A.Parker כתב:רק אני לא מבין על מה הטענות נגד השיפוט?
שיפוט יותר ביתי מהמשחק הקודם אבל בהחלט לא משהו ברמה של מונאקו משחק 2.
בואו לא נהיה כמו הבכיינים הירוקים.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
A.Parker כתב:רק אני לא מבין על מה הטענות נגד השיפוט?
Jazzman כתב:אני מציע לא לשגות באשליות. בלי וויד לא עוברים את הסדרה הזו. ולאור מצבו הפיזי של דיבה תומאסון היה צריך לשחק. מה עוד שהוא שומר לא רע.
הריצה של מכבי נעצרה ברגע שסלוקאס חזר. לא חושב שזה היה משנה אם בלאט היה נשאר.felix_r כתב:אם נעזוב לרגע את השיפוט הביזיוני, אז הפסדנו את המשחק בניהול המשחק של קטש ברבע האחרון.
זוכרים את ההפסד האחרון בברצלונה, שם החמישייה השנייה הובילה ברבע האחרון, אבל קטש החליט להחזיר את בראון, שהפסיד את המשחק?
ככה בדיוק היום. בלאט שיחק מצוין, וההרכב ששיחק בהנהגתו, סגר את כול ההפרש כמעט. ואז קטש החליט להושיב את בלאט והחזיר את בראון...
felix_r כתב:אם נעזוב לרגע את השיפוט הביזיוני, אז הפסדנו את המשחק בניהול המשחק של קטש ברבע האחרון.
זוכרים את ההפסד האחרון בברצלונה, שם החמישייה השנייה הובילה ברבע האחרון, אבל קטש החליט להחזיר את בראון, שהפסיד את המשחק?
ככה בדיוק היום. בלאט שיחק מצוין, וההרכב ששיחק בהנהגתו, סגר את כול ההפרש כמעט. ואז קטש החליט להושיב את בלאט והחזיר את בראון...
שמואל1 כתב:הריצה של מכבי נעצרה ברגע שסלוקאס חזר. לא חושב שזה היה משנה אם בלאט היה נשאר.felix_r כתב:אם נעזוב לרגע את השיפוט הביזיוני, אז הפסדנו את המשחק בניהול המשחק של קטש ברבע האחרון.
מה שהיה צריך לעשות זה ללכת כל התקפה על סלוקאס ולהוציא ממנו את העבירה החמישית. בלעדיו פאו לא קיימים.
עידן כתב:felix_r כתב:אם נעזוב לרגע את השיפוט הביזיוני, אז הפסדנו את המשחק בניהול המשחק של קטש ברבע האחרון.
השיפוט היה ביתי אבל לא ביזיוני. מספיק עם ההגזמות האלו, למה כל פעם יורדים לרמה הנמוכה של היריבה בטענות על השיפוט? מכבי ממש לא הפסידו בגלל השיפוט היום.
וגם אני חושב שסלוקאס ניצח את המשחק ברגע שחזר, לא חושב שזה היה משנה אם בלאט היה נשאר. וזה לא שבראון היה חושך, הוא היה בסדר גמור.
גם בראון וקליבלנד יכולים לסחוט עבירות. ואם לא היו מצליחים אז לפחות היו מגיעים לסל.felix_r כתב:שמואל1 כתב:הריצה של מכבי נעצרה ברגע שסלוקאס חזר. לא חושב שזה היה משנה אם בלאט היה נשאר.felix_r כתב:אם נעזוב לרגע את השיפוט הביזיוני, אז הפסדנו את המשחק בניהול המשחק של קטש ברבע האחרון.
מה שהיה צריך לעשות זה ללכת כל התקפה על סלוקאס ולהוציא ממנו את העבירה החמישית. בלעדיו פאו לא קיימים.
שכחת מי סחט מסלוקאס את העבירה שלישית והרביעית? בלאט.
A.Parker כתב:בן אדם זחוח וחוצפן. גם יאנקופולוס הבן. חבל שהכבוד שלי לפאו צונח דרמטית בסדרה הזאת.
A.Parker כתב:עכשיו הוא מתקרבן במסע"ת. ממש יכול לעבור לעזה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot], liran, Shay_uzan, מרסר ו־12 אורחים