המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
A.Parker כתב:חייבים ניצחון משכנע כדי להמשיך את המומנטום ולהגדיל את הביטחון
עידן כתב:A.Parker כתב:חייבים ניצחון משכנע כדי להמשיך את המומנטום ולהגדיל את הביטחון
עזוב משכנע, צריך שיראו אופי וינצחו, גם אם זה בנקודה. זה מה שחשוב כרגע.
עידן כתב:A.Parker כתב:חייבים ניצחון משכנע כדי להמשיך את המומנטום ולהגדיל את הביטחון
עזוב משכנע, צריך שיראו אופי וינצחו, גם אם זה בנקודה. זה מה שחשוב כרגע.
זה לא דווקא משחק להתאבד עליו? נצחון יכול להבטיח פרקטית עלייה לשמינית לא?אחדשיודע כתב:ניצחון משכנע יהיה כאשר הם ינצחו נבחרת חזקה. פה הם צריכים לנצח ולשמור כוחות איכשהו למשחקים הבאים. והתפקיד של המאמן לדאוג לזה.
TAYO כתב:זה לא דווקא משחק להתאבד עליו? נצחון יכול להבטיח פרקטית עלייה לשמינית לא?אחדשיודע כתב:ניצחון משכנע יהיה כאשר הם ינצחו נבחרת חזקה. פה הם צריכים לנצח ולשמור כוחות איכשהו למשחקים הבאים. והתפקיד של המאמן לדאוג לזה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
בפועל הבטחת העלייה לשמינית היא המטרה של הנבחרת (ואפשר להתווכח אם זו מטרה ראויה מספיק) ולכן מאמין שזה יהיה משחק שישימו עליו הכל. בניגוד לסרביה שם אני מאמין שבמחצית כבר נראה את דני נח.אחדשיודע כתב:TAYO כתב:זה לא דווקא משחק להתאבד עליו? נצחון יכול להבטיח פרקטית עלייה לשמינית לא?אחדשיודע כתב:ניצחון משכנע יהיה כאשר הם ינצחו נבחרת חזקה. פה הם צריכים לנצח ולשמור כוחות איכשהו למשחקים הבאים. והתפקיד של המאמן לדאוג לזה.
להתאבד עליו? אתה צריך לנצח אותו, אבל צריך גם להישאר פיט להמשך. אתה צריך לשאוף לא רק להעפיל מהבית, אלא גם לסיים במקום השני/שלישי בבית. ואז אולי לקבל יריבה נוחה יותר בשמינית.
לא יודע, הפסד (שוב) להולנד מחר יוריד משמעותית את הסיכויים לשמינית אז מה בכלל יש לדבר על הרבע.אחדשיודע כתב:המטרה המוצהרת, בצדק, היא רבע הגמר. אם הם מסוגלים או לא אני לא יודע.
ולא, לא צריך להתאבד על המשחק. צריך לנצח אותו ולדעת לשמור על אנרגיות למשחקים הבאים. לשתף יותר שחקנים, או כאלו שפחות שיחקו היום.
TAYO כתב:לא יודע, הפסד (שוב) להולנד מחר יוריד משמעותית את הסיכויים לשמינית אז מה בכלל יש לדבר על הרבע.אחדשיודע כתב:המטרה המוצהרת, בצדק, היא רבע הגמר. אם הם מסוגלים או לא אני לא יודע.
ולא, לא צריך להתאבד על המשחק. צריך לנצח אותו ולדעת לשמור על אנרגיות למשחקים הבאים. לשתף יותר שחקנים, או כאלו שפחות שיחקו היום.
על המשחק מול פינלנד היינו צריכים להתאבד, לא הייתה שום דרך אחרת לנצח. אני לא רואה סיבה שזה יהיה מאד שונה מחר נגד הולנד לאור מה שראינו נגד שבדיה וגם היום שוב נגד פינלנד. מה לעשות, ישראל לא תנצח בהליכה שום משחק בטורניר הזה.אחדשיודע כתב:TAYO כתב:לא יודע, הפסד (שוב) להולנד מחר יוריד משמעותית את הסיכויים לשמינית אז מה בכלל יש לדבר על הרבע.אחדשיודע כתב:המטרה המוצהרת, בצדק, היא רבע הגמר. אם הם מסוגלים או לא אני לא יודע.
מי אמר להפסיד? אמרתי שלא צריך ניצחון משכנע (כלומר ב-20 הפרש), אלא פשוט לנצח. להתאבד על המשחק ולסחוט סתם שחקנים זו טיפשות בעיניי. צריך לדעת לנצח יריבה חלשה גם בלי לסחוט שחקנים ששיחקו היום הרבה דקות. אחרת אתה גם מסתכן בפציעות. ואם לא תנצח, לא מגיע לך להיות גם בשמינית.
קודם כל אני לא רואה את הנבחרת מנצחת מחר. תחושת בטן כזו. אבל בוא נאמר שאם כן, האפשרות לשיקולי מנוחה ב-20 הפרש קלושה ביותר.אחדשיודע כתב:קודם כל, הולנד זאת לא פינלנד. זאת נבחרת יותר חלשה, אולי החלשה בבית (לפחות אם צ'כיה תוכל לקבל משהו מסטורנסקי בסופו של דבר). אבל אתה כנראה לא מבין מה אני כותב. הנבחרת מן הסתם אמורה לעלות למגרש במטרה ברורה לנצח. מה שאני אומר הוא שאין שום צורך לבזבז אנרגיות בשביל להביס ב-20 הפרש ולרשום "ניצחון משכנע". צריך לשתף יותר שחקנים, או שחקנים אחרים מאלו ששיחקו היום (יותר מדר וסורקין לצורך העניין) ולנסות לשמור על רעננות של שחקנים לקראת המשחק הבא. השחקנים עצמם כמובן לא צריכים לעשות חשבונות כאלו, אלא המאמן בלבד.
המטרה חד משמעית לסיים מקום 2-3מילוס כתב:הולנד לא אמורה להיות שטיח, בטח לא של ישראל. צריך לנצח.
וכדאי מאוד לישראל להסתכל על מקומות 2-3 בבית העייף שהיא קיבלה (ולא להסתפק ב"עלינו לשלב הבא"), כי מול יוון ממקום 4 זה יהיה כואב מאוד.
TAYO כתב:קודם כל אני לא רואה את הנבחרת מנצחת מחר. תחושת בטן כזו. אבל בוא נאמר שאם כן, האפשרות לשיקולי מנוחה ב-20 הפרש קלושה ביותר.אחדשיודע כתב:קודם כל, הולנד זאת לא פינלנד. זאת נבחרת יותר חלשה, אולי החלשה בבית (לפחות אם צ'כיה תוכל לקבל משהו מסטורנסקי בסופו של דבר). אבל אתה כנראה לא מבין מה אני כותב. הנבחרת מן הסתם אמורה לעלות למגרש במטרה ברורה לנצח. מה שאני אומר הוא שאין שום צורך לבזבז אנרגיות בשביל להביס ב-20 הפרש ולרשום "ניצחון משכנע". צריך לשתף יותר שחקנים, או שחקנים אחרים מאלו ששיחקו היום (יותר מדר וסורקין לצורך העניין) ולנסות לשמור על רעננות של שחקנים לקראת המשחק הבא. השחקנים עצמם כמובן לא צריכים לעשות חשבונות כאלו, אלא המאמן בלבד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים