פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

חצי גמר גביע המדינה:מכבי ת"א נגד מכבי אשדוד שני 18:45 ספורט5

09 פברואר 2017, 23:53

...

Re: חצי גמר גביע המדינה:מכבי ת"א נגד מכבי אשדוד שני 18:45 ספ

09 פברואר 2017, 23:54

מפסידים קל

10 פברואר 2017, 01:53

מתסכל שלא הגענו עם חיזוק. אני באמת מאמין שעם מילר ומונרו - ואחרי הניצחון על באסקוניה היינו יכולים לתת פה הצגה יפה גם נגד ירושלים בפוטנצית גמר.

10 פברואר 2017, 01:56

Mitelka כתב:מתסכל שלא הגענו עם חיזוק. אני באמת מאמין שעם מילר ומונרו - ואחרי הניצחון על באסקוניה היינו יכולים לתת פה הצגה יפה גם נגד ירושלים בפוטנצית גמר.

עדיין אפשר להביא את מיטשל ומילר ולסגור עניין.
:fe:

10 פברואר 2017, 01:58

החציל האצטקי כתב:
Mitelka כתב:מתסכל שלא הגענו עם חיזוק. אני באמת מאמין שעם מילר ומונרו - ואחרי הניצחון על באסקוניה היינו יכולים לתת פה הצגה יפה גם נגד ירושלים בפוטנצית גמר.

אתה מאמין לי שחשבתי על זה ואני חושב על זה ביותר שאת עכשיו?.
זה מהלך מטורף של צל"ש או טר"ש - או שזו הברקה או שהחסר מח ההד קייס הזה מחרב לנו את המעט שנשאר ועפים בסיבוב הראשון בפלייאוף להרצליה אחרי שבועט בראש של אדריאן, יוצא, ונוגח בקווינסי מילר.

10 פברואר 2017, 01:59

Mitelka כתב:
החציל האצטקי כתב:

זה מהלך מטורף של צל"ש או טר"ש - או שזו הברקה או שהחסר מח ההד קייס הזה מחרב לנו את המעט שנשאר ועפים בסיבוב הראשון בפלייאוף להרצליה אחרי שבועט בראש של אדריאן, יוצא, ונוגח בקווינסי מילר.

אין מה להפסיד. מכבי לא מתכוונת להוציא כסף על חיזוק, לראייה הפלת העסקה של דריל מונרו.
מיטשל שוחרר מהחוזה בחיפה, אפשר להביא אותו בעלות של שקית פיצוחים והוא כנראה מוכשר יותר מכל שחקן אחר שאבי אבן יפליץ מהדי ליג.

10 פברואר 2017, 02:02

שמואל1 כתב:
Mitelka כתב:
החציל האצטקי כתב:

אין מה להפסיד. מכבי לא מתכוונת להוציא כסף על חיזוק, לראייה הפלת העסקה של דריל מונרו.
מיטשל שוחרר מהחוזה בחיפה, אפשר להביא אותו בעלות של שקית פיצוחים והוא כנראה מוכשר יותר מכל שחקן אחר שאבי אבן יפליץ מהדי ליג.

אתה מבין שליד הבן אדם הזה סוני ווימס זה האיש הכי נוח בחדר הלבשה? זה מפלצת. זה לא השחרור שלו - זה מתחילת העונה כל מי שקשור לחיפה אומר שהבן אדם מאחר, לא מגיע לאימונים, עושה כל כך הרבה שטויות. להנחית אותו ליד הלוקר של ראד זה התאבדות. לא יודע, יש לו יכולת, אבל יש לנו יותר מדי מקרים שבורי ראש בשביל זה. אם היה לנו איזה קבוצה אינטלגנטית במרקם חברתי מושלם שאפשר לשלב אותו מבלי שיעשה טו מאץ' נזק - מילא. ביינתים יש לך קרקס נודד.
נערך לאחרונה על ידי Mitelka בתאריך 10 פברואר 2017, 02:03, נערך פעם אחת בסך הכל.

