר 2016, 00:27
לגאודלוק ו-ווימס יש קטעים של אופי, לא חדש, לא מאתמול. ידענו את זה עוד לפני, ווימס בצסק"א, גאודלוק בפנר. אבל הבעיות שלהם מועצמות כשהם נואשים, כשהם צריכים לעשות יותר מדי. תחשבו על פארגו ב2015, על המגרש. היה נראה לפעמים כמו גדול ההד קייסים בהיסטוריה האנושית, אבל זה נבע מהעובדה שלפעמים הוא שיחק לבד. מקסימום עם רנדל וסמית', וזהו. אז הוא איבד את זה. וגם הם.
12 נובמבר 2016, 02:26
ווימס גבר
12 נובמבר 2016, 10:02
אני גם לא מבין.
לא שמפריע לי שרמי הדר, או לצורך העניין, מאמן אקראי כלשהו במכבי, מעמיד שחקן במקומו... זה בסדר וקורה ואין עם זה בעיה.
אבל זה שוב נראה כמו נסיונות מתוזמרים ומתוכננים של אנשים בהנהלה, להסיט את הפוקוס מהבעיות האמיתיות בקבוצה.
שנה שעברה אגב עשו את זה עם פארמר ורוצ'סטי, והוציאו אותם לחלוטין מהפוקוס.
יכול להיות שזה מה שמלמדים בביזנס סקול בלונדון... להעביר את האחריות תמיד על מישהו אחר. דני כנראה היה מצטיין דיקן שם.
12 נובמבר 2016, 10:48
דווקא את הדיבורים על יכולת דהויה אני לא מבין. ווימס בינתיים נותן עונה טובה מאוד. אם ציפיתם שמדובר בלברון של אירופה הבעיה היא ברמת הציפיות שלכם, כיוון שהוא מעולם לא היה שחקן "בלתי עציר" ביורוליג. היו לו התפוצצויות פה ושם אבל בגדול לא מדובר בגרסה מודרנית של אנתוני פארקר.
12 נובמבר 2016, 11:47
התנין 2 כתב:דווקא את הדיבורים על יכולת דהויה אני לא מבין. ווימס בינתיים נותן עונה טובה מאוד. אם ציפיתם שמדובר בלברון של אירופה הבעיה היא ברמת הציפיות שלכם, כיוון שהוא מעולם לא היה שחקן "בלתי עציר" ביורוליג. היו לו התפוצצויות פה ושם אבל בגדול לא מדובר בגרסה מודרנית של אנתוני פארקר.
הוא נותן עד עכשיו עונה סבירה מבחינה התקפית. הגנתית הוא זוועה. הוא פחות טוב ממה שהיה בצסק"א.
12 נובמבר 2016, 12:05
הכל יחסי. הוא משחק בסדר גמור לדעתי.
נראה לי שהנהלת הקבוצה התחילה עם קמפיין שלילי כנגדו, כך שלא מן הנמנע שהיכולת שלו תרד בקרוב
12 נובמבר 2016, 13:42
jol9 כתב:הכל יחסי. הוא משחק בסדר גמור לדעתי.
נראה לי שהנהלת הקבוצה התחילה עם קמפיין שלילי כנגדו, כך שלא מן הנמנע שהיכולת שלו תרד בקרוב
הוא לא הבעיה של מכבי. לא בטוח שהוא שווה 1.5 מליון, אבל אין ספק שזה לא השחקן שאפשר להאשים בתוצאות.
אני מסכים שנראה שהוא השעיר לעזאזל הבא של ההנהלה.
12 נובמבר 2016, 17:58
roy1000 כתב:jol9 כתב:הכל יחסי. הוא משחק בסדר גמור לדעתי.
הוא לא הבעיה של מכבי. לא בטוח שהוא שווה 1.5 מליון, אבל אין ספק שזה לא השחקן שאפשר להאשים בתוצאות.
אני מסכים שנראה שהוא השעיר לעזאזל הבא של ההנהלה.
זה ממש נראה ככה.
אני לא אתפלא אם פתאום היכולת שלו יורדת. כבר היום בכל תכניות הספורט, יורדים עליו כאילו הוא בנו של השטן.
12 נובמבר 2016, 18:56
ווימס חייב להישאר פה. סוף סוף יש פה מישהו שאשכרה איכפת לו. הוא מקצוען עם אופי בעייתי. לי טוב עם זה. הקבוצה שהוא משחק בה נראית כמו סיוט שהוא לא מבין איך הוא נקלע אליו.
הוא אחרון הבעיות שלנו..