טרביון וויליאמס חתם לעונה וחצי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

טרביון וויליאמס חתם לעונה וחצי

הודעהעל ידי קובי » 21 דצמבר 2024, 23:24

הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

Re: טרביון וויליאמס חתם לעונה וחצי

הודעהעל ידי Gevaudan » 21 דצמבר 2024, 23:26

לא שאני מזלזל בארל'ה, אבל תמיד עדיף לחכות להודעה רשמית ממכבי.
הוא כבר זייף בנושא של בלאט וההחתמה התעכבה בפועל בכמה שבועות.

שיהיה לו בהצלחה בליגה!
Gevaudan

הודעהעל ידי Neo » 22 דצמבר 2024, 00:05

שחקן פשוט מ ע ו ל ה
מקווה מאוד שקטש יודע לעבוד עם סנטרים מסוגו

מאוד מסקרן אותי השילוב בין הורד לוויליאמס . יכול להיות דבר יפה יפה
Neo

הודעהעל ידי felix_r » 22 דצמבר 2024, 00:09

Neo כתב:שחקן פשוט מ ע ו ל ה
מקווה מאוד שקטש יודע לעבוד עם סנטרים מסוגו

מאוד מסקרן אותי השילוב בין הורד לוויליאמס . יכול להיות דבר יפה יפה

לדעתי, סתם הרגשה, שקטש מתכנן להזיז את הורד לעמדה שלוש
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי my man » 22 דצמבר 2024, 01:06

מה הקטע של העונה וחצי? זה שחקן ל3 שנים.
הוא והורד זה בסיס טוב מאד לקו הקדמי.

ואם כבר מדברים והעונה הזו הרי מזמן בפח ...אז שיפתחו את החוזה של הורד ויחתימו אותו גם לעוד 3 שנים
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי felix_r » 22 דצמבר 2024, 01:32

my man כתב:מה הקטע של העונה וחצי? זה שחקן ל3 שנים.

ואם כבר מדברים והעונה הזו הרי מזמן בפח ...אז שיפתחו את החוזה של הורד ויחתימו אותו גם לעוד 3 שנים

יש למטבע שני צדדים.

1) הצד של השחקן. הוא לא יודע מה קורה פה במדינה. לא מכיר את המועדון. השנה מכבי נראית בערך כמו אלבה. למה לו להתחייב לחוזה ארוך?

2) הצד של הקבוצה. לא מחתימים שחקן על חוזה רב-שנתי לפני שאתה "מרגיש" אותו בקבוצה שלך ותוהה על קנקנו. כי כשאתה מסתכל על שחקן בקבוצה אחרת, אתה לא תמיד שם לב לכול הפרטים. (סתם לדוגמא, אוהדים של קבוצה אחרת רואים את סורקין בעיקר בהתקפה ואומרים איזה יופי של שחקן, אבל הם לא ממש שמים לב שהוא נזק בהגנה). גם פה אתה שומע מהסקאוטים של הפורום שוויליאמס מאוד מוכשר. קולע מבחוץ, מוסר נהדר. אבל שמעת מישהו מהם מדבר על הגנה של השחקן? כלום... זוכר את ריינולדס שהבאנו מבאיירן ? כולם אמרו איזה שחקן מוכשר! פצצה! אבל בסוף התברר שהוא די מטורלל ולא מרבה להקשיב למאמן.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי A.Parker » 22 דצמבר 2024, 01:53

שחקן טוב עם פוטנציאל גדול. רק חבל שמגיע כשהעונה כבר גמורה ובחוזה לעונה וחצי בלבד.
A.Parker

הודעהעל ידי A.Parker » 22 דצמבר 2024, 01:55

felix_r כתב:

יש למטבע שני צדדים.

1) הצד של השחקן. הוא לא יודע מה קורה פה במדינה. לא מכיר את המועדון. השנה מכבי נראית בערך כמו אלבה. למה לו להתחייב לחוזה ארוך?

2) הצד של הקבוצה. לא מחתימים שחקן על חוזה רב-שנתי לפני שאתה "מרגיש" אותו בקבוצה שלך ותוהה על קנקנו. כי כשאתה מסתכל על שחקן בקבוצה אחרת, אתה לא תמיד שם לב לכול הפרטים. (סתם לדוגמא, אוהדים של קבוצה אחרת רואים את סורקין בעיקר בהתקפה ואומרים איזה יופי של שחקן, אבל הם לא ממש שמים לב שהוא נזק בהגנה). גם פה אתה שומע מהסקאוטים של הפורום שוויליאמס מאוד מוכשר. קולע מבחוץ, מוסר נהדר. אבל שמעת מישהו מהם מדבר על הגנה של השחקן? כלום... זוכר את ריינולדס שהבאנו מבאיירן ? כולם אמרו איזה שחקן מוכשר! פצצה! אבל בסוף התברר שהוא די מטורלל ולא מרבה להקשיב למאמן.

מה? בדיוק בשביל זה מיועדת מחלקת סקאוטינג, בחינה של שחקן על צדדיו, כולל המנטאליים, והגעה להחלטה מושכלת. זה שהסקאוטינג כושל פה כבר יותר מעשור לא אומר שצריך להחתים שחקנים לחוזים קצרים.

כמובן גם שכבר נוכחנו לגלות כמה האופציה בעייתית, כולל המקרים ההזויים של בלאט וסורקין.
A.Parker

הודעהעל ידי Jack55 » 22 דצמבר 2024, 03:04

A.Parker כתב:
felix_r כתב:

יש למטבע שני צדדים.

מה? בדיוק בשביל זה מיועדת מחלקת סקאוטינג, בחינה של שחקן על צדדיו, כולל המנטאליים, והגעה להחלטה מושכלת. זה שהסקאוטינג כושל פה כבר יותר מעשור לא אומר שצריך להחתים שחקנים לחוזים קצרים.

כמובן גם שכבר נוכחנו לגלות כמה האופציה בעייתית, כולל המקרים ההזויים של בלאט וסורקין.

בחלק מהמקרים זה נכון, אבל פה ספציפית אני דווקא לא ממש מסכים איתך
ההחלטה להחתים לעונה וחצי היא דיי חכמה מבחינת מכבי והשיקולים העיקריים היו לבחון את השחקן מקרוב במהלך העונה
יש שמועות על כך שיש לו אופי קצת בעייתי (לא משהו רציני מדי, גם אמרו על וויד אותו דבר), ובלי קשר עדיין הצליחו לנעול אותו לכל עונה הבאה כשיש אופציית קבוצה בלבד

כולנו כבר יודעים שאת העונה הנוכחית ביורוליג כבר יהיה בלתי אפשר להציל, לכן החצי עונה הזאת תיתן פרפסקטיבה הרבה יותר טובה לגביי ההתאמה של וויליאמס
גם לראות איך השיתוף פעולה שלו עם בלאט, החיבור לקטש ולמועדון בכללי ואת עניין האופי. אם יתברר כהצלחה מסחררת המחשבה היא לפתוח את החוזה בקיץ לטווח יותר ארוך בטח בגלל הגיל הצעיר שלו, אם יתברר כשחקן בעייתי תהייה אופציה לחתוך כבר בקיץ

ברוב המקרים זה חכם לא לסנדל את עצמך עם חוזה כבד לטווח ארוך על שחקן שיש טיפה סימני שאלה לגביי האופי שלו.
ככה או ככה אני מאמין שלא יהיו איתו שום בעיות ושהוא החתמה פשוט מצוינת, סוגר לנו את הפינה לקיץ הבא על המשבצת הזאת.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי A.Parker » 22 דצמבר 2024, 09:53

אה נכון, כי אם הוא ייתן עונה טובה מאוד מכבי תרוץ לשלם לו מיליון דולר פלוס. מעצם היותך קבוצה קטנה, ואנחנו כבר לגמרי שם עד כמה שזה עצוב, אתה צריך לקחת הימורים מושכלים. עדיף שחקן עם אפסייד גבוה אבל לא מוכח לגמרי בחוזה נוח לטווח ארוך מחוזה לשנה וחצי (כשהחצי כבר אבוד).
A.Parker

הודעהעל ידי משה » 22 דצמבר 2024, 10:28

שחקן סופר כישרוני. יודעים את מי הוא מזכיר לי? את מרכוס פייזר. קטש בדרך כלל אוהב גבוהים שהם קפיצים ושיש להם ידיים טובות, למרות שהוא למד קצת להשתמש בריברו לא רק כשחקן פיק אנד רול. דרך אגב פייזר שיחק אצל קטש והיה לא משהו, הוא אפילו רצה להעיף אותו , עד שפיטרו את קטש ואז הגיע צביקה שרף, אצלו פייזר הפך לכמה משחקים לאחד השחקנים הטובים והדומיננטים באירופה , עד שקרע את הרצועה וסיים את העונה.
משה

הודעהעל ידי where is the love? » 22 דצמבר 2024, 12:13

אני מאוד אוהב את השחקן ואני מאוד אוהב את ארלה ווייסברג ויודע שהוא מאוד אמין.
אבל כל שניה שאני רואה שאין חתימה רשמית אני מפחד. במיוחד שפאו מחפשת סנטר.
where is the love?

הודעהעל ידי omerk » 22 דצמבר 2024, 12:59

where is the love? כתב:אני מאוד אוהב את השחקן ואני מאוד אוהב את ארלה ווייסברג ויודע שהוא מאוד אמין.
אבל כל שניה שאני רואה שאין חתימה רשמית אני מפחד. במיוחד שפאו מחפשת סנטר.

האמת שזה באמת מוזר שפאו לא הולכים עליו
omerk

הודעהעל ידי Gevaudan » 22 דצמבר 2024, 13:38

קראתי איפשהו שפאו פנתה למכבי בשביל לשחרר את הורד ומכבי לא שחררה
אני מאוד מפחד שההחתמה הזו של וויליאמס היא לא על חשבון הפציעה של ריברו, אלא על הורד
Gevaudan

הודעהעל ידי מרסר » 22 דצמבר 2024, 15:55

מרסר

הודעהעל ידי refael » 22 דצמבר 2024, 16:02

לשם שינוי שחקן שמגיע באמצע העונה שכן איך שהוא יכול להצליח פה
בניגוד לשנים קודמות שהביאו שחקנים וכל אחד מהם נכשל
תמונה
refael

הודעהעל ידי שועל » 22 דצמבר 2024, 17:32

מה עוד הוא עושה טוב חוץ מלמסור?
לא מבין את ההתלהבות
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי Jack55 » 22 דצמבר 2024, 17:55

A.Parker כתב:אה נכון, כי אם הוא ייתן עונה טובה מאוד מכבי תרוץ לשלם לו מיליון דולר פלוס. מעצם היותך קבוצה קטנה, ואנחנו כבר לגמרי שם עד כמה שזה עצוב, אתה צריך לקחת הימורים מושכלים. עדיף שחקן עם אפסייד גבוה אבל לא מוכח לגמרי בחוזה נוח לטווח ארוך מחוזה לשנה וחצי (כשהחצי כבר אבוד).

זה לא תמיד נכון אחי, לא תמיד חכם לסנדל את עצמך לטווח ארוך מאוד עם שחקן שיש עליו שמועות של אופי בעייתי
יסיים את העונה הזאת בצורה טובה ויהיה לו חיבור עם קטש? אז התכנון הוא לפתוח את החוזה כבר בקיץ

כבר היו לא מעט מקרים שמכבי נדפקו עם חוזים ארוכי טווח עם שחקנים שלא הצליח איתם בסופו של יום והיה קשה מאוד להשתחרר מהם
פה יש לך גם חוזה מובטח לעונה הבאה וגם את הקיץ הקרוב לפתוח לו את החוזה לפחות לעוד שנה מעבר למה שקיים...

מאמין שיהיה בסדר איתו, ככה או ככה הוא שחקן מצוין ואני מאמין שיהיה איתו בסדר
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי מרסר » 23 דצמבר 2024, 19:29

מרסר

הודעהעל ידי felix_r » 23 דצמבר 2024, 20:03

שועל כתב:מה עוד הוא עושה טוב חוץ מלמסור?
לא מבין את ההתלהבות

הוא באמת מוסר יפה, אבל מאבד המון, וזאת בעיה כאשר כבר יש לנו בקבוצה אלוף היורוליג באיבודים (בלאט) עם פאקינג 3.3 איבודים למשחק. ויליאמס לא רחוק מאחוריו עם 2.8 איבודים למשחק.

הוא ריבאונדר טוב. גם כי יש לו גוף חזק, וגם בגלל שהוא יודע לבחור עמדה (חוש לריבאונד). הוא במקום הרביעי ביורוליג עם 6.9 כ"ח למשחק.

הוא זורק הרבה לשלוש, אבל קולע באחוזים לא מספקים. הקליעה ממש לא יציבה. תלוי ביום.

בהגנה הוא בסדר, אבל לא יותר מזה. כי הוא לא גבוה במיוחד, וגם לא אתלטי בכלל.
[על פי ההתרשמות האישית שלי, יש לו מבנה גוף של דיוויד בלו. פלג גוף עליון חזק מאוד, אבל הוא לא קפיץ. לכן, הוא כן יכול לתת גוף נגד שחקנים בפוסט, אבל מצד שני לא יספק "הגנה אווירית" על הטבעת]

יש לו חיסרון גדול שלא מדברים עליו! הוא במקום הראשון ביורוליג בעבירות!

בקיצר, שחקן צעיר כישרוני, אבל עדיין לא בשל. הייתי נותן לו עוד שנתיים באלבה, לפני שהייתי לוקח אותו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: argof, Avi1508, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Mitelka ו־133 אורחים