המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Shay_uzan כתב:לא מאמין שיש אופציה להפסיד אליפות מול המועדון השפל ביותר בתולדות הספורט העולמי. מביש שהשחקנים הגיעו ככה למשחק
sroeyz כתב:לא היה מופרך להפסיד במשחק הזה, אבל מה שקרה פה הוא כתם למכבי. גם אם יזכו ביום שלישי, זה לא יכפר
Mitelka כתב:לתחושתי קטש יחליף רישום. לא יודע אם ניבו (תלוי במצבו) אבל אם לא הוא אז הילארד.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
Mitelka כתב:לתחושתי קטש יחליף רישום. לא יודע אם ניבו (תלוי במצבו) אבל אם לא הוא אז הילארד.
Adam כתב:Mitelka כתב:לתחושתי קטש יחליף רישום. לא יודע אם ניבו (תלוי במצבו) אבל אם לא הוא אז הילארד.
אני בספק לצערי.
קטש הוכיח לנו שהוא לא מאמן יצירתי. הוא טוב מאוד בלהכין את הקבוצה לקראת היריבה ולנסות להפתיע במשחק הראשון, אבל ברגע שעולים על הטריקים שלו ומנטרלים את כל התוכניות שלו, אין לו באמת מה לשלוף מהשרוול.
היה אפשר לראות את זה היום. מכבי באו עם אותה תוכנית משחק כמו במשחק הראשון, לעומת הפועל שלמדה אותנו טוב מאוד ובאה מוכנה.
Mitelka כתב:הסיבה היחידה כמעט שאני מלביש את הילארד מחר (מעבר לזה שמרטין פשוט אאוט לצערי) זה שהוא שחקן בין הבודדים שיש לו את הביצים לעשות קליעות במשחק כזה שהלחץ הוא כל כך גדול. הוא לא מהשחקנים שמתרגשים מהמעמד.
אני חושב שהוא חור בהגנה ולא מגוון מספיק וצריך להעיף אותו - אבל מחר אני רושם אותו אחרי מה שראיתי ביינתים. אלה אם כן ניבו בדרך פלא בריא ואז ברור שהוא נכנס במקום פויתרס.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־15 אורחים