10 פברואר 2017, 02:03

הוא שחקן שחקן.
שים אותו עם קווינסי מילר ויש לך פה קבוצה אחרת לגמרי.

שיקחו אותו. יבדקו אותו באימונים. יבדקו אותו ביורוליג.
מה כבר יפסידו? שקל שבעים ועוד קצת כאבי ראש לעמי ביטון?

10 פברואר 2017, 02:06

Mitelka כתב:
שמואל1 כתב:
Mitelka כתב:
החציל האצטקי כתב:

אתה מבין שליד הבן אדם הזה סוני ווימס זה האיש הכי נוח בחדר הלבשה? זה מפלצת. זה לא השחרור שלו - זה מתחילת העונה כל מי שקשור לחיפה אומר שהבן אדם מאחר, לא מגיע לאימונים, עושה כל כך הרבה שטויות. להנחית אותו ליד הלוקר של ראד זה התאבדות. לא יודע, יש לו יכולת, אבל יש לנו יותר מדי מקרים שבורי ראש בשביל זה. אם היה לנו איזה קבוצה אינטלגנטית במרקם חברתי מושלם שאפשר לשלב אותו מבלי שיעשה טו מאץ' נזק - מילא. ביינתים יש לך קרקס נודד.

לא יודע, יש עוד גרסה שאומרת שמכבי חיפה לא שילמה לו משכורת.
בכל אופן, כפי שכבר אמרתי, אין מה להפסיד. שיחתימו אותו ויריצו אותו קצת ביורוליג. לא טוב, ישחררו.
אם מכבי הפילה את עסקת דריל מונרו, זה אומר שלא הולכים להוציא יותר מ 100 אלף דולר בלחץ על חיזוק.
מיטשל עדיף על כוכבי הדי ליג של אבי אבן. שחקן מוכשר בטירוף.

10 פברואר 2017, 02:06

החציל האצטקי כתב:הוא שחקן שחקן.
שים אותו עם קווינסי מילר ויש לך פה קבוצה אחרת לגמרי.

שיקחו אותו. יבדקו אותו באימונים. יבדקו אותו ביורוליג.
מה כבר יפסידו? שקל שבעים ועוד קצת כאבי ראש לעמי ביטון?

קניתי. רק כי זה האופציה היחידה לקחת גביע לירושלים. לא רוצה לראות אותם מפרקים אותנו בגמר. באמת שלא רוצה.
ואין זמן.

מעניין אם מישהו בכלל חושב על זה.

10 פברואר 2017, 02:07

טוני מיטשל לא שחקן למכבי בשום אופן לדעתי

10 פברואר 2017, 02:08

שועל כתב:טוני מיטשל לא שחקן למכבי בשום אופן לדעתי

נגיד ומילר נפצע באימון וגומר את העונה.
אתה חייב עוד גבוה מוכשר בשני הצדדים לעונה הזאת.
מבחינתי שיזדכו על ראד ויקחו את הכאב ראש הזה במקומו.

10 פברואר 2017, 03:01

אין "לבדוק". אם אתה רושם אותו לגביע (בנוסף לאחד מבין מילר/סמית'), זהו - אין יותר חילופים, אי אפשר להתחרט.
העניין הוא שהאופציה השנייה (=לא לעשות כלום) לא הרבה יותר יותר טובה.

10 פברואר 2017, 03:07

אחדשיודע כתב:אין "לבדוק". אם אתה רושם אותו לגביע (בנוסף לאחד מבין מילר/סמית'), זהו - אין יותר חילופים, אי אפשר להתחרט.
העניין הוא שהאופציה השנייה (=לא לעשות כלום) לא הרבה יותר יותר טובה.

כן, ברור שאין לבדוק ושאסור לקחת החלטות שיתחרטו עליהן.
אני הייתי הולך על זה בכל זאת.

דווין יושב בדיוק על המשבצות של לנדסברג ופניני שצריכים לשחק ולהיות משמעותיים.
גבוה אתה צריך בכל מקרה, וקשה לי להאמין שימצאו מישהו טוב יותר.

מעבר להיותו פרוספקט מצויין שדיברנו עליו הרבה בשלבים המוקדמים יותר של העונה כפוטנציאל יורוליג.
במקרה הרע, מילר נפצע, והוא מסוגל לשחק בעמדה 4.

10 פברואר 2017, 03:11

מכבי בכל מקרה נמצאת כרגע בסיטואציה לא אידאלית (בגלל ההשתהות הבלתי מוסברת שלה בתיקון הסגל). אם היא תחתים שחקן כלשהו באימפולסיביות רק בשביל לשפר את הסיכויים שלה לזכות בגביע, היא יכולה לפגוע בסופו של דבר בסיכויים שלה לזכות בגביע-האליפות (במקרה שהשחקן שהחתימו לא מתאים). כמו שנאמר, טר"ש או צל"ש. לא יצליחו - שוב פעם יקבלו בראש.

10 פברואר 2017, 03:15

אחדשיודע כתב:מכבי בכל מקרה נמצאת כרגע בסיטואציה לא אידאלית (בגלל ההשתהות הבלתי מוסברת שלה בתיקון הסגל). אם היא תחתים שחקן כלשהו באימפולסיביות רק בשביל לשפר את הסיכויים שלה לזכות בגביע, היא יכולה לפגוע בסופו של דבר בסיכויים שלה לזכות בגביע-האליפות (במקרה שהשחקן שהחתימו לא מתאים). כמו שנאמר, טר"ש או צל"ש. לא יצליחו - שוב פעם יקבלו בראש.

מרגע שהבנו שסדרי הגודל שמדברים עליהם זה שחקני ליגה טורקית שניה, היה ברור שהם בונים על מילר ולא מתכננים להשקיע.
יש להם עכשיו הזדמנות פז לגנוב סוס. שינסו.

10 פברואר 2017, 10:02

האמת שלא ראיתי אותו משחק בכלל. איך הוא?

בכל אופן, אני גם חושב שאנחנו נמצאים בנקודת הכרעה. היורוליג כבר אבוד, וכרגע מכבי היא לא מאצ' בכלל למגדל.
מכבי שיחררה שני שחקנים מאוד יקרים, וחסכה חלק מהעלות שלהם, ובנוסף אלכסנדר נפצע וייעדר כחודש.

משהו צריך לקרות היום/מחר. אם לא יקרה, זה יהיה עוד מחדל עצום בשרשרת המחדלים של השנים האחרונות.

10 פברואר 2017, 11:04

jol9 כתב:האמת שלא ראיתי אותו משחק בכלל. איך הוא?

בכל אופן, אני גם חושב שאנחנו נמצאים בנקודת הכרעה. היורוליג כבר אבוד, וכרגע מכבי היא לא מאצ' בכלל למגדל.
מכבי שיחררה שני שחקנים מאוד יקרים, וחסכה חלק מהעלות שלהם, ובנוסף אלכסנדר נפצע וייעדר כחודש.

משהו צריך לקרות היום/מחר. אם לא יקרה, זה יהיה עוד מחדל עצום בשרשרת המחדלים של השנים האחרונות.

לפי פיק הנטייה היא לרשום את סמית' ומילר ולא להביא חיזוק

10 פברואר 2017, 12:22

RomanR כתב:

האמת שזה יהיה קיצוני אפילו עבור ההנהלה הזאת.

10 פברואר 2017, 12:36

jol9 כתב:
RomanR כתב:

האמת שזה יהיה קיצוני אפילו עבור ההנהלה הזאת.

זה באמת יפתיע אותך אם זה מה שיקרה? כי אותי כבר לא, הם בטוחים שהסגל שהם בנו הוא מצוין.
יתרה מכך, אם ניקולה יכשל בעונה הבאה (בהנחה ובאמת יבנה לבד) , המסקנה שלהם תהיה שהם צריכים להתערב, לא שהם צריכים להחליף
פרסם תגובה