המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:את משחק החוץ הזה אפשר לנצח או שזו בקשה מוגזמת?
אתה באמת רוצה להגיע לשבוע כפול ביורוליג אחרי שני הפסדי ליגה רצופים?my man כתב:שמואל1 כתב:את משחק החוץ הזה אפשר לנצח או שזו בקשה מוגזמת?
זה משחק ליגה..למי איכפת?
שמואל1 כתב:אתה באמת רוצה להגיע לשבוע כפול ביורוליג אחרי שני הפסדי ליגה רצופים?my man כתב:שמואל1 כתב:את משחק החוץ הזה אפשר לנצח או שזו בקשה מוגזמת?
זה משחק ליגה..למי איכפת?
רק לייתר דיוק - השבוע כפול בשבוע הבאשמואל1 כתב:אתה באמת רוצה להגיע לשבוע כפול ביורוליג אחרי שני הפסדי ליגה רצופים?my man כתב:שמואל1 כתב:את משחק החוץ הזה אפשר לנצח או שזו בקשה מוגזמת?
זה משחק ליגה..למי איכפת?
שמואל1 כתב:אתה באמת רוצה להגיע לשבוע כפול ביורוליג אחרי שני הפסדי ליגה רצופים?my man כתב:שמואל1 כתב:את משחק החוץ הזה אפשר לנצח או שזו בקשה מוגזמת?
זה משחק ליגה..למי איכפת?
ShiriV כתב:שמואל1 כתב:אתה באמת רוצה להגיע לשבוע כפול ביורוליג אחרי שני הפסדי ליגה רצופים?my man כתב:שמואל1 כתב:את משחק החוץ הזה אפשר לנצח או שזו בקשה מוגזמת?
זה משחק ליגה..למי איכפת?
?Who the fuck cares
שמואל1 כתב:ShiriV כתב:שמואל1 כתב:אתה באמת רוצה להגיע לשבוע כפול ביורוליג אחרי שני הפסדי ליגה רצופים?my man כתב:שמואל1 כתב:את משחק החוץ הזה אפשר לנצח או שזו בקשה מוגזמת?
זה משחק ליגה..למי איכפת?
?Who the fuck cares
אולי אני אולד סקול, אבל אני מאמין שמכבי צריכה לנצח כל משחק בליגה. מבחינתי, הפסד ליגה הוא בלתי מתקבל על הדעת.
אבל במקרה הזה אני דווקא מדבר על תגובת שרשרת. כשלעצמם, שני הפסדי ליגה הם אולי לא משמעותיים בלונג טרם, אבל הם יכולים לגרום לתגובת שרשת גם במשחקים שלאחר מכן ביורוליג.
anthony כתב:מכבי יכולה להפסיד כל משחק ליגה וזה לא יפתיע בכלל
יש 4-5 זרים שהתפוקה מהם כרגע היא אפסית
ג'ונס-בנדר-דורסי-זיזיץ'-קלויארו
לפחות שניים מהם צריכים להיות מוחלפים
אדגר פו כתב:לא חושב שהקו האחורי שלנו נופל מזה של חולון או ירושלים.
סקוטי וברייאנט שחקנים ברמה מאוד גבוהה, סקוטי לא כל כך מופיע לליגה אלא אם כן זו ירושלים.
דיבה עדיין רחוק מהכושר של שנה שעברה, אני מקווה שהפציעה לא גרמה לו להיות איטי יותר.
ההרכבים בליגה מוזרים. אתמול שיחקו דורי סהר , דיבה וסנדי כהן ביחד, מי קולע כאן ?
אדגר פו כתב:אל תשכח שירושלים משחקת משחק אחד בשבוע.... אנחנו בפול כוח ביורוליג ומה שנשאר נותנים בליגה. , אם בכלל.
השאלה איך יחזרו הפצועים הישראלים שלנו, כי בלעדיהם אין לנו באמת יתרון בישראלים.
שמואל1 כתב:ShiriV כתב:שמואל1 כתב:אתה באמת רוצה להגיע לשבוע כפול ביורוליג אחרי שני הפסדי ליגה רצופים?my man כתב:שמואל1 כתב:את משחק החוץ הזה אפשר לנצח או שזו בקשה מוגזמת?
זה משחק ליגה..למי איכפת?
?Who the fuck cares
אולי אני אולד סקול, אבל אני מאמין שמכבי צריכה לנצח כל משחק בליגה. מבחינתי, הפסד ליגה הוא בלתי מתקבל על הדעת.
אבל במקרה הזה אני דווקא מדבר על תגובת שרשרת. כשלעצמם, שני הפסדי ליגה הם אולי לא משמעותיים בלונג טרם, אבל הם יכולים לגרום לתגובת שרשת גם במשחקים שלאחר מכן ביורוליג.
מכבי מפסידה משחקים כי היא פשוט לא טובה מספיקShiriV כתב:שמואל1 כתב:ShiriV כתב:שמואל1 כתב:אתה באמת רוצה להגיע לשבוע כפול ביורוליג אחרי שני הפסדי ליגה רצופים?my man כתב:זה משחק ליגה..למי איכפת?
?Who the fuck cares
מכבי מפסידה ביורוליג כי יש לה בעיה מנטאלית קשה. שום משחק ליגה לא ישנה את זה כי ההרכבים של הליגה שונים מההרכבים ביורוליג (שלושה זרים בצד באופן קבוע). עובדה שמכבי עד היום ניצחה בליגה והפסידה משחקים צמודים ביורוליג. אין לזה השפעה אחד על השני כמו פעם.
Holiday_Armadillo כתב:מכבי מפסידה משחקים כי היא פשוט לא טובה מספיקShiriV כתב:שמואל1 כתב:ShiriV כתב:שמואל1 כתב:אתה באמת רוצה להגיע לשבוע כפול ביורוליג אחרי שני הפסדי ליגה רצופים?
?Who the fuck cares
מכבי מפסידה ביורוליג כי יש לה בעיה מנטאלית קשה. שום משחק ליגה לא ישנה את זה כי ההרכבים של הליגה שונים מההרכבים ביורוליג (שלושה זרים בצד באופן קבוע). עובדה שמכבי עד היום ניצחה בליגה והפסידה משחקים צמודים ביורוליג. אין לזה השפעה אחד על השני כמו פעם.
כן.. לא מבין את ההליכה סחור סחור הזו..Holiday_Armadillo כתב:מכבי מפסידה משחקים כי היא פשוט לא טובה מספיקShiriV כתב:שמואל1 כתב:ShiriV כתב:שמואל1 כתב:אתה באמת רוצה להגיע לשבוע כפול ביורוליג אחרי שני הפסדי ליגה רצופים?
?Who the fuck cares
כי בשאר המשחק אנחנו נראים טוב? אנחנו קבוצה לא טובהShiriV כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכבי מפסידה משחקים כי היא פשוט לא טובה מספיקShiriV כתב:שמואל1 כתב:ShiriV כתב:
?Who the fuck cares
אני לא הייתי נותנת להתנהלות הרעה של יאניס בדקות הסיום של משחקים צמודים הנחה בדמות "קבוצה לא טובה מספיק". הסגל שלנו לא בטופ של אירופה אבל גם רחוק מלהיות כזה שצריך לאבד את הראש בכל פעם שצריך מהלך מנצח
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים