המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Avi1508 כתב:הזוי שיש היום משחק בערב ועוד לא נפתח ת'רד, מרגיש שאנחנו בירידה תלולה ללא מעצורים.
במכבי יש סגל מלא למשחק וללא פציעות כרגע,
באולימפיאקוס יש רשימת חוסרים די ארוכה והיא כוללת את:
תומאס ווקאפ, אוון פורנייה, שאקיל מקיסיק, קינן אוואנס, מוסטפה פאל.
JarJarBinx כתב:המדהים הוא שמהפצועים שלהם אפשר להרכיב חמישייה שעולה על זו של מכבי אולי בכל עמדה.
felix_r כתב:JarJarBinx כתב:המדהים הוא שמהפצועים שלהם אפשר להרכיב חמישייה שעולה על זו של מכבי אולי בכל עמדה.
בוא ואספר לך משהו הזוי יותר. האוהדים שלהם ממש לא מבסוטים מההנהלה, בטענה שהיא לא מחתימה שחקנים טובים מספיק, בניגוד ליריבה בירוק
JarJarBinx כתב:עד היום חבל לי על הפספוס של אוואנס. היתי משאיר אותו אז גם על חשבון להביא את בראון.
my man כתב:מנצחים היום
my man כתב:מנצחים היום
JarJarBinx כתב:עד היום חבל לי על הפספוס של אוואנס. היתי משאיר אותו אז גם על חשבון להביא את בראון.
A.Parker כתב:JarJarBinx כתב:עד היום חבל לי על הפספוס של אוואנס. היתי משאיר אותו אז גם על חשבון להביא את בראון.
ממש חבל עליו. כמה התבאסתי על זה כשקיבלו את ההחלטה הזאת.
כמובן שזה אפילו לא היה על חשבון בראון. הבן אדם היה עם חוזה לעוד שנתיים בשווי 300-400 לעונה.
מאמין גם שמכבי יכלה לפתוח אותו עוד ולסגור לעוד שנים, אבל במכבי כמו במכבי...
עידן כתב:A.Parker כתב:JarJarBinx כתב:עד היום חבל לי על הפספוס של אוואנס. היתי משאיר אותו אז גם על חשבון להביא את בראון.
ממש חבל עליו. כמה התבאסתי על זה כשקיבלו את ההחלטה הזאת.
כמובן שזה אפילו לא היה על חשבון בראון. הבן אדם היה עם חוזה לעוד שנתיים בשווי 300-400 לעונה.
מאמין גם שמכבי יכלה לפתוח אותו עוד ולסגור לעוד שנים, אבל במכבי כמו במכבי...
זה היה על חשבון בראון. במכבי ההיא (היום אפילו יותר כמובן) גם 300-400 לעונה זה יותר מידי אם זה חורג מהתכנון.
בכל מקרה זה לבכות על חלב שנשפך ובסוף זה גם לא רלוונטי כי מי יודע בכלל מתי אוואנס יחזור לשחק ואיך ייראה אחרי שנים בחוץ.
מרסר כתב:אמורי לראשונה בסגל, לביא וטריפונוביץ בחוץ
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־23 אורחים