המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Jazzman כתב:איזו ליגה0 מגוחכת.
עכשיו מבטלים ירידות? כל הקבוצות נפגעו מהמצב.
ןאשר להזיה עם שעות המשחקים היה צריך לבטל את הבית העליון לאור הקפאת המשחקים שהיתה. לעבור ישר לפליאוף ואז היה אפשר לשחק במרווחים וימים נורמלים יחסית.
עידן כתב:Shay_uzan כתב:Avi1508 כתב:מי שמנהל את לוח המשחקים במינהלת צריך להיות מפוטר בהקדם האפשרי
לא הגיוני שמכבי משחקת השבוע שתי משחק פלייאוף, אחד מהם בשלישי ב17:00 והשני בשישי ב16:15
גמרו אותנו עם זה כל העונה לפחות בפלייאוף שיקבעו שעות נורמליות
דחו אותו מ15:45??? אנשים יצטרכו לחזור ברגל הביתה
גם בכדורגל משחקים בשבת ובלי תחבורה ציבורית, זה לא העניין. העניין הוא שזה משחק פלייאוף שמשחקים אותו בשעה של משחק בליגה הלאומית בכדורגל. למה שמישהו יצפה במשחק כדורסל ב-4 אחה"צ?
אני בעד להקפיא ירידות עם העונה הקשה הזו, זה לא מצב רגיל והיו המון אילוצים שלא קשורים לכדורסל. אבל היו צריכים לקבל החלטה מזמן ולא לחכות לרגע האחרון...Jazzman כתב:איזו ליגה0 מגוחכת.
ןאשר להזיה עם שעות המשחקים היה צריך לבטל את הבית העליון לאור הקפאת המשחקים שהיתה. לעבור ישר לפליאוף ואז היה אפשר לשחק במרווחים וימים נורמלים יחסית.
sweety כתב:אני בעד להקפיא ירידות עם העונה הקשה הזו, זה לא מצב רגיל והיו המון אילוצים שלא קשורים לכדורסל. אבל היו צריכים לקבל החלטה מזמן ולא לחכות לרגע האחרון...Jazzman כתב:איזו ליגה0 מגוחכת.
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
אני חושבת שיש נסיבות בהן אפשר לשקול הקפאת ירידות והעונה לצערנו הייתה סיבה מספקת. אבל לדעתי היו צריכים לקבל החלטה עניינית עוד כשראו מה המצב עם המלחמה ללא קשר לזהות המסיימת אחרונה...עידן כתב:sweety כתב:אני בעד להקפיא ירידות עם העונה הקשה הזו, זה לא מצב רגיל והיו המון אילוצים שלא קשורים לכדורסל. אבל היו צריכים לקבל החלטה מזמן ולא לחכות לרגע האחרון...Jazzman כתב:איזו ליגה0 מגוחכת.
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
אין שום סיבה להקפיא ירידות. הפועל אילת שיחקה כל העונה בבית, וגליל שלא שיחקו בבית נשארו בליגה. בכדורגל לא הקפיאו ירידות, וקרית שמונה מהליגה הלאומית עלתה ליגה בלי לשחק בבית.
להקפיא ירידות זה לא ספורטיבי ומגוחך. להקפיא ירידות אחרי שהעונה נגמרה זה כבר קרקס מוחלט.
זה ממש מגוחך קובעים לנו שעות של קט סל, אתמול לא הלכתי למשחק למרות שהיה לי כרטיס בגלל השעה המוקדמת.Avi1508 כתב:עידן כתב:Shay_uzan כתב:Avi1508 כתב:מי שמנהל את לוח המשחקים במינהלת צריך להיות מפוטר בהקדם האפשרי
לא הגיוני שמכבי משחקת השבוע שתי משחק פלייאוף, אחד מהם בשלישי ב17:00 והשני בשישי ב16:15
גם בכדורגל משחקים בשבת ובלי תחבורה ציבורית, זה לא העניין. העניין הוא שזה משחק פלייאוף שמשחקים אותו בשעה של משחק בליגה הלאומית בכדורגל. למה שמישהו יצפה במשחק כדורסל ב-4 אחה"צ?
עכשיו קבעו את המשחק השלישי בפלייאוף ליום ראשון בשעה 19:00
מישהו במינהלת החליט להרוס את חווית המשחק של אוהדי מכבי
כנראה בגלל שהפועל ירושלים משחקת מול חולון באותו יום בשעה 20:40
אני מבין שבערוץ הספורט החליטו לשדר את כל המשחקים של ירושלים בשעה יותר אטרקטיבית למרות שלא בטוח בכלל שיש לזה יותר רייטינג אבל מה שאני לא מבין זה למה קובעים את המשחקים באותו יום ולא יכלו לפחות לפצל את זה לשני ימים
Avi1508 כתב:עידן כתב:Shay_uzan כתב:Avi1508 כתב:מי שמנהל את לוח המשחקים במינהלת צריך להיות מפוטר בהקדם האפשרי
עכשיו קבעו את המשחק השלישי בפלייאוף ליום ראשון בשעה 19:00
מישהו במינהלת החליט להרוס את חווית המשחק של אוהדי מכבי
כנראה בגלל שהפועל ירושלים משחקת מול חולון באותו יום בשעה 20:40
אני מבין שבערוץ הספורט החליטו לשדר את כל המשחקים של ירושלים בשעה יותר אטרקטיבית למרות שלא בטוח בכלל שיש לזה יותר רייטינג אבל מה שאני לא מבין זה למה קובעים את המשחקים באותו יום ולא יכלו לפחות לפצל את זה לשני ימים
מרסר כתב:סופית, הפועל אילת ירדה לליגה הלאומית.
https://www.one.co.il/Article/23-24/2,6 ... tml?ref=hp
עידן כתב:מרסר כתב:סופית, הפועל אילת ירדה לליגה הלאומית.
https://www.one.co.il/Article/23-24/2,6 ... tml?ref=hp
לפחות מהלך אחד נכון הצליחה הליגה העלובה הזו לעשות
BIG sofo כתב:וואו איזה סיום משחק בין קריית אתא להפועל תל אביב
אני מאמין שגיא פלטין בעונה הבאה ישחק במכבי תל אביב/הפועל תל אביב/הפועל ירושלים
משתמשים הגולשים בפורום זה: docariel, Google Adsense [Bot] ו־72 אורחים