המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
פרשת פנאן. שמעת עליה?TAYO כתב:הגיע הזמן לדבר על הפיל שבחדר. למה הוא עדיין כאן? מי ראוי להחליפו?
Sent from my iPhone using Tapatalk
השכר שלו מן הסתם לא מכסה את ההפסדים גם עוד עשרים שנה… וחוץ מזה אפשר לשלם לו ועדיין להביא את המנהל המקצועי של הפועל חדרה בתקציב ארוחות צהריים שלו.שמואל1 כתב:פרשת פנאן. שמעת עליה?TAYO כתב:הגיע הזמן לדבר על הפיל שבחדר. למה הוא עדיין כאן? מי ראוי להחליפו?
אבל בקרואטיה מספרים שהוא מדהים...A.Parker כתב:לא יוחלף לעולם. כנראה ה-GM הגרוע באירופה.
צריך לעשות הפרדה בין ניקולה השחקן לבין ניקולה המנהל המקצועי.A.Parker כתב:האמת, גם חבל מאוד בשבילו. אחד השחקנים הגדולים ששיחקו כאן ומהזרים שהכי התחברו למועדון. הזיכרון והמורשת הזאת נמחקה לגמרי "לטובת" שנאה צרופה על כשלונות אינוספיים בתפקיד מקצועי. חבל בשבילו שזה מה שנשאר.
שמואל1 כתב:צריך לעשות הפרדה בין ניקולה השחקן לבין ניקולה המנהל המקצועי.A.Parker כתב:האמת, גם חבל מאוד בשבילו. אחד השחקנים הגדולים ששיחקו כאן ומהזרים שהכי התחברו למועדון. הזיכרון והמורשת הזאת נמחקה לגמרי "לטובת" שנאה צרופה על כשלונות אינוספיים בתפקיד מקצועי. חבל בשבילו שזה מה שנשאר.
אני זוכר לו את השנים הטובות כשחקן.
מילוס כתב:קשה לעשות הפרדה.
הסיבה שכ"כ אהבו אותו אז, לא פחות מהיכולת שלו, זה החיבור שלו למועדון.
בתשע השנים האחרונות הוא במודע עשה למועדון הזה נזק עצום. אם היה אכפת לו מהמועדון הזה - הוא היה עוזב מרצונו כבר לפני 5 שנים.
אני לא חושב שיש בספורט המקצועני מקרה דומה לזה שלו ושל אבי אבן, נזק כ"כ גדול, כ"כ הרבה כשלונות, והכל טוב. נזרקו מפה 100 זרים כושלים ורק מי שהביא ובחר ונפל איתם ממשיך לבנות. לא היה דבר כזה.
מילוס כתב:תראה, זה לא ג'וב רגיל, לפחות לא אמור להיות מבחינתו.
הוא 20 שנה פה, קיבל אחריות מלאה (עם 0 נסיון ניהולי) לכל המועדון הזה, למיליון אוהדים.
זה עניין של אכפתיות, יושרה מקצועית וקבלת אחריות.
חסרים מאמנים שהבינו שהם מזיקים גם אחרי שנה והיו מספיק ישרים לקום וללכת?
אפשר להקביל את זה לעסק משפחתי, ואם הייתי מבין שאני כ"כ מזיק, כמובן שהייתי קם והולך, וגם עוזר לחפש מחליף (במקרה שלו, עדיף שלא). תשע פאקין שנים, המועדון נפל בשבי ואני עדיין מחכה לימי חמישי. הזוי.
לא חושב שזה רק הכסף, יש פה כנראה גם עניין של דמי שתיקה. זה לא סוד שניקולה היה מאוד קרוב למוני, אולי הכי קרוב. סביר שהוא יודע הכל על הפרשה.ankram כתב:יש דיבור על חוב של 50 מליון לזבל הזה מהבנק של מוני, הקטע שהוא שהוא כבר עלה למכבי פי 2
משתמשים הגולשים בפורום זה: משה ו־17 אורחים