לא אמרתי מילה על זה שאני רוצה שזה יהיה הוא שיחדור בנוסף ליכולות שלו.
יש לנו השנה מספיק שחקנים עם קליעה טובה מבחוץ,לכן אני חושב שיותר חכם היה להביא מישהו במקום סמית' בעל יכולת חדירה,ולא התלוננתי על זה שגם היכולת הזו תהיה אצלו,אחרת תג המחיר שלו לא היה מאפשר למכבי לקנות אותו.
בנוגע לנושא האנוכיות,עדיין לא תצליח לשכנע אותי שהשחקן יחסית אנוכי,בליגה האדריאטית בשלושת המשחקים לא היה לו אפילו אסיסט אחד אם אני לא טועה,וגם עכשיו בגביע צ'אנס הוא מסר שני אסיסיטים שגם הם רק נגד ירושלים.
שהזריקות שלו יפסיקו להיכנס לאחוזים האלה (וזה יקרה מתישהו) יתחילו דיבורים על זה שהוא אנוכי,יש נטייה להעלים כל מיני דברים שהכל הולך,אבל לי זה מפריע גם עכשיו זה הכל.
חלאס נו... זה לא מנג'ר שאתה בונה קבוצה של 3 חודרים, 3 קלעים, 3 הגנתיים... זה לא עובד ככה.
כמה "חודרים" יש לבארסה? כמה יש לפנא? כמה לאפס? נאדה.
שיש פה את פארמר, ואולי יגיע לפה לאנגפורד, עם משחק פנים של סופו ואליהו, ממש ממש אין בעיה.
אנוכי הוא לא. לא מעניין אותי מה תגיד, או כמה אסיסטים הוא מסר. הוא לא מסר אסיסטים, מהסיבה הפשוטה שהכדור לא ביד שלו בכלל. כל מה שהוא נדרש לעשות זה הגנה חזקה, קליעה, אחד על אחד בסוף שעון, והראה גם משחק פוסט. הוא לא יוצר לאף אחד, כי לא צריך. יש את פאפאס, פארמר, ואוחיון, שמומחים בזה. גם שאייר מוסר מצוין, וגם פניני (אחת התכונות היותר לא מוערכות אצלו).
אנכיות לא נמדדת באסיסטים, זה שטויות. אנכיות נמדדת בבחירת זריקות, בעיקר במצבים שלא הולך לשחקן/לקבוצה. כל הזריקות ה"אנכיות שלו" זה זריקות של לקיחת אחריות נטו שמגיעים לסוף שעון, או שמשחקים בהרכב התקפי חלש, שהוא הנשק העיקר (שיש על המגרש את אוחיון, הנדריקס, בורשטיין...). הוא בחיים לא כפה את עצמו, ולא לקח 2-3 זירקות קשות ברצף שהוא משחק לצד סופו פארמר, ושאר השחקנים ההתקפיים, וגם שהולך לו, הוא לא משתגע ומפציץ 20 זריקות.
יופי של שחקן, באמת יופי. מאוד אוהב אותו. פארמר-לאנגפורד-סמית'-אליהו-סופו זה אחת החמשיות היותר מאוזנות, והתקפיות בשנים האחרונות באירופה.