כן גם זה..Holiday_Armadillo כתב:זה גם יכול היה להיות ''שלהם''
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
כן גם זה..Holiday_Armadillo כתב:זה גם יכול היה להיות ''שלהם''
Holiday_Armadillo כתב:לא הגענו לסכומיםjol9 כתב:פולין זה לא רע סהכ... כמה אור שילם בשביל ברזיל?
אני קראתי לו ככה באנשי קשרjol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא הגענו לסכומיםjol9 כתב:פולין זה לא רע סהכ... כמה אור שילם בשביל ברזיל?
הוא קורא לעצמו אדוניס? אקוניס יותר מתאים.
יש לך את המספר שלו? אצטרך לנהל שיחה קשה ביותר היום אם זה המצבjol9 כתב:אצלי הוא מופיע כג'וזף (סטאלין או גבלס זה כבר פחות משנה).
Asf כתב:2
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא הגענו לסכומיםjol9 כתב:פולין זה לא רע סהכ... כמה אור שילם בשביל ברזיל?
הוא קורא לעצמו אדוניס? אקוניס יותר מתאים.
Holiday_Armadillo כתב:יש לך את המספר שלו? אצטרך לנהל שיחה קשה ביותר היום אם זה המצבjol9 כתב:אצלי הוא מופיע כג'וזף (סטאלין או גבלס זה כבר פחות משנה).
Asf כתב:2
גל גל כתב:9
Holiday_Armadillo כתב:יוני מה אתה חושב שאתה עושה? מה זאת הפרסומת הזולה הזאת?
לחיים שלי כרגע יש טעם של נאצ'וס וסלסה בזמן שאתה מנסה לשכנע את עצמך שלחיים בטעם קייל יש משמעותjol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:יוני מה אתה חושב שאתה עושה? מה זאת הפרסומת הזולה הזאת?
רוצה לעזור לך למצוא טעם לחיים
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:יוני מה אתה חושב שאתה עושה? מה זאת הפרסומת הזולה הזאת?
Holiday_Armadillo כתב:לחיים שלי כרגע יש טעם של נאצ'וס וסלסה בזמן שאתה מנסה לשכנע את עצמך שלחיים בטעם קייל יש משמעותjol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:יוני מה אתה חושב שאתה עושה? מה זאת הפרסומת הזולה הזאת?
אמרתי, אם לא יהיו מספיק פשוט לא יהיה, אני לא צריכה התחננות
גל גל כתב:מה פנמה ? הם בכלל במודניאל?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים