המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
יש מספיק זמן להתאושש. זה מאסט ווין.מרסר כתב:השחקנים גמורים הפועל ת"א יבואו כרגיל נגדנו כמו בוסטון סלטיקס, נקווה שלא נפסיד.
sweety כתב:מה זה השעות ההזויות האלו העונה
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
omerk כתב:מהמר על תבוסה של הפועל.
מכבי יבואו להוציא עצבים והפועל תופתע מהאינטנסיביות.
מרסר כתב:omerk כתב:מהמר על תבוסה של הפועל.
מכבי שלי היורוליג ומכבי של הליגה זה שתי קבוצות שונות, בליגה את יכול לרשום רק 5 זרים ותלוי הרבה גם בישראלים והישראלים של מכבי חוץ מג'ון די וקצת כהן על הפנים, הלוואי שאתה צודק אבל אני הולך על משחק צמוד .
omerk כתב:מרסר כתב:omerk כתב:מהמר על תבוסה של הפועל.
מכבי שלי היורוליג ומכבי של הליגה זה שתי קבוצות שונות, בליגה את יכול לרשום רק 5 זרים ותלוי הרבה גם בישראלים והישראלים של מכבי חוץ מג'ון די וקצת כהן על הפנים, הלוואי שאתה צודק אבל אני הולך על משחק צמוד .
ואיזה ישראלים יש להפועל? גינת וזהו. לא סתם מכבי זו הקבוצה שבה הישראלים מקבלים הכי הרבה דק וקולעים הכי הרבה בליגה.
נכון שביורוליג הם נראים הרבה פעמים סחורה סוג ב, אבל בליגה למכבי יש את הסגל הישראלי הכי טוב בפער.
אם בולדווין ובראון באים עם רעל, אין להפועל הרבה מה לעשות.
אם זה יהיה צמוד זה כי אנחנו פישלנו בגדול, לא כי הפועל מדהימים.
כצפוי שתי הקבוצות עם ההרכבים הכי חזקיםמרסר כתב:סגלים למשחק, מכבי: בראון, בולדויין, קולסון, מרטין וניבו.
הפועל: ג'קובן, מקריי, מנפורד, אונוואקו והורד.
שמואל1 כתב:כצפוי שתי הקבוצות עם ההרכבים הכי חזקיםמרסר כתב:סגלים למשחק, מכבי: בראון, בולדויין, קולסון, מרטין וניבו.
הפועל: ג'קובן, מקריי, מנפורד, אונוואקו והורד.
מרסר כתב:אוהד הפועל מפרסם ציוץ של אחד השופטים שישפוט מחר בדרבי שהוא היה במשחק של מכבי לפני 10 שנים, אין סוף לטמטום של אוהדי הפועל ת"א מחפשים בנרות משהו שיוכיח את תאוריות הקונספירציה המופרכות שלהם שכול השופטים בכיס של שמעון מזרחי ומכבי, רק בעונה הזאת ראיתי כמה וכמה משחקים עם שיפוט עוין נגד מכבי ובדרבי האחרון שהשופטים נתנו להם להרביץ בלי חשבון ללא מענה שלא נדבר על שנים קודמות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־15 אורחים