המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מיכאל הצהוב כתב:הבית המוקדם של מכבי, שגרר החתמות של פאניקה מתגלה כבית די נכשל
מילאנו מדריד פילזן - לא יהיו בהצלבה
מכבי - כן
נקודה למחשבה
שחף כתב:לאנגפורד הציל למכבי את העונה האירופאית. אין שום סרט שמכבי עולה להצלבה בלעדיו. בית נכשל? בסופו של דבר תקזז מהבית הזה את פרננדז, גאלינרי, פקוביץ' ופארמר והרמה של הקבוצות בלי ספק יורדת.
jol9 כתב:מיכאל הצהוב כתב:הבית המוקדם של מכבי, שגרר החתמות של פאניקה מתגלה כבית די נכשל
מכבי - כן
נקודה למחשבה
ההחתמה של לאנגפורד היתה מחוייבת במציאות, ולא פאניקה.
ההחתמה של מאלט היתה בשביל לחזק את הקו האחורי לקראת הטופ 16, ולמרות הצניחה התלולה שלו, הוא נתן שני משחקים טובים מאוד בהתחלה מול ז'לגיריס ובארסה.
אני לא בטוח שריאל סופית בחוץ. לדעתי יש להם עוד סיכוי, אבל אין לי כוח לבדוק.
LIAV10 כתב:jol9 כתב:מיכאל הצהוב כתב:הבית המוקדם של מכבי, שגרר החתמות של פאניקה מתגלה כבית די נכשל
מכבי - כן
נקודה למחשבה
ההחתמה של מאלט היתה בשביל לחזק את הקו האחורי לקראת הטופ 16, ולמרות הצניחה התלולה שלו, הוא נתן שני משחקים טובים מאוד בהתחלה מול ז'לגיריס ובארסה.
גם אם לריאל יש יתרון פנימי בהפרש על בילבאו קשה להאמין שהם יעלו (צריכים ניצחון על סיינה ושבילבאו תפסיד למלאגה שלא ניצחה עדיין בטופ 16)
אם היתרון בהפרש פנימי הוא של בילבאו ריאל כבר עכשיו בחוץ..
misha כתב:LIAV10 כתב:jol9 כתב:מיכאל הצהוב כתב:הבית המוקדם של מכבי, שגרר החתמות של פאניקה מתגלה כבית די נכשל
מכבי - כן
נקודה למחשבה
גם אם לריאל יש יתרון פנימי בהפרש על בילבאו קשה להאמין שהם יעלו (צריכים ניצחון על סיינה ושבילבאו תפסיד למלאגה שלא ניצחה עדיין בטופ 16)
אם היתרון בהפרש פנימי הוא של בילבאו ריאל כבר עכשיו בחוץ..
לא. לבילבאו יש הפרש פנימים עדיף על ריאל אבל שתיהן באותו מאזן 3-2. ריאל חייבת לנצח את סיינה בחוץ ולקוות שבילבאו תפסיד למלאגה.
שחף כתב:לא מכיר מגיע בספורט.... הגיע למכבי לקחת גביע בשנה שעברה, הגיע לנו ת'ריפיט ב-2006 וזה לא קרה. אפשר גם לטעון שלא מגיע לנו להיות בהצלבה כי מכבי לא ממש הרשימה בטופ 16 השנה.
מיכאל הצהוב כתב:הבית המוקדם של מכבי, שגרר החתמות של פאניקה מתגלה כבית די נכשל
מכבי - כן
נקודה למחשבה
שחף כתב:לאנגפורד הציל למכבי את העונה האירופאית. אין שום סרט שמכבי עולה להצלבה בלעדיו. בית נכשל? בסופו של דבר תקזז מהבית הזה את פרננדז, גאלינרי, פקוביץ' ופארמר והרמה של הקבוצות בלי ספק יורדת.
asafb96 כתב:שחף כתב:לאנגפורד הציל למכבי את העונה האירופאית. אין שום סרט שמכבי עולה להצלבה בלעדיו. בית נכשל? בסופו של דבר תקזז מהבית הזה את פרננדז, גאלינרי, פקוביץ' ופארמר והרמה של הקבוצות בלי ספק יורדת.
וגם את איליאסובה.
