המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מדובר על סגר הרמטי. סוגרים הכל.Adam כתב:סגר לא תקף על משחקי ספורט. יהיה משחק.
שמואל1 כתב:מדובר על סגר הרמטי. סוגרים הכל.Adam כתב:סגר לא תקף על משחקי ספורט. יהיה משחק.
הרמתי או לא, בנתיים יש אישור לספורט מקצועי לפי המתווהשמואל1 כתב:מדובר על סגר הרמטי. סוגרים הכל.Adam כתב:סגר לא תקף על משחקי ספורט. יהיה משחק.
גל גל כתב:יש מצב שמכבי תגיע למשחק הראשון ביורוליג כמעט ללא משחקי הכנה
מכבי יכולה להאשים רק את עצמה בכך.גל גל כתב:יש מצב שמכבי תגיע למשחק הראשון ביורוליג כמעט ללא משחקי הכנה
אם מכבי תיסע לחול היא תעשה שם משחקי אימון עם הקבוצות מאותה מדינהJack55 כתב:במקום מכבי הייתי כבר מסדר משחק אימון עם אחת הקבוצות למחר, חבל שלא יהיה שום משחק הכנה נוסף עד המחזור הראשון.
Shay_uzan כתב:אם מכבי תיסע לחול היא תעשה שם משחקי אימון עם הקבוצות מאותה מדינהJack55 כתב:במקום מכבי הייתי כבר מסדר משחק אימון עם אחת הקבוצות למחר, חבל שלא יהיה שום משחק הכנה נוסף עד המחזור הראשון.
למכבי יש צארטרים לשנה הזאת, מכבי דיברה כל התקופה הזאת עם משרד הבריאות ואפילו התיעצו איתם על המעבר לחול במידה והליגה תבוטל או שלא תהיה כניסה לארץ.גל גל כתב:Shay_uzan כתב:אם מכבי תיסע לחול היא תעשה שם משחקי אימון עם הקבוצות מאותה מדינהJack55 כתב:במקום מכבי הייתי כבר מסדר משחק אימון עם אחת הקבוצות למחר, חבל שלא יהיה שום משחק הכנה נוסף עד המחזור הראשון.
איך טסים לחול אם יש סגר הרמטי ?
יש עוד זמן לטוס ליוון. הסגר ההרמטי מתחיל רק בשישי אחה"צ ככל הנראה.גל גל כתב:Shay_uzan כתב:אם מכבי תיסע לחול היא תעשה שם משחקי אימון עם הקבוצות מאותה מדינהJack55 כתב:במקום מכבי הייתי כבר מסדר משחק אימון עם אחת הקבוצות למחר, חבל שלא יהיה שום משחק הכנה נוסף עד המחזור הראשון.
איך טסים לחול אם יש סגר הרמטי ?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים