שחקני האדריאטית של מכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

שחקני האדריאטית של מכבי

הודעהעל ידי שחף » 26 ינואר 2012, 21:43

דווין סמית' ושון ג'יימס. במצטבר זה משהו כמו 750 אלף דולר שהיו שווים הערב 2 נקודות על הפרקט. הייתי מזכיר גם את פאפאלוקאס אבל האיש בכל זאת היה סופרסטאר בעברו. איך הסמול פורוורד שהוא המחליף השלישי בברצלונה קולע יותר מסמית'? למה לעזעזל אנחנו נתקעים עם שחקן חמישייה שתורם בעיקר בקופליג? ולמה שון ג'יימס פה ולא איזה נפיל של 2.10 מ' שיכול לשנות זריקות בפנים?
ולגבי הנדריקס- אפשר להרגיע עם המיליון דולר שאנשים פה רצו לשלם לו. ארזאם לורבק מוסר ד"ש.
שחף

Re: שחקני האדריאטית של מכבי

הודעהעל ידי felix_r » 26 ינואר 2012, 22:03

שחף כתב:דווין סמית' ושון ג'יימס. במצטבר זה משהו כמו 750 אלף דולר שהיו שווים הערב 2 נקודות על הפרקט. הייתי מזכיר גם את פאפאלוקאס אבל האיש בכל זאת היה סופרסטאר בעברו. איך הסמול פורוורד שהוא המחליף השלישי בברצלונה קולע יותר מסמית'? למה לעזעזל אנחנו נתקעים עם שחקן חמישייה שתורם בעיקר בקופליג? ולמה שון ג'יימס פה ולא איזה נפיל של 2.10 מ' שיכול לשנות זריקות בפנים?
ולגבי הנדריקס- אפשר להרגיע עם המיליון דולר שאנשים פה רצו לשלם לו. ארזאם לורבק מוסר ד"ש.

זה שדייוויד בלאט לא יודע לנהל משחק, ולא הכניס את ג'יימס ביחד עם הנדריקס נגד הגבוהים של בארסה, זה רק הוא אשם.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מכביסט24 » 26 ינואר 2012, 22:08

אראזם לורבק מוסר ד"שים לשחקנים כמעט כל משחק. אני לא חושב שזה פייר לשפוט את הנדריקס בגלל שהוא חטף ממנו כמו רבים וטובים, זאת פשוט כפיות טובה...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי שחף » 26 ינואר 2012, 22:11

הממממ, לורבק הלך כמעט כל פעם לאותו מוב והנדריקס לא קרא את זה. אני מאוד אוהב את ריצ'י, אבל אם הוא הופך לסנטר ראשון סימן שמכבי בבעיה(וזה אחד מהדברים שאנשים פה רמזו אליו אם סופו יילך, והיום ראינו שזה פשוט לא מתאים). הוא לא דניס רודמן החדש וגם התקפית הוא בסופו של דבר תלוי בגארדים אחרים שייצרו עבורו מול גבוהים מהטופ.
שחף

הודעהעל ידי יוסי22 » 26 ינואר 2012, 22:13

מכביסט27 כתב:אראזם לורבק מוסר ד"שים לשחקנים כמעט כל משחק. אני לא חושב שזה פייר לשפוט את הנדריקס בגלל שהוא חטף ממנו כמו רבים וטובים, זאת פשוט כפיות טובה...

אני מסכים איתך והנדריקס בהחלט נכס עבור מכבי אבל בלאט התאהב יותר מידי במימד ההגנתי שלו וויתר מהר מאוד על היתרון הגדול של מכבי שזה סופו ואליהו , במשחק כזה הם צריכים לקחת 20 זריקות כל אחד , אין שום דרך אחרת וראינו את יפה מאוד כשבלאט הרים ידיים ונכנס למלחמה עם ברצלונה בצד ההגנתי ושם הם פשוט טובים יותר.

בנוגע לג'יימס ה-5 דקות עם ג'יימס בתחילת הרבע השני היו הגרועות של מכבי במשחק (שממש לא היו חסרות בו דקות איומות) כשברצלונה קולעת 8 נקודות מכבי 0 וכל המומנטום נעצר בדרך לקרב חפירות שהסתיים בצורה די מכוערת , נראה לי זועק לשמיים שג'יימס לא קשור לרמה הזו בשום צורה שהיא .
יוסי22

הודעהעל ידי asafb96 » 26 ינואר 2012, 22:23

מכביסט27 כתב:אראזם לורבק מוסר ד"שים לשחקנים כמעט כל משחק. אני לא חושב שזה פייר לשפוט את הנדריקס בגלל שהוא חטף ממנו כמו רבים וטובים, זאת פשוט כפיות טובה...

נכון, אבל מכבי לא יכולה להרשות לעצמה, שהסנטר המחליף שלה, שהמשחק שלו מבוסס בעיקר על הגנה, יקבל בראש שוב ושוב מPF. אם זה היה ליאור, היו שוחטים אותו בלי הכרה, אבל שזה מגיע להנדריקס, כמו הרבה קדושים אחרים, זה בסדר. אם זה היה איזה קרסטיץ' או פקוביץ', הייתי מקבל, אבל הנדריקס זה שחקן שצריך ליהיות באנקר הגנתי, כי התקפית הוא די מוגבל, וגם הגנתית הוא התקשה מול PF, שהוא שחקן מעט רך יחסית, ולא איזה שחקן חזק ואגרסיבי שטוחן כל סנטר שעומד מולו
אפשר גם לבקר את הנדריקס, וכל שחקן נשמה כזה או אחר, גם הוא לא חסין, לא רק שחקנים כמו ליאור ששוחטים אותם שבוע אחר שבוע
asafb96

הודעהעל ידי refael » 26 ינואר 2012, 22:27

שחף כתב:הממממ, לורבק הלך כמעט כל פעם לאותו מוב והנדריקס לא קרא את זה. אני מאוד אוהב את ריצ'י, אבל אם הוא הופך לסנטר ראשון סימן שמכבי בבעיה(וזה אחד מהדברים שאנשים פה רמזו אליו אם סופו יילך, והיום ראינו שזה פשוט לא מתאים). הוא לא דניס רודמן החדש וגם התקפית הוא בסופו של דבר תלוי בגארדים אחרים שייצרו עבורו מול גבוהים מהטופ.

זה הקטע שאין למכבי השנה רכז שיספק כדורים לאחרים .
מאלט לא רכז ובטח שלאנגפורד לא,פאפא לא משחק ואוחיון לא לרמה הזאת.
תמונה
refael

הודעהעל ידי שחף » 26 ינואר 2012, 22:34

אני לא חושב שדיאמנטידיס, כריס פול או דרק רוז יגיעו בעונה הבאה.
שחף

הודעהעל ידי asafb96 » 26 ינואר 2012, 22:38

refael כתב:
שחף כתב:הממממ, לורבק הלך כמעט כל פעם לאותו מוב והנדריקס לא קרא את זה. אני מאוד אוהב את ריצ'י, אבל אם הוא הופך לסנטר ראשון סימן שמכבי בבעיה(וזה אחד מהדברים שאנשים פה רמזו אליו אם סופו יילך, והיום ראינו שזה פשוט לא מתאים). הוא לא דניס רודמן החדש וגם התקפית הוא בסופו של דבר תלוי בגארדים אחרים שייצרו עבורו מול גבוהים מהטופ.

זה הקטע שאין למכבי השנה רכז שיספק כדורים לאחרים .
מאלט לא רכז ובטח שלאנגפורד לא,פאפא לא משחק ואוחיון לא לרמה הזאת.

על פאפאלוקאס, שמעת? כנראה שדייויד בלאט עוד לא שמע עליו..
הלפרין אם יגיע שנה הבאה, יוצר מצוין לגבוהים. באמת מוסר מצוין. גם אוחיון, על אף החולשות הרבות שלו, מוסר מצוין
asafb96

הודעהעל ידי Mta_atic » 26 ינואר 2012, 22:39

שחף כתב:דווין סמית' ושון ג'יימס. במצטבר זה משהו כמו 750 אלף דולר שהיו שווים הערב 2 נקודות על הפרקט. הייתי מזכיר גם את פאפאלוקאס אבל האיש בכל זאת היה סופרסטאר בעברו. איך הסמול פורוורד שהוא המחליף השלישי בברצלונה קולע יותר מסמית'? למה לעזעזל אנחנו נתקעים עם שחקן חמישייה שתורם בעיקר בקופליג? ולמה שון ג'יימס פה ולא איזה נפיל של 2.10 מ' שיכול לשנות זריקות בפנים?

אולי תחשב כמה אנדונג ופיט מייקל, שעמדו שניהם על 0 אחד גדול, שווים. אולי תוסיף גם את נבארו ששווה כמעט 3 מיליון יורו לעונה וקלע הערב 5 נקודות.
מספיק עם הדמגוגיה בגרוש. יש משחקים שלא הולך והיום היה משחק כזה.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 26 ינואר 2012, 22:42

שנביא את הממוצעים של סמית' בעונה שלמה? לא זוכר שחקן של מכבי ששיחק כל כך הרבה דקות, פתח בחמישייה וקלע בשני משחקים בעונה שלמה בדאבל פיגרס. מביך. לי הוא מזכיר את וונטיגו קאמינגס.
שחף

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 ינואר 2012, 22:54

Mta_atic כתב:

אולי תחשב כמה אנדונג ופיט מייקל, שעמדו שניהם על 0 אחד גדול, שווים. אולי תוסיף גם את נבארו ששווה כמעט 3 מיליון יורו לעונה וקלע הערב 5 נקודות.
מספיק עם הדמגוגיה בגרוש. יש משחקים שלא הולך והיום היה משחק כזה.

בקטע הזה אני עם שחף.
הוא לא מבסס את זה על המשחק היום אלא על עונה שלמה.
לשחקנים של בארסה שציינת היה היום משחק רע, אבל כולנו יודעים מה הם שווים ומה הם כבר עשו באירופה ברמות הגבוהות.
לעומת זאת מה בדיוק ג'יימס וסמית' עשו ברמות הגבוהות של אירופה?? וספק גדול אם יעשו אי פעם.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי יוסי22 » 26 ינואר 2012, 23:02

אבל נבארו ומיקל נראו זוועה בעיקר כי סמית שמר עליהם , במשחק שבו ההתקפה שיחקה תפקיד שולי והפוקוס היה בהגנה הוא נתן תרומה אדירה , לא צריך סתם לחפש אותו.
יוסי22

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 26 ינואר 2012, 23:04

felix_r כתב:

זה שדייוויד בלאט לא יודע לנהל משחק, ולא הכניס את ג'יימס ביחד עם הנדריקס נגד הגבוהים של בארסה, זה רק הוא אשם.

פתאום מפסידים משחק אז מאשימים את בלאט? בלאט אחד ממנהלי המשחק הטובים באירופה! מאיפה הבאת את זה שהוא לא יודע לנהל משחק?!
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 ינואר 2012, 23:12

יוסי22 כתב:אבל נבארו ומיקל נראו זוועה בעיקר כי סמית שמר עליהם , במשחק שבו ההתקפה שיחקה תפקיד שולי והפוקוס היה בהגנה הוא נתן תרומה אדירה , לא צריך סתם לחפש אותו.

לנצח את בארסה במשחק שלהם - משחק הגנה די מגעיל, לא נראה לי שאפשר.
מכבי היתה צריכה לנסות למצח את המשחק דרך התקפה טובה יותר עם יותר משחק ריצהו עם יותר הסתמכות על היכולות ההתקפיות שיש למכבי (ולא חסר).
בהגנה בארסה היא כנראה הטובה באירופה ולא רואה קבוצה שיכולה לנצח אותה בתחום הזה.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 26 ינואר 2012, 23:15

אני דוקא כן הייתי מצרף את פאפאלוקאס לרשימה הזאת וגם את שייר.
בכל מקרה, לגבי שון ג'יימס אני חושב שפחות צריכים לבוא אליו בטענות. מכבי היתה צריכה שחקן שיוכל לתת לסופו לנוח בכל המסגרות שהן אינן היורוליג ואת זה ג'יימס עושה טוב. הוא גם ככה שחקן די זול ומתופקד כגבוה החמישי של מכבי, כך שלא צריכים לבנות עליו יותר מדי.

לגבי סמית', כאן אני מסכים לחלוטין.
זה נכון שלא צריכים לצפות הרבה משחקן שמרוויח 350 אלף דולר נטו לעונה, אבל עדיין, שחקן חמישיה בקבוצה כמו מכבי (ועוד אחרי עונה בה היא הגיע עד גמר היורליג) צריך לספק הרבה יותר.
הבעיה של סמית' שפשוט אין לו את היכולת להיות שחקן מוביל ביורוליג והפער העצום בין היכולת והמספרים שהוא מציג העונה ביורוליג לבין אילו שהוא העמיד בעונה שעברה ביורוקאפ הם פשוט עצומים.
לשחקן כזה אין מה לחפש ביורוליג, בטח שלא בקבוצת יורוליג בכירה. כפי שכתבתי בת'רד אחר, אני מאמין שסמית' הוא הראשון שישלח הביתה בקיץ לפחות מבין שחקני החמישיה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי יוסי22 » 26 ינואר 2012, 23:27

חנו'ש כתב:
יוסי22 כתב:אבל נבארו ומיקל נראו זוועה בעיקר כי סמית שמר עליהם , במשחק שבו ההתקפה שיחקה תפקיד שולי והפוקוס היה בהגנה הוא נתן תרומה אדירה , לא צריך סתם לחפש אותו.

מכבי היתה צריכה לנסות למצח את המשחק דרך התקפה טובה יותר עם יותר משחק ריצהו עם יותר הסתמכות על היכולות ההתקפיות שיש למכבי (ולא חסר).

אני מסכים לחלוטין ולכן החמישיה הפחדנית שבלאט העלה כל כך הרגיזה אותי אבל את הטענות האלו צריך להפנות לבלאט ולא לסמית , הוא שחקן שעושה מה שהמאמן קובע וזה מה שבלאט רוצה ממנו .

לכן גם לא הייתי מסיק ממשחק שבו סופו מקבל 8 דקות ואליהו 13 משהו על היכולת ההתקפית של מכבי , סופו ואליהו בעיני הם הכוח האמיתי של מכבי בייצור נקודות בצבע ברמות הגבוהות וכשבלאט מוותר על זה מכבי תלויה לחלוטין ביכולת ההגנתית שלה וכשנכנסים לקרב הגנתי מול ברצלונה זה נגמר בדר"כ לא טוב.
יוסי22

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 ינואר 2012, 23:30

יוסי22 כתב:
חנו'ש כתב:

אני מסכים לחלוטין ולכן החמישיה הפחדנית שבלאט העלה כל כך הרגיזה אותי אבל את הטענות האלו צריך להפנות לבלאט ולא לסמית , הוא שחקן שעושה מה שהמאמן קובע וזה מה שבלאט רוצה ממנו .

לכן גם לא הייתי מסיק ממשחק שבו סופו מקבל 8 דקות ואליהו 13 משהו על היכולת ההתקפית של מכבי , סופו ואליהו בעיני הם הכוח האמיתי של מכבי בייצור נקודות בצבע ברמות הגבוהות וכשבלאט מוותר על זה מכבי תלויה לחלוטין ביכולת ההגנתית שלה וכשנכנסים לקרב הגנתי מול ברצלונה זה נגמר בדר"כ לא טוב.

אין לי טענות לסמית, הוא עושה מה שהוא יכול.
יש לי טענות בעיקר למי שהחליט שהוא מסוגל להיות הסמול המוביל של קבוצה עם שאיפות כמו מכבי.
לי בדר"כ אין טענות כלפי שחקנים שהם פשוט לא לרמה של מכבי, אלא בעיקר למי שמביא אותם.
זה לא אשמת השחקנים שהם לא מה מספיק טובים.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי where is the love? » 27 ינואר 2012, 08:11

זה ידוע שהסגל של מכבי מוגבל.

ולגבי הנדריקס אני אישית מאוד אוהב אותו ואת ההקרבה והלב שלו לקבוצה וכן לדעתי הוא שווה.

סמית שומר טוב אבל לא קולע ול חודר לסל בכלל, ויש לו אחוזים טובים מהעונשין, אני פשוט לא מבין את זה...
אבל הוא לא אשם בהפסדר אתמול. אני חושב שמכבי הייתה צריכה קצת יותר סדר ברור שאולי אותו פאפאלוקאס היה יוצר. בכל אופן באמת שההפסד לא נורא.

מכבי לא בין 4 הטובות באירופה ולדעתי גם לא ב-8. אבל צריך מזל ובעזרת השם שבוע הבא ננצח בקאנטו.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי jol9 » 27 ינואר 2012, 08:24

סמית' באמת שחקן הגנה טוב, אבל נראה שככל שהוא משתפר בהגנה כך או נהיה גרוע יותר התקפית.

למכבי היום אין מספיק שחקנים שלמים שמשחקים בשני צידי המגרש וזה משהו שצריך לטפל בו לקראת העונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: omerk ו־20 אורחים