המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
reuelc כתב:לא הייתי מעלה את ווילבקין ופארגו באותה חמישייה על מנת ליצור איזון מהספסל.
לדעתי החמישייה ביורוליג צריכה להיות: ווילבקין, ריי, רול, אובראיינט ובלאק
החציל האצטקי כתב:אני מחכה לראות את
ווילבקין, ריי, קיין, קלוירו, בלאק
MTA2311 כתב:קשה לי מאוד להאמין שריי וקלוירו שחקני חמישייה. אולי קלוירו אחרי שיבינו שאובראיינט לא 4 ולא באמת יכול לשחק עם בלאק/טיוס, אבל ריי... זה יהיה מפתיע.
גל גל כתב:MTA2311 כתב:קשה לי מאוד להאמין שריי וקלוירו שחקני חמישייה. אולי קלוירו אחרי שיבינו שאובראיינט לא 4 ולא באמת יכול לשחק עם בלאק/טיוס, אבל ריי... זה יהיה מפתיע.
למה ? אובראיינט בכיף יכול לשחק עם בלאק
MTA2311 כתב:גל גל כתב:MTA2311 כתב:קשה לי מאוד להאמין שריי וקלוירו שחקני חמישייה. אולי קלוירו אחרי שיבינו שאובראיינט לא 4 ולא באמת יכול לשחק עם בלאק/טיוס, אבל ריי... זה יהיה מפתיע.
לא ממש, זה הרכב כבד מאוד בהגנה וגם בהתקפה היכולת של אובראיינט לרווח מוטלת בספק
TAYO כתב:MTA2311 כתב:גל גל כתב:MTA2311 כתב:קשה לי מאוד להאמין שריי וקלוירו שחקני חמישייה. אולי קלוירו אחרי שיבינו שאובראיינט לא 4 ולא באמת יכול לשחק עם בלאק/טיוס, אבל ריי... זה יהיה מפתיע.
לא ממש, זה הרכב כבד מאוד בהגנה וגם בהתקפה היכולת של אובראיינט לרווח מוטלת בספק
אובריינט שיחק 4 בנבא אז למה הוא כבד מדי לתפקיד הזה ביורוליג? ובציוות עם בלאק לא צריכה להיות בעיה להתאים הגנה כי בלאק יכול לשמור על כל שחקן כמעט
Sent from my iPhone using Tapatalk
felix_r כתב:ואם החמישיה שלי לא כוללת את ווילבקין?
Jack55 כתב:לא הבנתי למה שמת את ווילבקין אחד ופארגו 2
הצבעתי לווילבקין פארגו קיין אובראיינט ובלאק אבל זה אמור להיות פארגו 1 וסקוטי 2
Jack55 כתב:reuelc כתב:לא הייתי מעלה את ווילבקין ופארגו באותה חמישייה על מנת ליצור איזון מהספסל.
לדעתי החמישייה ביורוליג צריכה להיות: ווילבקין, ריי, רול, אובראיינט ובלאק
קיין לדעתי זה שחקן שחייב להיות בחמישייה, בטח ובטח שעל פניי רול
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־23 אורחים