18 מאי 2017, 18:33
18 מאי 2017, 22:17
18 מאי 2017, 22:21
18 מאי 2017, 23:43
19 מאי 2017, 10:38
19 מאי 2017, 10:46
19 מאי 2017, 12:29
19 מאי 2017, 12:38
אחדשיודע כתב:לריאל יש סגל רחב מאוד לדעתי, גם ביחס לפנר או צסק"א.
היתרון של פנר הוא בעצם זה שהפיינל פור באיסטנבול, כי מבחינת סגלים אני חושב שריאל/צסק"א לפניה.
בכל אופן, אני בכלל בעד האנדרדוג היום... אולימפיאקוס.
19 מאי 2017, 12:59
19 מאי 2017, 13:18
jol9 כתב:בפיינל פור הזה, קורה מפגש בין חמישה גארדים אירופאים הכי טובים ב-20 השנים האחרונות (יחד עם שאראס).
ספאנוליס, יול, בוגדנוביץ', תאודוסיץ' ודה-קולו.
שני הגארדים האמריקאים היחידים, שאולי יכולים לעמוד מול החבורה הנפלאה הזאת הם וואנאמייקר וטייריס, ואחד מהם אני מקווה שיהיה אצלנו בעונה הבאה.
19 מאי 2017, 13:18
19 מאי 2017, 13:22
felix_r כתב:jol9 כתב:בפיינל פור הזה, קורה מפגש בין חמישה גארדים אירופאים הכי טובים ב-20 השנים האחרונות (יחד עם שאראס).
שני הגארדים האמריקאים היחידים, שאולי יכולים לעמוד מול החבורה הנפלאה הזאת הם וואנאמייקר וטייריס, ואחד מהם אני מקווה שיהיה אצלנו בעונה הבאה.
ב 20 השנה האחרונות? ממש לא! אתה צריך לעשות אפגרייד לזכרון שלך
מה עם דיאמנטידיס? מקדונלד? רודריגס? פאפאלוקאס?
מציאוסקאס? ריקי רוביו? רקוצ'ביץ'? דיוויד ריברס? שישקאוסקאס?
ג'ינובילי?
19 מאי 2017, 13:28
jol9 כתב:שני הגארדים האמריקאים היחידים, שאולי יכולים לעמוד מול החבורה הנפלאה הזאת הם וואנאמייקר וטייריס, ואחד מהם אני מקווה שיהיה אצלנו בעונה הבאה.
19 מאי 2017, 13:29
jol9 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:בפיינל פור הזה, קורה מפגש בין חמישה גארדים אירופאים הכי טובים ב-20 השנים האחרונות (יחד עם שאראס).
ג'ינובילי?
נכון, דיאמנטידיס בהחלט שייך לרשימה...
מקדונלד וריברס אמריקאים, ג'ינובילי ארגנטינאי, רוביו לא היה ברמה הזאת אז, גם לא מאצ'אס ורקוצ'ביץ'.
פאפאלוקאס כנראה שכן וגם שישקאוסקס, אם כי הוא היה קצת יותר פורוורד...
19 מאי 2017, 13:29
19 מאי 2017, 13:34
rc4991 כתב:בכדורסל המודרני הגארדים הם השחקנים הכי חשובים במשחק
הייתי שם הרבה כסף על שתי העמדות האלה
19 מאי 2017, 14:03
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:בפיינל פור הזה, קורה מפגש בין חמישה גארדים אירופאים הכי טובים ב-20 השנים האחרונות (יחד עם שאראס).
ג'ינובילי?
נכון, דיאמנטידיס בהחלט שייך לרשימה...
מקדונלד וריברס אמריקאים, ג'ינובילי ארגנטינאי, רוביו לא היה ברמה הזאת אז, גם לא מאצ'אס ורקוצ'ביץ'.
פאפאלוקאס כנראה שכן וגם שישקאוסקס, אם כי הוא היה קצת יותר פורוורד...
נו באמת. אז אלה לא, אבל בוגדנוביץ', שלא עשה עדיין כלום בחיים שלו, כן בחמשת הגדולים ב 20 השנה האחרונות? לא הגיוני ואפילו לא קרוב. מאצאס ורקוצ'ביץ' היו מפציצים הרבה יותר גדולים מבוגדנוביץ', ועשו דברים.
דיאמנטידיס, פאפאלוקאס, אנטואן ריגודו, אלכסנדר ג'ורג'ביץ' - כל אחד מהם אגדה ושחקן הרבה יותר גדול מכל אחד בחמישיה שלך מלבד ספאנוליס, שגם הוא אגדה.
וזה בלי שאני אזכיר לך את טוני פארקר שגם הוא גארד אירופי (גם אם לא שיחק ביורוליג).
19 מאי 2017, 14:03
אחדשיודע כתב:jol9 כתב:שני הגארדים האמריקאים היחידים, שאולי יכולים לעמוד מול החבורה הנפלאה הזאת הם וואנאמייקר וטייריס, ואחד מהם אני מקווה שיהיה אצלנו בעונה הבאה.
נו באמת.
19 מאי 2017, 14:04
אחדשיודע כתב:rc4991 כתב:בכדורסל המודרני הגארדים הם השחקנים הכי חשובים במשחק
רכז וסנטר לדעתי. מאז ומתמיד.
19 מאי 2017, 14:33
rc4991 כתב:אחדשיודע כתב:rc4991 כתב:בכדורסל המודרני הגארדים הם השחקנים הכי חשובים במשחק
רכז וסנטר לדעתי. מאז ומתמיד.
לא חושב שהסנטר כבר כל כך משמעותי
פעם כן, אבל עכשיו ב"עידן החרגולים" המעמד שלהם ירד לדעתי
הגארדים הם אלה שמחזיקים בכדור כמעט כל הזמן, מריצים את ההתקפות ומייצרים נקודות
שילוב של שני גארדים איכותיים הוא כבר דרך טובה להצלחה לדעתי