בכל אחת מהקבוצות בבית הזה (חוץ משרלואה) הכוכב עזב לNBA. ובכל אחד מהקבוצות האלה, השחקן שעזב לNBA היה שחקן ענק, ואחד הטובים, אם לא הטוב ביותר, בעמדתו באירופה, בזמן השביתה
הבית לא מאכזב ולא נעליים. אם השחקנים היו נשארים, אני בטוח שמילאנו היו מצליחים הרבה יותר, כי ראינו איזה שחקן גאלינרי (ולא לשכוח שהיה להם פציעות פה ושם של בורוסיס, ופציעה מאוד משמעותית של היירסטון), יכול ליהיות שפרטיזן היו עולים במקומם, ועם פקוביץ' הם קבוצה מצוינת, בעיקר בבית, ריאל עם רודי במקום סינגלר המאכזב זאת קבוצה אחרת, מכבי עם פארמר הייתה קבוצה פנטסטית, ואפס עם איליאסובה (ובלי הפציעה של קינזי) גם קבוצה טובה מאוד.
כך שבלי השביתה, ובטח ובטח בלי הפציעות של קינזי והיירסטון, הבית המקודם היה מאוד קשה.
Ido_Maccabi כתב:asafb96 כתב:שחף כתב:לאנגפורד הציל למכבי את העונה האירופאית. אין שום סרט שמכבי עולה להצלבה בלעדיו. בית נכשל? בסופו של דבר תקזז מהבית הזה את פרננדז, גאלינרי, פקוביץ' ופארמר והרמה של הקבוצות בלי ספק יורדת.
וגם את איליאסובה.
בכל אחת מהקבוצות בבית הזה (חוץ משרלואה) הכוכב עזב לNBA. ובכל אחד מהקבוצות האלה, השחקן שעזב לNBA היה שחקן ענק, ואחד הטובים, אם לא הטוב ביותר, בעמדתו באירופה, בזמן השביתה
הבית לא מאכזב ולא נעליים. אם השחקנים היו נשארים, אני בטוח שמילאנו היו מצליחים הרבה יותר, כי ראינו איזה שחקן גאלינרי (ולא לשכוח שהיה להם פציעות פה ושם של בורוסיס, ופציעה מאוד משמעותית של היירסטון), יכול ליהיות שפרטיזן היו עולים במקומם, ועם פקוביץ' הם קבוצה מצוינת, בעיקר בבית, ריאל עם רודי במקום סינגלר המאכזב זאת קבוצה אחרת, מכבי עם פארמר הייתה קבוצה פנטסטית, ואפס עם איליאסובה (ובלי הפציעה של קינזי) גם קבוצה טובה מאוד.
כך שבלי השביתה, ובטח ובטח בלי הפציעות של קינזי והיירסטון, הבית המקודם היה מאוד קשה.
בכל זאת, מילאנו קבוצה עם שחקנים מאוד טובים. הם שיחקו לא טוב בכלל, ולדעתי בזה אשם המאמן. מילאנו היו צריכים להגיע הרבה יותר רחוק
jol9 כתב:שחף כתב:לא מכיר מגיע בספורט.... הגיע למכבי לקחת גביע בשנה שעברה, הגיע לנו ת'ריפיט ב-2006 וזה לא קרה. אפשר גם לטעון שלא מגיע לנו להיות בהצלבה כי מכבי לא ממש הרשימה בטופ 16 השנה.
יש מושג "מגיע"... למשל לרפא מגיע היה לקחת אחד משלושת הסלאמים האחרונים. מה לעשות שזה לא קרה.
גם למאלון וסטוקטון הגיע לקחת אליפות.
יש גם לא מגיע. אבל כמובן שבספורט הכל יכול לקרות.
yiffy כתב:jol9 כתב:שחף כתב:לא מכיר מגיע בספורט.... הגיע למכבי לקחת גביע בשנה שעברה, הגיע לנו ת'ריפיט ב-2006 וזה לא קרה. אפשר גם לטעון שלא מגיע לנו להיות בהצלבה כי מכבי לא ממש הרשימה בטופ 16 השנה.
יש מושג "מגיע"... למשל לרפא מגיע היה לקחת אחד משלושת הסלאמים האחרונים. מה לעשות שזה לא קרה.
גם למאלון וסטוקטון הגיע לקחת אליפות.
יש גם לא מגיע. אבל כמובן שבספורט הכל יכול לקרות.
אם מתעלמים מהקיום של ג'וקוביץ' בעולם הזה ומהטניס שהוא שיחק בשנה שעברה - אז לרפא הגיע 3 סלאמים. אם לא אז לא. אני רואה שצריך לרדוף אחריך עד מחוזות אחרים לגמרי
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים