מחשבות לעונת 2024/25

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מחשבות לעונת 2024/25

הודעהעל ידי Cobra » 23 יולי 2024, 17:27

גם מונאקו שיחקו חמש פותח שהוא די סמול בול ושונה לחלוטין מהסגנון של עודד.
אז אין סיבה שהעונה לויד יראה יותר מדי דקות ב3 והוא בא בתור ה2 המוביל, בכל מקרה אם מייקון מגיע הוא יהיה כשיר רק בנובמבר ככה שלא בנו עליו כשחקן מוביל אלא כשמישהו עם הרבה אפסייד שאם במהלך העונה יצטרכו חיזוק הוא כבר יהיה בסגל ויוכל לחזק ולא יצטרכו ללכת לשוק בנובמבר דצמבר ולראות שאין מספיק שחקנים ולהנחית תומאסון.
אני הייתי הולך על שחקנים אחרים ולא על מייקון בכל מקרה רייג׳ון טאקר בעייני יכול להשלים פה קו אחורי נהדר אם המון אפסייד וחשיבה לטווח ארוך.
Cobra

הודעהעל ידי felix_r » 23 יולי 2024, 17:29

omerk כתב:
felix_r כתב:בואו ואגלה לכם סוד כמוס (לפרה ולסוס).

ג'ורדן לויד הולך לשחק רוב הזמן בעמדה 3, בדיוק כפי שהוא שיחק במונאקו (60% מהזמן בעמדה 3).

וזה לא הסוד האחרון. יש לי עוד אחד.
במקרה ויוקובאיטיס ומייקון יחתמו, מייקון יהיה ה-2 הפותח לצד לויד בעמדה 3.

ליווי רנדולף יעלה מהספסל כמחליף לשתי העמדות 2 ו 3

איפה הוא שיחק רוב הקריירה ? לא בטוח שמונאקו זו תקופה מייצגת כאשר יש יש לך בסגל את ג׳יימס ואוקובו.

באף קבוצה הוא לא שיחק יותר מעונה אחת פרט למונאקו, שם שיחק שתי עונות
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי גל גל » 24 יולי 2024, 17:47

מכבי מחפשים שחקן לעמדה 3 ו 4 שיש לו ניסיון יורוליג.
אין הרבה כאלו פנויים.

הייתי מנסה איכשהו להביא את דיישון פייר מפנר.
עמדות 3 ו 4 עמוסות שם בטירוף
ולדעתי הוא בול הטייפ של השחקן שאנחנו צריכים.
מכבי 2025
קלארק,בלאט,בורג
יוקו,הנדס,דיבה
וורד,נווארה,לביא
הורד,סורקין,טופין
מוזס בראון,האם,טיוס
גל גל

הודעהעל ידי felix_r » 24 יולי 2024, 18:13

Cobra כתב:גם מונאקו שיחקו חמש פותח שהוא די סמול בול ושונה לחלוטין מהסגנון של עודד.
אז אין סיבה שהעונה לויד יראה יותר מדי דקות ב3 והוא בא בתור ה2 המוביל, בכל מקרה אם מייקון מגיע הוא יהיה כשיר רק בנובמבר ככה שלא בנו עליו כשחקן מוביל אלא כשמישהו עם הרבה אפסייד שאם במהלך העונה יצטרכו חיזוק הוא כבר יהיה בסגל ויוכל לחזק ולא יצטרכו ללכת לשוק בנובמבר דצמבר ולראות שאין מספיק שחקנים ולהנחית תומאסון.
אני הייתי הולך על שחקנים אחרים ולא על מייקון בכל מקרה רייג׳ון טאקר בעייני יכול להשלים פה קו אחורי נהדר אם המון אפסייד וחשיבה לטווח ארוך.

היה אפשר לבנות סגל מצוין, אבל לא עם אבי אבן. קארליק ג'ונס, שעושה טריפל דאבל נגד נבחרת ארה"ב, סגר בפרטיזן (על פי שמועות) ב 900 אלף, ומכבי שמה 700 על יוקובאיטיס שעושה 5 נקודות למשחק ביורוליג...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Neo » 25 יולי 2024, 15:35

Semi Ojeleye 2.00 SF/PF
אם אני קורא נכון את המפה ומבין קצת כדורסל אז השחקן הכי מתאים כרגע למכבי שיסגור לה את כל הפינות זה הניגרי של וולנסיה
נכון שיש לו חוזה בוולנסיה אבל קראתי שהוא מעוניין לשחק ביורוליג ואפשר לדבר על ביי אאוט
סמי מביא איתו ארגז כלים כל כך מתאים לכל ההחתמות האחרונות של מכבי שבא לי לצרוח
קליעה מבחוץ ...... אוהב את בחירת הזריקות שלו , פיזיות בהתקפה וגם בהגנה . יכול בקלות לשחק פיק אנ רול עם יקובייטיס ברמה גבוהה
איש צבעוני וחסר פחד !!
אפשר לשלב בין הרצון שלו לשחק ביורוליג לבין ארנק של ההנהלה . יכול להיות מפלצתי במכבי , אפילו טוב מבונזי
https://www.youtube.com/watch?v=jlC6oOoa8MY&t=2382s
Neo

הודעהעל ידי Cobra » 25 יולי 2024, 15:42

Neo כתב:Semi Ojeleye 2.00 SF/PF
אם אני קורא נכון את המפה ומבין קצת כדורסל אז השחקן הכי מתאים כרגע למכבי שיסגור לה את כל הפינות זה הניגרי של וולנסיה
נכון שיש לו חוזה בוולנסיה אבל קראתי שהוא מעוניין לשחק ביורוליג ואפשר לדבר על ביי אאוט
קליעה מבחוץ ...... אוהב את בחירת הזריקות שלו , פיזיות בהתקפה וגם בהגנה . יכול בקלות לשחק פיק אנ רול עם יקובייטיס ברמה גבוהה
איש צבעוני וחסר פחד !!
אפשר לשלב בין הרצון שלו לשחק ביורוליג לבין ארנק של ההנהלה . יכול להיות מפלצתי במכבי , אפילו טוב מבונזי

רשמתי עליו את אותם הדברים בדיוק פחות או יותר לפני כמה ימים. גם עליו וגם על פייר.
הייתי מאוד רוצה אחד משניהם אבל לצערי נראה שאפילו הם יקרים כרגע למכבי ושהם יודעים רק לקבל בייאוט על מישהו ולא מכירים לשלם בייאוט על מישהו אצלם, חד צדדי אצלהם.
Cobra

הודעהעל ידי felix_r » 25 יולי 2024, 17:19

אבל הוא האריך את החוזה ב-ולניסה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Cobra » 25 יולי 2024, 17:28

felix_r כתב:אבל הוא האריך את החוזה ב-ולניסה

לפני שידעו שהם לא יהיו ביורוליג, כמו שכריס ג׳ונס האריך חוזה אבל אבי אבן ניסה להחזיר אותו למכבי הקיץ כולל בייאוט וקטש התנגד.
Cobra

הודעהעל ידי A.Parker » 25 יולי 2024, 17:39

Neo כתב:Semi Ojeleye 2.00 SF/PF
איש צבעוני וחסר פחד !!

אוהב אותו ובהחלט חתיכה חסרה בסגל.
A.Parker

הודעהעל ידי felix_r » 26 יולי 2024, 10:23

Cobra כתב:
felix_r כתב:אבל הוא האריך את החוזה ב-ולניסה

לפני שידעו שהם לא יהיו ביורוליג, כמו שכריס ג׳ונס האריך חוזה אבל אבי אבן ניסה להחזיר אותו למכבי הקיץ כולל בייאוט וקטש התנגד.

אני לא בטוח שזה מקרה דומה. כי כריס ג'ונס מהתחלה שקל לעזוב ולחתום בקבוצת יורוליג.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Neo » 26 יולי 2024, 11:29

אם וכאשר בעזרת כל הדתות וכל האלים דריק מייקון לא יעבור את הבדיוקת הרפואיות , איזה קומבו הייתם רוצים לראות במכבי שיתן שדרוג רציני לכל הקבוצה ???????????????
אלונדס וויליאמס לצערי הולך לקבל חוזה באמריקה כנראה ..... אז מה יש טוב וטעים בשוק ?
Neo

הודעהעל ידי cifkcv » 26 יולי 2024, 11:55

מאט מורגן. טאקר חתם איפשהו?
cifkcv

הודעהעל ידי Neo » 26 יולי 2024, 12:48

cifkcv כתב:מאט מורגן. טאקר חתם איפשהו?

מורגן חתם בבולוניה בכסף גדול מאוד
טאקר בדרך לחתום בבולוניה בכסף גדול עם אופציה יציעה לנ.ב.א
Neo

הודעהעל ידי cifkcv » 26 יולי 2024, 14:29

חרא עלינו
cifkcv

הודעהעל ידי Neo » 27 יולי 2024, 12:29

Isaia Cordinier 1/98 SF
נדמה לי שהוא עזב את בולוניה . ואם לא אז הגעתם של מורגן , קלייבורן וטאקר תכריח אותו לעזוב.
לפי דעתי אם מכבי לא ימצאו שחקן בעמדה 3/4 במחיר ש מ ת א י ם כספית להנהלה הם יפנו לכיוונים אחרים וישכנעו את כולם כולל עצמם שמקצועית זה אפילו יותר טוב .
קורדנייה הוא ש ל ו ש עם ניסיון יורוליג . שומר מעולה בעזרת אתלטיות מטורפת , זריזות ואגרסיביות .
לא שחקן הגנה קבוצתי חכם אבל יכול לשמור על רכזים נמוכים , סקוררים ושלושים פיזיים וגבוהים ממנו .
לפני כמה שנים אנשים היו בטוחים שקורדנייה יהיה שחקן נ.ב.א קלללללל ....... אבל אחרי השלש השנים האחרונות הוא קרוב יותר לחולצה של קרית אתא מאשר לחולצה של אטלנטה או דטרויט .
בבולוניה עשו איתו מלא טעיות ולכן לפי דעתי לא הראה אפילו 40 אחוז מיכולתו עד עכשיו .
ניסו לשחק איתו מוביל כדור שני , טעות . ניסו לבודד אותו , טעות .
יש לו תנועה חכמה והוא זז ללא הפסקה , נותן אפשרויות מסירה ומסיים מצוין תוך כדי תנועה .
הוא סווינגמן דומה לרנדולף אבל גם מאוד שונה ממנו .
אם מכבי ישנו כיוון לפי דעתי הוא יכול להיות תוספת מאוד מעניינת לסגל , אולי אפילו יכול להתפוצץ סוף סוף במכבי .
המניות שלו כל כך בירידה שהוא יכול לבוא בסכום שבמשפחת פדרמן זה יכול להפוך לחג יותר קדוש מראש השנה .
קוברה , מי שחקן עם יותר פוטנציאל קורדנייה או טייסון וורד ?
https://www.youtube.com/watch?v=c8PHwVVvHl4
Neo

הודעהעל ידי yon1 » 27 יולי 2024, 12:55

Neo כתב:Isaia Cordinier 1/98 SF
נדמה לי שהוא עזב את בולוניה . ואם לא אז הגעתם של מורגן , קלייבורן וטאקר תכריח אותו לעזוב.
לפי דעתי אם מכבי לא ימצאו שחקן בעמדה 3/4 במחיר ש מ ת א י ם כספית להנהלה הם יפנו לכיוונים אחרים וישכנעו את כולם כולל עצמם שמקצועית זה אפילו יותר טוב .
קורדנייה הוא ש ל ו ש עם ניסיון יורוליג . שומר מעולה בעזרת אתלטיות מטורפת , זריזות ואגרסיביות .
לא שחקן הגנה קבוצתי חכם אבל יכול לשמור על רכזים נמוכים , סקוררים ושלושים פיזיים וגבוהים ממנו .
לפני כמה שנים אנשים היו בטוחים שקורדנייה יהיה שחקן נ.ב.א קלללללל ....... אבל אחרי השלש השנים האחרונות הוא קרוב יותר לחולצה של קרית אתא מאשר לחולצה של אטלנטה או דטרויט .
בבולוניה עשו איתו מלא טעיות ולכן לפי דעתי לא הראה אפילו 40 אחוז מיכולתו עד עכשיו .
ניסו לשחק איתו מוביל כדור שני , טעות . ניסו לבודד אותו , טעות .
יש לו תנועה חכמה והוא זז ללא הפסקה , נותן אפשרויות מסירה ומסיים מצוין תוך כדי תנועה .
הוא סווינגמן דומה לרנדולף אבל גם מאוד שונה ממנו .
אם מכבי ישנו כיוון לפי דעתי הוא יכול להיות תוספת מאוד מעניינת לסגל , אולי אפילו יכול להתפוצץ סוף סוף במכבי .
המניות שלו כל כך בירידה שהוא יכול לבוא בסכום שבמשפחת פדרמן זה יכול להפוך לחג יותר קדוש מראש השנה .
קוברה , מי שחקן עם יותר פוטנציאל קורדנייה או טייסון וורד ?
https://www.youtube.com/watch?v=c8PHwVVvHl4

שחקן טוב אבל יש לו חוזה בבולוניה והוא יישאר שם
yon1

הודעהעל ידי where is the love? » 27 יולי 2024, 15:10

בזמנו מכבי שמה עין על קורדנייר עוד לפני שחתם בבולוניה, יכול מאוד להתאים פה, אם כמובן ישוחרר.
אני גם לא מבין למה לא הולכים על וורד..ולאן מלקולם נעלם?
where is the love?

