המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
omerk כתב:felix_r כתב:בואו ואגלה לכם סוד כמוס (לפרה ולסוס).
ג'ורדן לויד הולך לשחק רוב הזמן בעמדה 3, בדיוק כפי שהוא שיחק במונאקו (60% מהזמן בעמדה 3).
וזה לא הסוד האחרון. יש לי עוד אחד.
במקרה ויוקובאיטיס ומייקון יחתמו, מייקון יהיה ה-2 הפותח לצד לויד בעמדה 3.
ליווי רנדולף יעלה מהספסל כמחליף לשתי העמדות 2 ו 3
איפה הוא שיחק רוב הקריירה ? לא בטוח שמונאקו זו תקופה מייצגת כאשר יש יש לך בסגל את ג׳יימס ואוקובו.
Cobra כתב:גם מונאקו שיחקו חמש פותח שהוא די סמול בול ושונה לחלוטין מהסגנון של עודד.
אז אין סיבה שהעונה לויד יראה יותר מדי דקות ב3 והוא בא בתור ה2 המוביל, בכל מקרה אם מייקון מגיע הוא יהיה כשיר רק בנובמבר ככה שלא בנו עליו כשחקן מוביל אלא כשמישהו עם הרבה אפסייד שאם במהלך העונה יצטרכו חיזוק הוא כבר יהיה בסגל ויוכל לחזק ולא יצטרכו ללכת לשוק בנובמבר דצמבר ולראות שאין מספיק שחקנים ולהנחית תומאסון.
אני הייתי הולך על שחקנים אחרים ולא על מייקון בכל מקרה רייג׳ון טאקר בעייני יכול להשלים פה קו אחורי נהדר אם המון אפסייד וחשיבה לטווח ארוך.
Neo כתב:Semi Ojeleye 2.00 SF/PF
אם אני קורא נכון את המפה ומבין קצת כדורסל אז השחקן הכי מתאים כרגע למכבי שיסגור לה את כל הפינות זה הניגרי של וולנסיה
נכון שיש לו חוזה בוולנסיה אבל קראתי שהוא מעוניין לשחק ביורוליג ואפשר לדבר על ביי אאוט
סמי מביא איתו ארגז כלים כל כך מתאים לכל ההחתמות האחרונות של מכבי שבא לי לצרוח
קליעה מבחוץ ...... אוהב את בחירת הזריקות שלו , פיזיות בהתקפה וגם בהגנה . יכול בקלות לשחק פיק אנ רול עם יקובייטיס ברמה גבוהה
איש צבעוני וחסר פחד !!
אפשר לשלב בין הרצון שלו לשחק ביורוליג לבין ארנק של ההנהלה . יכול להיות מפלצתי במכבי , אפילו טוב מבונזי
https://www.youtube.com/watch?v=jlC6oOoa8MY&t=2382s
felix_r כתב:אבל הוא האריך את החוזה ב-ולניסה
Neo כתב:Semi Ojeleye 2.00 SF/PF
אם אני קורא נכון את המפה ומבין קצת כדורסל אז השחקן הכי מתאים כרגע למכבי שיסגור לה את כל הפינות זה הניגרי של וולנסיה
נכון שיש לו חוזה בוולנסיה אבל קראתי שהוא מעוניין לשחק ביורוליג ואפשר לדבר על ביי אאוט
סמי מביא איתו ארגז כלים כל כך מתאים לכל ההחתמות האחרונות של מכבי שבא לי לצרוח
קליעה מבחוץ ...... אוהב את בחירת הזריקות שלו , פיזיות בהתקפה וגם בהגנה . יכול בקלות לשחק פיק אנ רול עם יקובייטיס ברמה גבוהה
איש צבעוני וחסר פחד !!
אפשר לשלב בין הרצון שלו לשחק ביורוליג לבין ארנק של ההנהלה . יכול להיות מפלצתי במכבי , אפילו טוב מבונזי
https://www.youtube.com/watch?v=jlC6oOoa8MY&t=2382s
Cobra כתב:felix_r כתב:אבל הוא האריך את החוזה ב-ולניסה
לפני שידעו שהם לא יהיו ביורוליג, כמו שכריס ג׳ונס האריך חוזה אבל אבי אבן ניסה להחזיר אותו למכבי הקיץ כולל בייאוט וקטש התנגד.
cifkcv כתב:מאט מורגן. טאקר חתם איפשהו?
Neo כתב:Isaia Cordinier 1/98 SF
נדמה לי שהוא עזב את בולוניה . ואם לא אז הגעתם של מורגן , קלייבורן וטאקר תכריח אותו לעזוב.
לפי דעתי אם מכבי לא ימצאו שחקן בעמדה 3/4 במחיר ש מ ת א י ם כספית להנהלה הם יפנו לכיוונים אחרים וישכנעו את כולם כולל עצמם שמקצועית זה אפילו יותר טוב .
קורדנייה הוא ש ל ו ש עם ניסיון יורוליג . שומר מעולה בעזרת אתלטיות מטורפת , זריזות ואגרסיביות .
לא שחקן הגנה קבוצתי חכם אבל יכול לשמור על רכזים נמוכים , סקוררים ושלושים פיזיים וגבוהים ממנו .
לפני כמה שנים אנשים היו בטוחים שקורדנייה יהיה שחקן נ.ב.א קלללללל ....... אבל אחרי השלש השנים האחרונות הוא קרוב יותר לחולצה של קרית אתא מאשר לחולצה של אטלנטה או דטרויט .
בבולוניה עשו איתו מלא טעיות ולכן לפי דעתי לא הראה אפילו 40 אחוז מיכולתו עד עכשיו .
ניסו לשחק איתו מוביל כדור שני , טעות . ניסו לבודד אותו , טעות .
יש לו תנועה חכמה והוא זז ללא הפסקה , נותן אפשרויות מסירה ומסיים מצוין תוך כדי תנועה .
הוא סווינגמן דומה לרנדולף אבל גם מאוד שונה ממנו .
אם מכבי ישנו כיוון לפי דעתי הוא יכול להיות תוספת מאוד מעניינת לסגל , אולי אפילו יכול להתפוצץ סוף סוף במכבי .
המניות שלו כל כך בירידה שהוא יכול לבוא בסכום שבמשפחת פדרמן זה יכול להפוך לחג יותר קדוש מראש השנה .
קוברה , מי שחקן עם יותר פוטנציאל קורדנייה או טייסון וורד ?
https://www.youtube.com/watch?v=c8PHwVVvHl4
Itaycohen7 כתב:חבל שלא מנסים ללכת על באטום הוא שחקן שחקן ואמר בעבר שהוא ירצה לשחק במכבי
אני חושב גם שהוא שחקן חופשי ( לא בטוח לגבי זה )
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־10 אורחים