המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:בדוק קאבז'רו פותח? שוער ארגנטינה ב 4 מיליון זו גניבהHoliday_Armadillo כתב:טוב, זאת הקבוצה
היה לי קשה לסדר את הכל כי רציתי שחקנים יקרים מאוד
המזל שלי היה שאתמול בלילה גיליתי שסמפאולי החליט שהוא פותח בשער עם קבאז'רו במקום ארמאני, אז החלפתי את השוער שלי, שעלה 7, בקבאז'רו ששמו אותו ב-4 מיליון כי חשבו שהוא יהיה מחליף ולא יראה דקה
היחיד שאהיה חייבת להחליף לפני המחזור השני זה את לוסטיג, ואז לפני המחזור השלישי את טאדיץ' ומיטרוביץ' כשגם דנמרק תשחק נגד צרפת אז מקסימום החילוף השלישי יהיה אריקסן, זה יפנה כסף
פאוליניו מבקיע המון בנבחרת אבלHoliday_Armadillo כתב:בחרת קשר הגנתי שלא ממש מבקיע או מבקש בפאוליניו, ולמרות שאני אוהבת את מוטיניו, בחרת שני שחקני פורטוגל שמשחקים במחזור הראשון נגד ספרד
איתי-שגב כתב:פאוליניו מבקיע המון בנבחרת אבלHoliday_Armadillo כתב:בחרת קשר הגנתי שלא ממש מבקיע או מבקש בפאוליניו, ולמרות שאני אוהבת את מוטיניו, בחרת שני שחקני פורטוגל שמשחקים במחזור הראשון נגד ספרד
Holiday_Armadillo כתב:טוב, זאת הקבוצה
היה לי קשה לסדר את הכל כי רציתי שחקנים יקרים מאוד
המזל שלי היה שאתמול בלילה גיליתי שסמפאולי החליט שהוא פותח בשער עם קבאז'רו במקום ארמאני, אז החלפתי את השוער שלי, שעלה 7, בקבאז'רו ששמו אותו ב-4 מיליון כי חשבו שהוא יהיה מחליף ולא יראה דקה
היחיד שאהיה חייבת להחליף לפני המחזור השני זה את לוסטיג, ואז לפני המחזור השלישי את טאדיץ' ומיטרוביץ' כשגם דנמרק תשחק נגד צרפת אז מקסימום החילוף השלישי יהיה אריקסן, זה יפנה כסף
Holiday_Armadillo כתב:בחרת קשר הגנתי שלא ממש מבקיע או מבקש בפאוליניו, ולמרות שאני אוהבת את מוטיניו, בחרת שני שחקני פורטוגל שמשחקים במחזור הראשון נגד ספרד
אני לא אומרת יותר מה דעתי, בסוף תאשים אותי שהחלפת שחקנים ששיחקו טובmy man כתב:Holiday_Armadillo כתב:בחרת קשר הגנתי שלא ממש מבקיע או מבקש בפאוליניו, ולמרות שאני אוהבת את מוטיניו, בחרת שני שחקני פורטוגל שמשחקים במחזור הראשון נגד ספרד
המשחק הזה עוד יוציא אותי מדעתי..
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד