המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
itai7 כתב:הסתכלתי קצת על השיאים שלו ביורוליג, מספר הריבאונדים הכי גבוה שלקח זה 7!
קצת עלוב
MTA2311 כתב:כמו כן, למה יש לו שם של מועמד צעיר ומבטיח שממוקם במקום 5 ברשימת עוצמה יהודית לכנסת
MTA2311 כתב:כמו כן, למה יש לו שם של מועמד צעיר ומבטיח שממוקם במקום 5 ברשימת עוצמה יהודית לכנסת
Adam כתב:itai7 כתב:הסתכלתי קצת על השיאים שלו ביורוליג, מספר הריבאונדים הכי גבוה שלקח זה 7!
קצת עלוב
לאורך כל הקריירה הוא היה ריבאונדר רע מאוד. מעולם לא הצליח לעשות מעל 8 ריבאונדים למשחק, גם לא בליגה האורוגוואית או הארגנטינאית.
אני חושב שהוא מאוד דומה לריינולדס מבחינת התפקיד שלו. לא סתם התלבטו בזמנו בינו לבין ריברו (ובסוף בחרו בריינולדס כמו שאנחנו יודעים).
אומנם לריינולדס יש קליעה מחצי מרחק ברמה גבוהה והרבה יכולות התקפה, אבל בסוף שניהם מביאים בדרך כזאת או אחרת את אותו הדבר - הרבה נקודות בזמן קצר מהקו הקדמי.
עוד משהו שמאפיין את שניהם זה שכמעט תמיד הם התחנה האחרונה ברגע שהם מקבלים כדור. ריברו קצת פחות קיצוני מריינודלס (ריינולדס היה מאוד אגואיסט ושקוף, קבוצות ידעו שהוא תמיד שהוא לא ימסור) ומוסר מדי פעם, אבל עדיין צריך ללמוד למסור החוצה יותר כשצריך.
שניהם גם לא שומרים גדולים ואיטיים. היתרון של ריינולדס על ריברו הוא האתלטיות.
מצד שני, וזה דבר מאוד חשוב בעיניי, לריברו יש IQ כדורסל גבוה משל ריינולדס (לא שקשה להיות חכם מריינולדס). הבעיה היא שאני לא יודע איך הוא יתקשר עם שאר השחקנים כשהוא לא מדבר אנגלית.
Shay_uzan כתב:Adam כתב:itai7 כתב:הסתכלתי קצת על השיאים שלו ביורוליג, מספר הריבאונדים הכי גבוה שלקח זה 7!
קצת עלוב
לאורך כל הקריירה הוא היה ריבאונדר רע מאוד. מעולם לא הצליח לעשות מעל 8 ריבאונדים למשחק, גם לא בליגה האורוגוואית או הארגנטינאית.
אני חושב שהוא מאוד דומה לריינולדס מבחינת התפקיד שלו. לא סתם התלבטו בזמנו בינו לבין ריברו (ובסוף בחרו בריינולדס כמו שאנחנו יודעים).
אומנם לריינולדס יש קליעה מחצי מרחק ברמה גבוהה והרבה יכולות התקפה, אבל בסוף שניהם מביאים בדרך כזאת או אחרת את אותו הדבר - הרבה נקודות בזמן קצר מהקו הקדמי.
עוד משהו שמאפיין את שניהם זה שכמעט תמיד הם התחנה האחרונה ברגע שהם מקבלים כדור. ריברו קצת פחות קיצוני מריינודלס (ריינולדס היה מאוד אגואיסט ושקוף, קבוצות ידעו שהוא תמיד שהוא לא ימסור) ומוסר מדי פעם, אבל עדיין צריך ללמוד למסור החוצה יותר כשצריך.
מצד שני, וזה דבר מאוד חשוב בעיניי, לריברו יש IQ כדורסל גבוה משל ריינולדס (לא שקשה להיות חכם מריינולדס). הבעיה היא שאני לא יודע איך הוא יתקשר עם שאר השחקנים כשהוא לא מדבר אנגלית.
מזכיר, מכבי הייתה לאורך רוב העונה הקבוצה האחרונה בריבאונד הגנה. ללא ספק רבירו התאמה מושלמת
-------
אגב אם הקריטריון להחתמת שחקנים פה זה IQ יותר גבוה משל רינולדס וואלה כל החתמה היא בינגו
מבסוט שהקבוצה שלו מובסת כי הושיבו אותו בחוץ. סימן טוב לאופי נהדר. כל הכבוד אבי אבן.סומבץ כתב:Shay_uzan כתב:Adam כתב:itai7 כתב:הסתכלתי קצת על השיאים שלו ביורוליג, מספר הריבאונדים הכי גבוה שלקח זה 7!
קצת עלוב
מזכיר, מכבי הייתה לאורך רוב העונה הקבוצה האחרונה בריבאונד הגנה. ללא ספק רבירו התאמה מושלמת
-------
אגב אם הקריטריון להחתמת שחקנים פה זה IQ יותר גבוה משל רינולדס וואלה כל החתמה היא בינגו
עוד נקודת דמיון בין ריברו לבין ריינולדס, היא שהמעמד שלו בקבוצתו הקודמת התערער מאוד במשחקים המכריעים בסוף העונה (למעשה, המאמן שלו השאיר אותו מחוץ לסגל בסדרת ההדחה ברבע גמר הפלייאוף מול ברצלונה). כך למעשה דרכו נסללה מחוץ לקבוצה, ומשם הלאה למכבי.
https://basketnews.com/news-190262-alex ... -post.html
כי רואים שהוא לא מביא סט יכולות שמתאים לקבוצה. לא צריך יותר ממשחק אחד כדי להבין את זה.מקאדו 3 כתב:איך אפשר לקבוע שצריך להעיף שחקן לפי משחק אימון אחד רציני ? גם אני לא חושב שהוא השחקן שמכבי צריכה אבל צריך קצת לנשום
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Cobra, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־58 אורחים