המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:דווין סמית' ושון ג'יימס. במצטבר זה משהו כמו 750 אלף דולר שהיו שווים הערב 2 נקודות על הפרקט. הייתי מזכיר גם את פאפאלוקאס אבל האיש בכל זאת היה סופרסטאר בעברו. איך הסמול פורוורד שהוא המחליף השלישי בברצלונה קולע יותר מסמית'? למה לעזעזל אנחנו נתקעים עם שחקן חמישייה שתורם בעיקר בקופליג? ולמה שון ג'יימס פה ולא איזה נפיל של 2.10 מ' שיכול לשנות זריקות בפנים?
ולגבי הנדריקס- אפשר להרגיע עם המיליון דולר שאנשים פה רצו לשלם לו. ארזאם לורבק מוסר ד"ש.
מכביסט27 כתב:אראזם לורבק מוסר ד"שים לשחקנים כמעט כל משחק. אני לא חושב שזה פייר לשפוט את הנדריקס בגלל שהוא חטף ממנו כמו רבים וטובים, זאת פשוט כפיות טובה...
מכביסט27 כתב:אראזם לורבק מוסר ד"שים לשחקנים כמעט כל משחק. אני לא חושב שזה פייר לשפוט את הנדריקס בגלל שהוא חטף ממנו כמו רבים וטובים, זאת פשוט כפיות טובה...
שחף כתב:הממממ, לורבק הלך כמעט כל פעם לאותו מוב והנדריקס לא קרא את זה. אני מאוד אוהב את ריצ'י, אבל אם הוא הופך לסנטר ראשון סימן שמכבי בבעיה(וזה אחד מהדברים שאנשים פה רמזו אליו אם סופו יילך, והיום ראינו שזה פשוט לא מתאים). הוא לא דניס רודמן החדש וגם התקפית הוא בסופו של דבר תלוי בגארדים אחרים שייצרו עבורו מול גבוהים מהטופ.
refael כתב:שחף כתב:הממממ, לורבק הלך כמעט כל פעם לאותו מוב והנדריקס לא קרא את זה. אני מאוד אוהב את ריצ'י, אבל אם הוא הופך לסנטר ראשון סימן שמכבי בבעיה(וזה אחד מהדברים שאנשים פה רמזו אליו אם סופו יילך, והיום ראינו שזה פשוט לא מתאים). הוא לא דניס רודמן החדש וגם התקפית הוא בסופו של דבר תלוי בגארדים אחרים שייצרו עבורו מול גבוהים מהטופ.
זה הקטע שאין למכבי השנה רכז שיספק כדורים לאחרים .
מאלט לא רכז ובטח שלאנגפורד לא,פאפא לא משחק ואוחיון לא לרמה הזאת.
שחף כתב:דווין סמית' ושון ג'יימס. במצטבר זה משהו כמו 750 אלף דולר שהיו שווים הערב 2 נקודות על הפרקט. הייתי מזכיר גם את פאפאלוקאס אבל האיש בכל זאת היה סופרסטאר בעברו. איך הסמול פורוורד שהוא המחליף השלישי בברצלונה קולע יותר מסמית'? למה לעזעזל אנחנו נתקעים עם שחקן חמישייה שתורם בעיקר בקופליג? ולמה שון ג'יימס פה ולא איזה נפיל של 2.10 מ' שיכול לשנות זריקות בפנים?
ולגבי הנדריקס- אפשר להרגיע עם המיליון דולר שאנשים פה רצו לשלם לו. ארזאם לורבק מוסר ד"ש.
Mta_atic כתב:שחף כתב:דווין סמית' ושון ג'יימס. במצטבר זה משהו כמו 750 אלף דולר שהיו שווים הערב 2 נקודות על הפרקט. הייתי מזכיר גם את פאפאלוקאס אבל האיש בכל זאת היה סופרסטאר בעברו. איך הסמול פורוורד שהוא המחליף השלישי בברצלונה קולע יותר מסמית'? למה לעזעזל אנחנו נתקעים עם שחקן חמישייה שתורם בעיקר בקופליג? ולמה שון ג'יימס פה ולא איזה נפיל של 2.10 מ' שיכול לשנות זריקות בפנים?
אולי תחשב כמה אנדונג ופיט מייקל, שעמדו שניהם על 0 אחד גדול, שווים. אולי תוסיף גם את נבארו ששווה כמעט 3 מיליון יורו לעונה וקלע הערב 5 נקודות.
מספיק עם הדמגוגיה בגרוש. יש משחקים שלא הולך והיום היה משחק כזה.
felix_r כתב:שחף כתב:דווין סמית' ושון ג'יימס. במצטבר זה משהו כמו 750 אלף דולר שהיו שווים הערב 2 נקודות על הפרקט. הייתי מזכיר גם את פאפאלוקאס אבל האיש בכל זאת היה סופרסטאר בעברו. איך הסמול פורוורד שהוא המחליף השלישי בברצלונה קולע יותר מסמית'? למה לעזעזל אנחנו נתקעים עם שחקן חמישייה שתורם בעיקר בקופליג? ולמה שון ג'יימס פה ולא איזה נפיל של 2.10 מ' שיכול לשנות זריקות בפנים?
זה שדייוויד בלאט לא יודע לנהל משחק, ולא הכניס את ג'יימס ביחד עם הנדריקס נגד הגבוהים של בארסה, זה רק הוא אשם.
יוסי22 כתב:אבל נבארו ומיקל נראו זוועה בעיקר כי סמית שמר עליהם , במשחק שבו ההתקפה שיחקה תפקיד שולי והפוקוס היה בהגנה הוא נתן תרומה אדירה , לא צריך סתם לחפש אותו.
חנו'ש כתב:יוסי22 כתב:אבל נבארו ומיקל נראו זוועה בעיקר כי סמית שמר עליהם , במשחק שבו ההתקפה שיחקה תפקיד שולי והפוקוס היה בהגנה הוא נתן תרומה אדירה , לא צריך סתם לחפש אותו.
לנצח את בארסה במשחק שלהם - משחק הגנה די מגעיל, לא נראה לי שאפשר.
מכבי היתה צריכה לנסות למצח את המשחק דרך התקפה טובה יותר עם יותר משחק ריצהו עם יותר הסתמכות על היכולות ההתקפיות שיש למכבי (ולא חסר).
בהגנה בארסה היא כנראה הטובה באירופה ולא רואה קבוצה שיכולה לנצח אותה בתחום הזה.
יוסי22 כתב:חנו'ש כתב:יוסי22 כתב:אבל נבארו ומיקל נראו זוועה בעיקר כי סמית שמר עליהם , במשחק שבו ההתקפה שיחקה תפקיד שולי והפוקוס היה בהגנה הוא נתן תרומה אדירה , לא צריך סתם לחפש אותו.
לנצח את בארסה במשחק שלהם - משחק הגנה די מגעיל, לא נראה לי שאפשר.
מכבי היתה צריכה לנסות למצח את המשחק דרך התקפה טובה יותר עם יותר משחק ריצהו עם יותר הסתמכות על היכולות ההתקפיות שיש למכבי (ולא חסר).
בהגנה בארסה היא כנראה הטובה באירופה ולא רואה קבוצה שיכולה לנצח אותה בתחום הזה.
אני מסכים לחלוטין ולכן החמישיה הפחדנית שבלאט העלה כל כך הרגיזה אותי אבל את הטענות האלו צריך להפנות לבלאט ולא לסמית , הוא שחקן שעושה מה שהמאמן קובע וזה מה שבלאט רוצה ממנו .
לכן גם לא הייתי מסיק ממשחק שבו סופו מקבל 8 דקות ואליהו 13 משהו על היכולת ההתקפית של מכבי , סופו ואליהו בעיני הם הכוח האמיתי של מכבי בייצור נקודות בצבע ברמות הגבוהות וכשבלאט מוותר על זה מכבי תלויה לחלוטין ביכולת ההגנתית שלה וכשנכנסים לקרב הגנתי מול ברצלונה זה נגמר בדר"כ לא טוב.
יוסי22 כתב:אבל נבארו ומיקל נראו זוועה בעיקר כי סמית שמר עליהם , במשחק שבו ההתקפה שיחקה תפקיד שולי והפוקוס היה בהגנה הוא נתן תרומה אדירה , לא צריך סתם לחפש אותו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: omerk ו־20 אורחים