המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
A.Parker כתב:מתברר שבנוסף להיותו מטומטם, הוא גם חי בסרט וחוצפן. אם הוא כל כך איכותי, איך זה שהוא בבית בלי חוזה אפילו מקבוצת יורוקאפ? סתם אפס.
לא להאמין שהיינו צריכים לסבול אותו שנתיים ושמכבי עוד הציעה לו חוזה משודרג. הטמטום ממשיך לחגוג.
toja27 כתב:הציטוט של קיין , ביחד עם הלינק השגוי וביחד עם " להביא אותו כמאמן גארדים " גמר אותי![]()
מה שכן , אני עוד יכול לראות תסריט עתידי שהם מביאים אותו.
BIG sofo כתב:toja27 כתב:הציטוט של קיין , ביחד עם הלינק השגוי וביחד עם " להביא אותו כמאמן גארדים " גמר אותי![]()
מה שכן , אני עוד יכול לראות תסריט עתידי שהם מביאים אותו.
ללמד את הגארדים מה זה קשיחות ואגרסיביות...לא כדורסל...
A.Parker כתב:מתברר שבנוסף להיותו מטומטם, הוא גם חי בסרט וחוצפן. אם הוא כל כך איכותי, איך זה שהוא בבית בלי חוזה אפילו מקבוצת יורוקאפ? סתם אפס.
לא להאמין שהיינו צריכים לסבול אותו שנתיים ושמכבי עוד הציעה לו חוזה משודרג. הטמטום ממשיך לחגוג.
felix_r כתב:A.Parker כתב:מתברר שבנוסף להיותו מטומטם, הוא גם חי בסרט וחוצפן. אם הוא כל כך איכותי, איך זה שהוא בבית בלי חוזה אפילו מקבוצת יורוקאפ? סתם אפס.
הוא מטומטם?
כאילו זה הוא שהחתים את עצמו במכבי?
הוא חי בסרט?
מי שחי בסרט הם חלק מאוהדי מכבי (מבלי לפרט) שחושבים שהעונה ללא קיין יש לנו קבוצה טובה יותר. בעונה שעברה לפחות את חימקי ניצחנו פעמים. העונה אפילו מחימקי קיבלנו בראש.
שמואל1 כתב:צחוק צחוק אבל אם זה קיין או שום דבר, אני מעדיף את קיין.
מכבי כיום מחזיקה ככל הנראה בקו האחורי הגרוע ביותר מבחינה הגנתית ביורוליג.
אין ספק שאם יחתום זר נוסף, הוא יהיה חייב להיות שחקן הגנתי. הייתי שמח אם בנוסף הוא היה רכז טבעי, אבל קיין עם האגרסיביות והיכולות ההגנתיות שלו עדיף על כלום.
שמואל1 כתב:צחוק צחוק אבל אם זה קיין או שום דבר, אני מעדיף את קיין.
מכבי כיום מחזיקה ככל הנראה בקו האחורי הגרוע ביותר מבחינה הגנתית ביורוליג.
אין ספק שאם יחתום זר נוסף, הוא יהיה חייב להיות שחקן הגנתי. הייתי שמח אם בנוסף הוא היה רכז טבעי, אבל קיין עם האגרסיביות והיכולות ההגנתיות שלו עדיף על כלום.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־21 אורחים