המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:אני בספק רב אם מזרחי ייתן לבלאט שלא להלביש את סופו במשחק גמר...
שחף כתב:גמר גביע ומשחק נגד ירושלים, שהפסדנו לה בהיכל ? שמעון התפטר או משהו? באמת נראה לך שזה יקרה?
מה ששמעון יכול לעשות זה לדאוג לעוד "תקלה במטוס" לקראת המשחק הבא באדריאטית. אבל זה כבר ייראה חשוד.
~Box & 1~ כתב:זה רק אני או שהמקום שסופו נפל בו היה יותר מדי רוב למקום
שבו פרקינס נפצע?
Holiday_Armadillo כתב:~Box & 1~ כתב:זה רק אני או שהמקום שסופו נפל בו היה יותר מדי רוב למקום
שבו פרקינס נפצע?
זה מה שאמרתי לאמא שלי..כל הצבע נעלם לה מהפנים חחח היא כבר ראתה את זה קורה שוב..
MaccabiTA כתב:הקטע עם סופו פשוט הזוי.. לא יצא לי לראות את המשחק (הייתי באמסטרדם) אבל ראיתי את הקטע ביוטיוב וזה נראה כואב מאוד, מוזר לי שבלאט מוכן לסכן אותו עם המצב בברך ואחרי פציעה לא נעימה וכל זה רק בשביל גמר גביע מול האימפריה של אפי.
MaccabiTA כתב:הקטע עם סופו פשוט הזוי.. לא יצא לי לראות את המשחק (הייתי באמסטרדם) אבל ראיתי את הקטע ביוטיוב וזה נראה כואב מאוד, מוזר לי שבלאט מוכן לסכן אותו עם המצב בברך ואחרי פציעה לא נעימה וכל זה רק בשביל גמר גביע מול האימפריה של אפי.
felix_r כתב:MaccabiTA כתב:הקטע עם סופו פשוט הזוי.. לא יצא לי לראות את המשחק (הייתי באמסטרדם) אבל ראיתי את הקטע ביוטיוב וזה נראה כואב מאוד, מוזר לי שבלאט מוכן לסכן אותו עם המצב בברך ואחרי פציעה לא נעימה וכל זה רק בשביל גמר גביע מול האימפריה של אפי.
הוא רושם את סופו כביטוח, למקרה שהשופטים ידביקו עבירות להנדריקס במטרה "לעשות משחק מעניין".
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־20 אורחים