המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:איזה תותח ספאחיה.
אבל לא הבנתי, יש לגל חוזה. מה עושים איתו?
my man כתב:שמואל1 כתב:איזה תותח ספאחיה.
אבל לא הבנתי, יש לגל חוזה. מה עושים איתו?
בית משפט
גל גל כתב:מכבי מכבדים את החוזה ומשלים לו כל שקל ...לא חושב שיש פה עילה לבית משפט הוא מעדיף מכבי יקפיאו אותו והוא לא יראה דקת משחק
my man כתב:גל גל כתב:מכבי מכבדים את החוזה ומשלים לו כל שקל ...לא חושב שיש פה עילה לבית משפט הוא מעדיף מכבי יקפיאו אותו והוא לא יראה דקת משחק
לא נכנסתי לכתבות עצמן..מכבי ישלמו לו את כל החוזה?
שמואל1 כתב:my man כתב:גל גל כתב:מכבי מכבדים את החוזה ומשלים לו כל שקל ...לא חושב שיש פה עילה לבית משפט הוא מעדיף מכבי יקפיאו אותו והוא לא יראה דקת משחק
אין ברירה. חוזה זה חוזה.
אבל אני מאמין שמכבי מניחה שהאינטרס של מקל זה לשחק, ולכן הוא יפעל לחפש קבוצה שתשלם את החוזה שלו או לפחות את חלקו.
שמואל1 כתב:my man כתב:גל גל כתב:מכבי מכבדים את החוזה ומשלים לו כל שקל ...לא חושב שיש פה עילה לבית משפט הוא מעדיף מכבי יקפיאו אותו והוא לא יראה דקת משחק
אין ברירה. חוזה זה חוזה.
אבל אני מאמין שמכבי מניחה שהאינטרס של מקל זה לשחק, ולכן הוא יפעל לחפש קבוצה שתשלם את החוזה שלו או לפחות את חלקו.
my man כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:גל גל כתב:מכבי מכבדים את החוזה ומשלים לו כל שקל ...לא חושב שיש פה עילה לבית משפט הוא מעדיף מכבי יקפיאו אותו והוא לא יראה דקת משחק
אין ברירה. חוזה זה חוזה.
חוץ מאצל מכבי..מה שניתן ללמוד ממקל של השנים האחרונות זה של בטוח שהאינטרס שלו זה לשחק..
שמואל1 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:גל גל כתב:מכבי מכבדים את החוזה ומשלים לו כל שקל ...לא חושב שיש פה עילה לבית משפט הוא מעדיף מכבי יקפיאו אותו והוא לא יראה דקת משחק
אין ברירה. חוזה זה חוזה.
חוץ מאצל מכבי..מה שניתן ללמוד ממקל של השנים האחרונות זה של בטוח שהאינטרס שלו זה לשחק..
אני לא מאמין בזה. הוא יישב עכשיו שנתיים בחוץ? ומה יקרה ביום שאחרי?
שחקן צריך לשחק. הוא יחפש קבוצה.
dod כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:לא נכנסתי לכתבות עצמן..מכבי ישלמו לו את כל החוזה?
אין ברירה. חוזה זה חוזה.
אני לא מאמין בזה. הוא יישב עכשיו שנתיים בחוץ? ומה יקרה ביום שאחרי?
שחקן צריך לשחק. הוא יחפש קבוצה.
שכחת שזה מקל?
הבנאדם ישב שנתיים בלי לשחק כי מישהו סיפר לו שהוא שחקן NBA.
my man כתב:מה כבר מקל יכול לעשות? מכבי תשלם לו את כל הכסף..למה הוא צריך ללכת לבית משפט?
אה ואגב..הוא מכביסט!!!
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים