המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Neo כתב:שחקן פשוט מ ע ו ל ה
מקווה מאוד שקטש יודע לעבוד עם סנטרים מסוגו
מאוד מסקרן אותי השילוב בין הורד לוויליאמס . יכול להיות דבר יפה יפה
my man כתב:מה הקטע של העונה וחצי? זה שחקן ל3 שנים.
הוא והורד זה בסיס טוב מאד לקו הקדמי.
ואם כבר מדברים והעונה הזו הרי מזמן בפח ...אז שיפתחו את החוזה של הורד ויחתימו אותו גם לעוד 3 שנים
felix_r כתב:my man כתב:מה הקטע של העונה וחצי? זה שחקן ל3 שנים.
ואם כבר מדברים והעונה הזו הרי מזמן בפח ...אז שיפתחו את החוזה של הורד ויחתימו אותו גם לעוד 3 שנים
יש למטבע שני צדדים.
1) הצד של השחקן. הוא לא יודע מה קורה פה במדינה. לא מכיר את המועדון. השנה מכבי נראית בערך כמו אלבה. למה לו להתחייב לחוזה ארוך?
2) הצד של הקבוצה. לא מחתימים שחקן על חוזה רב-שנתי לפני שאתה "מרגיש" אותו בקבוצה שלך ותוהה על קנקנו. כי כשאתה מסתכל על שחקן בקבוצה אחרת, אתה לא תמיד שם לב לכול הפרטים. (סתם לדוגמא, אוהדים של קבוצה אחרת רואים את סורקין בעיקר בהתקפה ואומרים איזה יופי של שחקן, אבל הם לא ממש שמים לב שהוא נזק בהגנה). גם פה אתה שומע מהסקאוטים של הפורום שוויליאמס מאוד מוכשר. קולע מבחוץ, מוסר נהדר. אבל שמעת מישהו מהם מדבר על הגנה של השחקן? כלום... זוכר את ריינולדס שהבאנו מבאיירן ? כולם אמרו איזה שחקן מוכשר! פצצה! אבל בסוף התברר שהוא די מטורלל ולא מרבה להקשיב למאמן.
A.Parker כתב:felix_r כתב:my man כתב:מה הקטע של העונה וחצי? זה שחקן ל3 שנים.
יש למטבע שני צדדים.
1) הצד של השחקן. הוא לא יודע מה קורה פה במדינה. לא מכיר את המועדון. השנה מכבי נראית בערך כמו אלבה. למה לו להתחייב לחוזה ארוך?
2) הצד של הקבוצה. לא מחתימים שחקן על חוזה רב-שנתי לפני שאתה "מרגיש" אותו בקבוצה שלך ותוהה על קנקנו. כי כשאתה מסתכל על שחקן בקבוצה אחרת, אתה לא תמיד שם לב לכול הפרטים. (סתם לדוגמא, אוהדים של קבוצה אחרת רואים את סורקין בעיקר בהתקפה ואומרים איזה יופי של שחקן, אבל הם לא ממש שמים לב שהוא נזק בהגנה). גם פה אתה שומע מהסקאוטים של הפורום שוויליאמס מאוד מוכשר. קולע מבחוץ, מוסר נהדר. אבל שמעת מישהו מהם מדבר על הגנה של השחקן? כלום... זוכר את ריינולדס שהבאנו מבאיירן ? כולם אמרו איזה שחקן מוכשר! פצצה! אבל בסוף התברר שהוא די מטורלל ולא מרבה להקשיב למאמן.
מה? בדיוק בשביל זה מיועדת מחלקת סקאוטינג, בחינה של שחקן על צדדיו, כולל המנטאליים, והגעה להחלטה מושכלת. זה שהסקאוטינג כושל פה כבר יותר מעשור לא אומר שצריך להחתים שחקנים לחוזים קצרים.
כמובן גם שכבר נוכחנו לגלות כמה האופציה בעייתית, כולל המקרים ההזויים של בלאט וסורקין.
where is the love? כתב:אני מאוד אוהב את השחקן ואני מאוד אוהב את ארלה ווייסברג ויודע שהוא מאוד אמין.
אבל כל שניה שאני רואה שאין חתימה רשמית אני מפחד. במיוחד שפאו מחפשת סנטר.
A.Parker כתב:אה נכון, כי אם הוא ייתן עונה טובה מאוד מכבי תרוץ לשלם לו מיליון דולר פלוס. מעצם היותך קבוצה קטנה, ואנחנו כבר לגמרי שם עד כמה שזה עצוב, אתה צריך לקחת הימורים מושכלים. עדיף שחקן עם אפסייד גבוה אבל לא מוכח לגמרי בחוזה נוח לטווח ארוך מחוזה לשנה וחצי (כשהחצי כבר אבוד).
שועל כתב:מה עוד הוא עושה טוב חוץ מלמסור?
לא מבין את ההתלהבות
משתמשים הגולשים בפורום זה: argof, Avi1508, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Mitelka ו־133 אורחים