הודעהעל ידי Itaycohen7 » 27 יולי 2024, 20:55

חבל שלא מנסים ללכת על באטום הוא שחקן שחקן ואמר בעבר שהוא ירצה לשחק במכבי
אני חושב גם שהוא שחקן חופשי ( לא בטוח לגבי זה )
Itaycohen7

הודעהעל ידי מרסר » 27 יולי 2024, 21:01

Itaycohen7 כתב:חבל שלא מנסים ללכת על באטום הוא שחקן שחקן ואמר בעבר שהוא ירצה לשחק במכבי
אני חושב גם שהוא שחקן חופשי ( לא בטוח לגבי זה )

צפוי לפרוש אחרי האולימפיאדה .

https://www.google.com/url?sa=t&source= ... 3b6s4HwSLf
מרסר

הודעהעל ידי Neo » 28 יולי 2024, 12:53

Dwayne BACON 2.03 SF
שחקן עם כישרון מטורף ומלא תכונות שמאוד מתאימות למה שנוצר במכבי .
אדם נוראי , שחקן מעצבן , לא נשאר בשום מקום יותר משנה למרות שהציג יכולת גבוהה .
גם אם ההנהלה מצאה מטמון בטיול יאכטות באיים הקאריביים ומוכנים לשלם לברנש הבעייתי הזה 1.3 מיליון הייתם לוקחים אותו ??????????????????????????????????????????????

ברור לי לחלוטין שאם בייקון היה מגיע בטעות לקבוצה של בולדווין , בונזי , לורנזו .... הם היו שמים לו שק שחור על הראש ומכים אותו בברוטאליות
עד שהוא היה צורח שהוא עובר לאליצור נתניה .
אבל השנה אין במכבי דמויות כאלה אז אולי בייקון כן יכול להפתיע בתור אישיות , אני נורא בספק.
https://www.youtube.com/watch?v=6JJT4T8cSqo

Jarrell Brantley 2.00 PF/SF
שחקן שהוא בעיניי יותר 4 משלש .מ פ ל צ ת פיזית , 114 ק"ג
לפני שנה דפק עונה יפה יפה יפה באוסטרליה 16 נק , 6 ריב , 2 אס עם כמעט 40 אחוז לשלוש.
היו לו מלא הצעות ופתאום חתם ...... ביפן . כן , אני מבין שמדובר באחלה כסף והוא גם קל מאוד אבל .......
אם מכבי מחפשים שלוש יותר פיזי בסגנון סמי מוולנסיה ,אמדרסון מברצלונה ,פייר מפנר אז הברנש החזק הזה הוא ב ד י ו ק בשבילם .
למרות שאני הייתי משתמש בו רק בעמדה 4 , כל העונה באוסטרליה הוא שיחק 3 ותרם בכל ההספקטים של המשחק ואם אני לא טועה אפילו הוביל את קבוצתו לאליפות .
יכול להיות ארוחה די מגניבה וטעימה במחיר שגם פועל במפעל יכול לאכול ללא בעיה .
כתבתי עליו בסקאוטינג לפני שלוש שנים אבל מאז חיזבאללה כבר ירה מלא טילים .
https://www.youtube.com/watch?v=lshS_5zrSoY
https://www.youtube.com/watch?v=FyWPQdFR6_s

Omari Spellman 2.03 PF
הוא חתם ברוסיה בזניט . אבל אני יודע שמלא אמריקאים ( לא זרים אחרים , אמריקאים ) חותמים ברוסיה עם מלא סעיפי יציאה .
שחקן שגם יכול להתאים . שווה לבדוק ברצינות .
אם אני זוכר נכון גם עבר פציעה אז בדיקה פיזית חובה כי כבר קיבלנו את מייקון שעדיין מרכיבים אותו .
https://www.youtube.com/watch?v=md9XxtPA2UA
https://www.youtube.com/watch?v=x84qfDGGgrc&t=68s
Neo

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־10 אורחים