חביב אורנג'ד כתב:חברים, בואו נצא מהפסימיות.
העובדה שסמית' הוא אחד הזרים החלשים ביותר שהיו כאן בשנים האחרונות בלטה ועדיין בולטת כמעט לכולנו.
אני בטוח שבלאט רואה גם את מה שאנחנו רואים ולבסוף יבחר שלוותר על סמית'.
שימו לב שבמשחקים האחרונים (פרט אולי לחצי גמר הגביע) מספר הדקות של סמית' רק הולך וקטן.
בלאט לא עיוור וגם הוא יודע שמקומו של סמית' הוא לא כאן. אני עדיין בדעה שסמית' יהיה אחד הראשונים שילכו הביתה בקיץ.
חברה', אל תתנו לגלדסטון לדכא אתכם, קצת אופטימיות!
לצערי מה שאתה אומר לא נכון
שבלאט לא אוהב מישהו, אתה רואה את זה. כמו שפאפאס לא רואה כמעט מגרש. או שהוא מאוכזב ממישהו, ומרגיש שהוא לא טוב או בתקופה לא טובה, הוא מוריד לו מהדקות, כמו עם סופו.
אבל לא כך עם סמית'. סמית' זה השחקן שמשחק הכי הרבה דקות בממוצע השנה במכבי ביורוליג (!!!). אם נוציא את המשחק מול שרלואה, שהוא היה פצוע עד יום לפני המשחק, והיה בספק למשחק (יחד עם סופו), פעם אחת כל השנה הוא שיחק פחות מ20 דקות ביורוליג, וזה היה מול אפס בחוץ, ושם הוא קיבל 17:30 דקות. בשאר המסגרות הוא מקבל קרדיט גדול לא פחות
אי אפשר לומר שבלאט מבין את זה כמונו. בלאט לא עיוור, זה ברור, אבל רואים בבירור שבלאט מאוד אוהב אותו ומעריך אותו, אלוהים יודע למה.
אם בלאט היה מבין את זה, הוא לא היה שונה מפאפאס (שלטעמי גם בגילו שחקן עדיף על סמית'). אבל הוא לא. הוא שחקן מוביל ובכיר במכבי מבחינת דקות. אני לא אופתע אם בלאט יבחר להמשיך איתו. אבל אני מאוד מאוד אהיה מאוכזב. סמית' זה סמל הבינוניות. שחקן יורוקאפ, או מקסימום שחקן לרמה של פרטיזן.