המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:אני במקום בלאט הייתי רושם את לנגפורד, סמית, הנדריקס ואת מאלט או פאפאס. לסופו במצבו עדיף לנוח, מאחר שהוא לא תורם יותר מדי ומוטב שישפר את מצב הברך שלו, ומכבי תסתדר בארץ גם בלעדיו (מקסימום ישחקו קצת עם אליהו ובלו כגבוהים). מול קבוצות הגמדים בארץ אין סיבה שזה לא יספיק.
docariel כתב:בלי ג'יימס שנפצע חייבים שיהיו שני גבוהים אחרת דאנסטון יחגוג בצבע...
אני הייתי רוצה לראות את סופו ,הנדריקס,סמית ולנגפורד.
jol9 כתב:אני חושב שבמשחקי אל חזור, דייויד יכול וצריך ללכת עם פאפאס. כבר הוכח שפאפאס ואוחיון חייבים לחלוק במשך 40 דקות את עמדה 1.
סמית' יעזור רק אם יתפוס יום, אבל אם יישחק את הכדורסל הרגיל שלו, אז אנחנו סתם מפסידים מקום של זר.
מעבר לכך, ברמת הליגה, לסמית' יש תחליף - גיא וטל יכולים לתת לא פחות ממנו. לפאפאס אין תחליף מספק כי יוגב לא יכול לשחק 40 דקות.
jol9 כתב:אני חושב שבמשחקי אל חזור, דייויד יכול וצריך ללכת עם פאפאס. כבר הוכח שפאפאס ואוחיון חייבים לחלוק במשך 40 דקות את עמדה 1.
סמית' יעזור רק אם יתפוס יום, אבל אם יישחק את הכדורסל הרגיל שלו, אז אנחנו סתם מפסידים מקום של זר.
מעבר לכך, ברמת הליגה, לסמית' יש תחליף - גיא וטל יכולים לתת לא פחות ממנו. לפאפאס אין תחליף מספק כי יוגב לא יכול לשחק 40 דקות.
felix_r כתב:דרך אגב, לא מובן לי איך גם בגביע יש הגבלה של 4 זרים? הגביע הוא של האיגוד לא של קופליג.
משתמשים הגולשים בפורום זה: omerk ו־16 אורחים