המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:יהיה כל כך מתאים אם דווקא נגדנו הם ישיגו ניצחון ראשון אחרי יותר משלושה חודשים..
itay92 כתב:Holiday_Armadillo כתב:יהיה כל כך מתאים אם דווקא נגדנו הם ישיגו ניצחון ראשון אחרי יותר משלושה חודשים..
שברת נראה לי את שיא הפסימיות שלך
MTA2311 כתב:מתי לנגפורד יקבל מנוחה? אני מבין שבלעדיו ובלי סופו אין מי שישים סל, אבל גם לו מגיע לנוח קצת.
rc4991 כתב:טוב לראות שבלאט יתן לפאפאס לשחק גם מחר ואלי לבסס את מעמדו ברוטציה במיוחד לאור העובדה שהוא אמר שפאפאלוקאס לא הגיע בשביל הליגה
שחף כתב:למה המשחק באדריאטית ביום שני והמשחק ביורוליג ביום רביעי?
שמואל1 כתב:מכבי הולכת לשחק שלושה משחקים בארבעה ימים, שניים מתוכם בחוץ. מחר חיפה, יום שני ורסאץ' ורביעי ברצלונה. לא פשוט.
מכביסט27 כתב:שמואל1 כתב:מכבי הולכת לשחק שלושה משחקים בארבעה ימים, שניים מתוכם בחוץ. מחר חיפה, יום שני ורסאץ' ורביעי ברצלונה. לא פשוט.
למה שניים? מכבי מארחת את חיפה, מארחת את המופארם ונוסעת לברצלונה..
לא מוצא חן בעיני לוח המשחקים הקרוב. מכבי חוזרת לשחק יום אחרי יום, חוזרת לעומס הבלתי אנושי ועוד בנוסף מקבלת משחק יורוליג ברביעי..
ההיגיון אומר שכנראה לא נשאר מושלמים במשחקים האלה, העיקר ש"נדע" להפסיד בלא חשובים.
מכביסט27 כתב:שמואל1 כתב:מכבי הולכת לשחק שלושה משחקים בארבעה ימים, שניים מתוכם בחוץ. מחר חיפה, יום שני ורסאץ' ורביעי ברצלונה. לא פשוט.
למה שניים? מכבי מארחת את חיפה, מארחת את המופארם ונוסעת לברצלונה..
לא מוצא חן בעיני לוח המשחקים הקרוב. מכבי חוזרת לשחק יום אחרי יום, חוזרת לעומס הבלתי אנושי ועוד בנוסף מקבלת משחק יורוליג ברביעי..
ההיגיון אומר שכנראה לא נשאר מושלמים במשחקים האלה, העיקר ש"נדע" להפסיד בלא חשובים.
שמואל1 כתב:מכבי הולכת לשחק שלושה משחקים בארבעה ימים, שניים מתוכם בחוץ. מחר חיפה, יום שני ורסאץ' ורביעי ברצלונה. לא פשוט.
חנו'ש כתב:אני כבר מבולבלת.
המשחק מול בארסה ביום רביעי או חמישי?
כי בחלק מהמקומות כתוב רביעי ובחלק כתוב חמישי.
משחק יורוליג ביום רביעי?? מוזר לי מידי...
felix_r כתב:חנו'ש כתב:אני כבר מבולבלת.
המשחק מול בארסה ביום רביעי או חמישי?
כי בחלק מהמקומות כתוב רביעי ובחלק כתוב חמישי.
משחק יורוליג ביום רביעי?? מוזר לי מידי...
לפי אתר היורוליג- רביעי.
בגלל שזה המחזור האחרון, שהיה אמור להיות קובע, כל המשחקים של הבית משוחקים באותו היום ובאותה השעה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים