המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
RomanR כתב:משחקי יום חמישי
חימקי - באמברג - חימקי
אנדולו אפס - ארמני מילאנו - אנאדולו
ולנסיה - אולימפיאקוס - וולנסיה
באסקוניה - פנרבחצ'ה - בסקוניה
משחקי יום שישי
צסק"א מוסקבה - ברצלונה - צסק"א
פנאתינייקוס - מלאגה - פאו
ריאל מדריד - הכוכב האדום - ריאל
jol9 כתב:מכבי חמישית כרגע. ניצחון בשבוע הבא מול ולנסיה יהיה קריטי.
אני חושב אבל, שכמו שמכבי לא יצאה מרצף משחקים "קל" על הנייר בלי הפסדים, כך היא גם לא תצא מרצף משחקים קשה
בלי ניצחונות.
jol9 כתב:מכבי חמישית כרגע. ניצחון בשבוע הבא מול ולנסיה יהיה קריטי.
אני חושב אבל, שכמו שמכבי לא יצאה מרצף משחקים "קל" על הנייר בלי הפסדים, כך היא גם לא תצא מרצף משחקים קשה
בלי ניצחונות.
jay כתב:jol9 כתב:מכבי חמישית כרגע. ניצחון בשבוע הבא מול ולנסיה יהיה קריטי.
בלי ניצחונות.
כנ"ל
אם כי עצם זה שאתה חושב ככה גורם לי לחשוב שזו טעות
ShiriV כתב:17 שלשות מ-40 ניסיונות לכוכב
felix_r כתב:ShiriV כתב:17 שלשות מ-40 ניסיונות לכוכב
40 נסיונות, זה לא איזה מספר ענק כל כך. הפרשנים של ערוץ הספורט לא באמת מבינים יורוליג. הם יותר מבינים ב NBA, וחושבים שבאירופה רק עכשיו התחילו לזרוק הרבה שלשות בעיקבות גולדן-סטייט ב NBA.
אבל זה ממש לא נכון. באירופה זרקו יותר שלשות מ NBA כבר מזמן. לדוגמא, בעונה של צביקה 2008, כשמכבי ניצחה את סיינה בחצי הגמר, סיינה זרקה 45 שלשות! זה לפני כמעט 10 שנים
דווקא ב NBA התחילו לזרוק יותר שלשות בעיקבות אירופה
http://www.euroleague.net/main/results/ ... code=E2007
אחדשיודע כתב:felix_r כתב:ShiriV כתב:17 שלשות מ-40 ניסיונות לכוכב
40 נסיונות, זה לא איזה מספר ענק כל כך. הפרשנים של ערוץ הספורט לא באמת מבינים יורוליג. הם יותר מבינים ב NBA, וחושבים שבאירופה רק עכשיו התחילו לזרוק הרבה שלשות בעיקבות גולדן-סטייט ב NBA.
אבל זה ממש לא נכון. באירופה זרקו יותר שלשות מ NBA כבר מזמן. לדוגמא, בעונה של צביקה 2008, כשמכבי ניצחה את סיינה בחצי הגמר, סיינה זרקה 45 שלשות! זה לפני כמעט 10 שנים
דווקא ב NBA התחילו לזרוק יותר שלשות בעיקבות אירופה
http://www.euroleague.net/main/results/ ... code=E2007
אבל אתה יודע פליקס, משחק אחד לא באמת מעיד על הכלל. אתה גם יכול ללכת אחורה ל-1996 ולמצוא שדאלאס זרקה 49 פעמים ל-3 במשחק אחד. הפעם האחרונה שקבוצת יורוליג זרקה מעל 40 זריקות ל-3 במשחק אחד הייתה בינואר 2014, כך שזאת עדיין תופעה יחסית נדירה באזור הזה של הגלובוס. לשם ההשוואה, מ-2014 היו ב-NBA מעל 200 מקרים שקבוצה לקחה 40 זריקות ל-3 במשחק או יותר. מעבר לזה, יש קבוצה ב-NBA (יוסטון) שממוצע הניסיונות שלה למשחק בעונה שעברה עמד על 40 זריקות מעבר לקשת (השנה זה כבר קפץ ל-44) ושקבעה שיא של 61 ניסיונות במשחק אחד בדיוק לפני שנה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Tom1313, גל גל ו־29 אורחים