המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אני מבינה שזאת ההזדמנות שלך בחיים להרגיש מועיל אבל התשובה החד משמעית מהפורום היא לאjol9 כתב:מישהו צריך תרגום לדברים של פוטין?
jol9 כתב:מישהו צריך תרגום לדברים של פוטין?
מה אתה חושב שאתה עושה? הרגע הורדתי אותוMTA2311 כתב:jol9 כתב:מישהו צריך תרגום לדברים של פוטין?
תגיד, למה באמריקאים הרוסים שם קוראים לאנשים בשם פרטי+משפחה תמיד. כאילו ארקדי איבנוביץ', נינה סרגבינה וכו'. גם כשהם מדברים איתם ישירות. זה קטע?
Holiday_Armadillo כתב:אני מבינה שזאת ההזדמנות שלך בחיים להרגיש מועיל אבל התשובה החד משמעית מהפורום היא לאjol9 כתב:מישהו צריך תרגום לדברים של פוטין?
MTA2311 כתב:jol9 כתב:מישהו צריך תרגום לדברים של פוטין?
תגיד, למה באמריקאים הרוסים שם קוראים לאנשים בשם פרטי+משפחה תמיד. כאילו ארקדי איבנוביץ', נינה סרגבינה וכו'. גם כשהם מדברים איתם ישירות. זה קטע?
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:מישהו צריך תרגום לדברים של פוטין?
אז ככה....
לא מדובר בשם + שם משפחה, אלא בשם פרטי + שם האב. כאילו ארקדי איבנוביץ' זה ארקדי בנו של איבן.
ככה היה מקובל לפנות אחד לשני באופן רשמי בתקופה ההיא.
גם היום זה מקובל. אף אחד לא יקרא לפוטין ולדימיר, או מר פוטין, אלא ולדימיר ולדימירוביץ'.
Holiday_Armadillo כתב:מה אתה חושב שאתה עושה? הרגע הורדתי אותוMTA2311 כתב:jol9 כתב:מישהו צריך תרגום לדברים של פוטין?
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:מישהו צריך תרגום לדברים של פוטין?
אז ככה....
לא מדובר בשם + שם משפחה, אלא בשם פרטי + שם האב. כאילו ארקדי איבנוביץ' זה ארקדי בנו של איבן.
גם היום זה מקובל. אף אחד לא יקרא לפוטין ולדימיר, או מר פוטין, אלא ולדימיר ולדימירוביץ'.
אתם עם נורא
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:מישהו צריך תרגום לדברים של פוטין?
אז ככה....
אתם עם נורא
עם נורא, אבל איזה מרגלים, אה?
אור - הציטוט שלי בבקשהjol9 כתב:אגב, מותר לכולנו לרצות שרוסיה תנצח ולא המדינה שבה סוקלים נשים באבנים על ניאוף?
תנחומיםmy man כתב:חחחח המזל שלי
זה על זה שהעתקת ממניmy man כתב:חחחח המזל שלי
שמואל1 כתב:תנחומיםmy man כתב:חחחח המזל שלי
Holiday_Armadillo כתב:אור - הציטוט שלי בבקשהjol9 כתב:אגב, מותר לכולנו לרצות שרוסיה תנצח ולא המדינה שבה סוקלים נשים באבנים על ניאוף?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד