הסמל החדש של מכבי תל אביב: על ההתקדמות של ליאור אליהו

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

הסמל החדש של מכבי תל אביב: על ההתקדמות של ליאור אליהו

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 נובמבר 2011, 17:20

בעיות בהגנה? בקושי מדברים על זה. כישרון לא ממוצה? מי זוכר בכלל. ליאור אליהו החדש בנה לעצמו מעמד אחר במכבי תל אביב והפך להיות השחקן הישראלי הכי טוב. שארפ, פפאלוקאס, פדרמן, דרוקר ובירנבוים מסבירים כיצד זה קרה

http://sports.walla.co.il/?w=/196/1875557

פעם ראשונה שאני פותחת נושא בצהבת..מקווה שזה לא היה אמור ללכת למקום אחר :duh

בכל מקרה,לנושא..
אני לא יודעת אם ''סמל'' זאת המילה הנכונה לאליהו..אני לא יודעת אם זאת אי פעם תהיה המילה הנכונה בשבילו..
''שחקן בית'' ''שחקן מזוהה עם המועדון''..כל אלה מסתדרים לי אבל סמל נראה לי צריך משהו טיפה שונה באופי ואני לא בטוחה שיש את זה לליאור..
זה כמובן לא שולל את העובדה שהוא שחקן ענק ואחד הטובים באירופה בעמדה שלו..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

Re: הסמל החדש של מכבי תל אביב: על ההתקדמות של ליאור אליהו

הודעהעל ידי שחף » 09 נובמבר 2011, 17:32

רגע עכשיו גרינוולד כותב כתבות מחמיאות על שחקן לפני משחק? זה ניסיון שהאפקט של הכתבות הקודמות שלו יעבוד הפוך?
שחף

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 נובמבר 2011, 17:33

שחף כתב:רגע עכשיו גרינוולד כותב כתבות מחמיאות על שחקן לפני משחק? זה ניסיון שהאפקט של הכתבות הקודמות שלו יעבוד הפוך?

רציתי להגיד את זה והחלטתי להימנע לטובת מכבי :laugh2
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 נובמבר 2011, 17:40

זאת ורד כהן..
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 נובמבר 2011, 17:42

MTA2311 כתב:זאת ורד כהן..

ממתי ורד כהן כותבת טורים? נחמד לה..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי עודד » 09 נובמבר 2011, 18:20

אפרופו ואללה, האתר שאני אולי הכי מתעב ברשת,
קראתי היום שהיו להם הפסדים של מליון ומשהו ברבעון האחרון ושמחתי נורא.
אולי זה מסביר תופעה חדשה ששמתי לב אליה בזמן האחרון והיא , כותרות בומבסטיות, סנסציוניות ובעיקר שקרניות (קשר רופף מאוד לתוכן).
הם תמיד היו כאלה אבל בזמן האחרון זה ממש ממש הקצין.

באמת בושה עליי שזה דף הבית שלי, מגיעה לי כאפה

באמת שיפשטו רגל המגעילים
עודד

הודעהעל ידי yarinsaky » 09 נובמבר 2011, 18:35

כל מה שאתה כותב תקף גם להרבה אתרים אחרים, זו התקשורת הישראלית למי שעדיין לא הפנים.

דווקא סקציית הכדורסל בוואלה טובה מאוד והרבה יותר מקצועית מאתרים כמו YNET ( מגוחך ) או ONE ( ירוד ) או אפילו מערוץ הספורט. בעיקר זה תקף בכל מה שקשור לנ.ב.א ולמכללות, אבל גם וורד כהן עושה עבודה יפה בזמן האחרון עם כתבות יפות ( זו לא הראשונה שלה ).
יש להם גם אגף יפה של פוטבול למי שמתעניין.

זה גם די מגוחך להשמיץ אתר שאנחנו מביאים ממנו לינקים כל הזמן ולהתפלל שיסגרו אותו. אני גם לא מתלהב מרוב התוכן שיש שם, אבל אני לא מתלהב גם מרוב התכנים באתרים אחרים או ברוב העיתונים שיש בארץ.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי מקאדו » 09 נובמבר 2011, 18:55

שחקן נהדר וכישרון אדיר , אחד האהובים עליי עם הגנה מעולה וגם בלי עדיין הוא לדעתי אחד הכישרונות הגדולים ביותר שצמחו פה , מתיי היה לנו פאוור פורוורד ברמה הכי גבוהה באירופה ? עם כל הכבוד לעומרי כספי (ואין כבוד ) ליאור לא רואה אותו ממטר מבחינת כישרון נטו .
מקאדו

הודעהעל ידי jol9 » 09 נובמבר 2011, 22:48

מקאדו כתב:שחקן נהדר וכישרון אדיר , אחד האהובים עליי עם הגנה מעולה וגם בלי עדיין הוא לדעתי אחד הכישרונות הגדולים ביותר שצמחו פה , מתיי היה לנו פאוור פורוורד ברמה הכי גבוהה באירופה ? עם כל הכבוד לעומרי כספי (ואין כבוד ) ליאור לא רואה אותו ממטר מבחינת כישרון נטו .

כמו שכתבתי ליאור לא רואה כמעט אף שחקן ישראלי בהיסטוריה ומבחינת כשרון עומד יחד עם קטש, ג'מצ'י ומיקי או אולי 5 מ"מ מתחת.

אבל כבודו של עמרי במקומו. הוא שחקן כדורסל מצויין, שעובד קשה מאוד וכל מה שהרוויח הוא בזכות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי עגל הזהב » 09 נובמבר 2011, 23:41

רק שלא יברח לנו בטעות לnba
עד שכבר נשאר במכבי ישראלי אחד שמשאיר את הכבוד של המורשת הישראלית של שנות ה90
עגל הזהב

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 10 נובמבר 2011, 05:45

כמו שכתבתי בדיון הקודם, לדעתי הוא הישראלי הכי מוכשר והכי טוב כרגע, יש לו חוכמת משחק ויכולת להתנועע באזור הסל שאין להרבה שחקנים.
גם את ההגנה שלו הוא שיפר, והוא כבר לא "חור בהגנה".
אבל ל NBA אני חושב שהוא לא יגיע, כי הוא פשוט לא מתאים.
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי LIAV10 » 10 נובמבר 2011, 05:57

ששחקן במימדים של ליאור חותם באן בי איי מגיעים איתו עוד 10 ק"ג..
זה פשוט לא ייאמן שכל האירופאיים שבאים לליגה הזאת מעלים 8-12 ק"ג של מסת שרירים ב pre season...
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yzafrir » 10 נובמבר 2011, 06:17

יוני , ומקאדו אני לא כלכך מצליח להבין את ההגדרה שלכם לשחקן מוכשר ?
במה הוא יותר מוכשר מכספי למשל ? הם אותו גובה , עומרי מוריד כדור לריצפה הרבה יותר טוב ממנו , לא פחות אתלט , לא פחות חכם , קלעי מבחוץ הרבה יותר טוב ועל משחק הגנה אני בכלל לא מדבר....מה הופך את עומרי לפחות כשרוני מאליהו ?
לליאור יש את כל הנתונים להיות שחקן ענק אבל הוא לא מהסיבה שיש כמה נקודות חלשות אצלו שידועות שנים שהוא פשוט לא משפר אותם מסיבה כלשהי , הקליעה מבחוץ וההגנה שבזה אולי הוא עשה צעד קטן של שיפור אבל משחקן עם ידיים כמו שלו ואתלטיות אני מצפה להיות חוסם ענק...
אישית , אני חושב שכחבילה כספי מביא יותר ולא סתם הוא בNBA וליאור לא....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 10 נובמבר 2011, 06:31

צפריר, לדעתי הכוונה לכך שהוא שחקן התקפי יוצא דופן, יוצר לעצמו מצבים , קולע בסגנון יחודי ועושה את הסלים באחוזים מאוד גבוהים . קשה מאוד לעצור אותו כי הוא לא הכי צפוי או עם סגנון משחק אורטודוקסי, שחקן מאוד מיוחד. זה סוג מאוד מיוחד של כישרון שלא מגיע רק מעבודה קשה כמו אצל כספי, שסך הכול הוא שחקן די סטנדרטי. ( וטוב מאוד במה שהוא עושה בסך הכול )
אני חושב שהיתרון הנוסף שלו על כספי הוא שאף על פי שהוא יכול להיות אחלה סוליסט הוא גם יודע להתנהל יפה מאוד קבוצתית , שיפר מאוד את קבלת ההחלטות שלו, יכולת המסירה , דווקא הוא כן מוריד כדור לפעמים בריצה של התקפות מעבר. ( ברור שלא כמו כספי ).
העניין עם כספי שהוא מושלם לעמדה 3 בנ.ב.א. אליהו לא הכי מתאים לעמדה 4 בנ.ב.א בגלל חולשה פיזית ומשחק הגנה ולעמדה 3 הוא לא מתאים כי אין לו קליעה מבחוץ.( נופל בין עמדות או טווינר, איך שתקרא לזה ).
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 10 נובמבר 2011, 07:20

yarinsaky כתב:צפריר, לדעתי הכוונה לכך שהוא שחקן התקפי יוצא דופן, יוצר לעצמו מצבים , קולע בסגנון יחודי ועושה את הסלים באחוזים מאוד גבוהים . קשה מאוד לעצור אותו כי הוא לא הכי צפוי או עם סגנון משחק אורטודוקסי, שחקן מאוד מיוחד. זה סוג מאוד מיוחד של כישרון שלא מגיע רק מעבודה קשה כמו אצל כספי, שסך הכול הוא שחקן די סטנדרטי. ( וטוב מאוד במה שהוא עושה בסך הכול )
אני חושב שהיתרון הנוסף שלו על כספי הוא שאף על פי שהוא יכול להיות אחלה סוליסט הוא גם יודע להתנהל יפה מאוד קבוצתית , שיפר מאוד את קבלת ההחלטות שלו, יכולת המסירה , דווקא הוא כן מוריד כדור לפעמים בריצה של התקפות מעבר. ( ברור שלא כמו כספי ).
העניין עם כספי שהוא מושלם לעמדה 3 בנ.ב.א. אליהו לא הכי מתאים לעמדה 4 בנ.ב.א בגלל חולשה פיזית ומשחק הגנה ולעמדה 3 הוא לא מתאים כי אין לו קליעה מבחוץ.( נופל בין עמדות או טווינר, איך שתקרא לזה ).

זה בדיוק הסיבה שאני חושב שהוא פחות מוכשר מכספי , החוסר יכולת שלו לשחק בעמדה הטיבעית שהוא צריך להיות בא (3) שנובעת לא רק מקליע לא טובה מבחוץ אלא גם הורדת כדור לריצפה בינונית לשחקן בעמדה 3 (בלו מוריד יות טוב ממנו ) .
להגיד שכספי הגיע למה שהגיע רק בגלל עבודה קשה זה ממש לא נכון , שחקן שהגיע למה שהגיעה בעבודה קשה זה פניני אבל בשביל להגיע ל-NBA לא מספיק עבודה קשה וצריך גם כשרון ולכספי יש הרבה מיזה . חוץ מזה שהיכולת לעבוד קשה זה גם סוג של כשרון שלליאור אין אותו מספיק...
לליאור יש המון יתרונות במשחק ההתקפי אבל כחבילה יש לו המון חסרונות והא לא מאוזן , לעומת עומרי שהוא חבילה הרבה יותר מאוזנת...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 10 נובמבר 2011, 07:27

דווקא נראה לי שאליהו עובד קשה בשנתיים האחרונות, אחרת לא היה מתקדם. אין מה לעשות, גם להנפלד לא הייתה קליעה והוא היה אחד הישראלים הגדולים בכל הזמנים והוא היה שחקן שבאמת עובד קשה ( דווקא הייתה לו קליעה בימיו במכללות וזה מוזר ).
כפסי שחקן מוכשר, אין בכלל ספק. זו בוודאי לא רק עבודה קשה, צריך גרעין מסויים של כישרון כדי לפתח אותו הוא עשה את זה יפה מאוד, את זה באמת אי אפשר לקחת ממנו.

אבל זה שהוא בנ.ב.א ואליהו לא ( בינתיים אולי ) לא הופך אותו בהכרח לשחקן טוב יותר או כשרוני יותר. בודירוגה בזמנו נחשב לאחד מ 50 השחקנים הטבים העולם בלי ששיחק בנ.ב.א . ( ואני לא משווה בין אליהו לבודירוגה ). בנ.ב.א לפעמים צריכים שחקנים משלימים כמו כספי שהם לא תמיד הכי מוכשרים אבל הם מתאימים לקבוצות מסויימות בעמדות מסויימות.
אליהו צריך להיות שחקן מרכזי וציר בקבוצה כדי להיות אפקטיבי, לכן הסיטואציה בנ.ב.א לא הכי מתאימה לו. ( כספי יכול לעלות מהספסל לדפוק
3 שלשות וקצת פלאש בהתקפות מעבר ובזה הוא עשה את ה" רול " שלו ).
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 10 נובמבר 2011, 07:47

אני לא אומר שכספי יותר מוכשר אלא לא פחות מוכשר...כשרון זה מהשהוא מאוד תאורטי שאי אפשר למדוד אותו במדוייק...
כספי נמצא בNBA בעמדה בדיוק כמו שנדב היה במכבי , שחקן של נישה מסויימת שאם הוא עושה אותה טוב אז הוא יוצא גדול , נדב התרכז בהגנה ועשה את זה מצויין . אליהו לא מסוגל להיות שחקן נישה בNBA כי את הכשרון ההתקפי שיש לו יש להרבה שחקנים בעמדה 3 בNBA אבל הם מביאים גם ערך מוסף של הובלת כדור והגנה שאת זה אין לו .
מספיק לראות את ההתקדמות של כספי בשנתיים האחרונות כדי להבין מה זה באמת עבודה קשה. לא סתם ליאור בחר לחזור למכבי ולהפסיד הרבה מאוד כסף במהלך הזה....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 10 נובמבר 2011, 07:50

אוקיי, עם הפוסט האחרון שלך אני די מסכים. אליהו באמת לא מתאים להיות שחקן נישה.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־19 אורחים