המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:כמה פנדלים כבר בטורניר? פורטוגל-ספרד, שבדיה-דרום קוריאה, אנגליה-טוניסיה, ארגנטינה-איסלנד
בטוח שכחתי עוד
מה שאני זוכרת זה שבדיה ומצריםmy man כתב:Holiday_Armadillo כתב:כמה פנדלים כבר בטורניר? פורטוגל-ספרד, שבדיה-דרום קוריאה, אנגליה-טוניסיה, ארגנטינה-איסלנד
בטוח שכחתי עוד
וכמה מהVAR?
Holiday_Armadillo כתב:מה שאני זוכרת זה שבדיה ומצריםmy man כתב:Holiday_Armadillo כתב:כמה פנדלים כבר בטורניר? פורטוגל-ספרד, שבדיה-דרום קוריאה, אנגליה-טוניסיה, ארגנטינה-איסלנד
בטוח שכחתי עוד
וכמה מהVAR?
וזה עוד בלי שספרנו פנדלים שה-VAR לא נתן ושערים שהוא כן נתן אבל לא היו פנדליםmy man כתב:Holiday_Armadillo כתב:מה שאני זוכרת זה שבדיה ומצריםmy man כתב:Holiday_Armadillo כתב:כמה פנדלים כבר בטורניר? פורטוגל-ספרד, שבדיה-דרום קוריאה, אנגליה-טוניסיה, ארגנטינה-איסלנד
בטוח שכחתי עוד
וכמה מהVAR?
גם צרפת
מה קורהMTA2311 כתב:סתום תפה
תקחי כל שחקן של סיטי החוצה ותכניסי אותי והם עדיין מסיימים עם מעל 90 נקודות. תקחי את סלאח מהקבוצה שלנו והנבואה של ריצארד קיז מתגשמת ואנחנו מסיימים מתחת לאברטון בbanter eraHoliday_Armadillo כתב:
Bravest? הוא מן הסתם לא הכי אמיץ אבל הוא עלה עם סיכון כלשהו. בציוץ לא מצוין שסילבה לקח מלא חופשים במהלך העונה אחרי שהבינו שהליגה גמורה אז הביאו לו.Holiday_Armadillo כתב:excuses excuses
חוץ מזה שלא על זה מדבר הציוץ
הו, ציפיתי ממך..Holiday_Armadillo כתב:אני מצטערת אני לא מבינה אותך כשהזין של סלאח בפה שלך
ועוד זין נאצי, אבל למי אכפת כשהוא מבקיע לרשת הנכונה
היה אכפת לי מאוד וכבר הפסקתי לחלוטין לעקוב לחלוטין אחרי שחקנית הכדורגל האהובה עליי כי כשהם היו בביקור פה בים המלח (היא משחקת בנבחרת אוסטרליה) היא שמה באינסטגרם דגל פלסטיןאיתי-שגב כתב:הו, ציפיתי ממך..Holiday_Armadillo כתב:אני מצטערת אני לא מבינה אותך כשהזין של סלאח בפה שלך
מעניין כמה באמת היה אכפת לך אם היית מגלה שקיין חולק אותה דעה בנושא הזה עם סלאח
זה בכלל לא מעניין אותי כי אני מנסה באמת לא לקשר את הלאומיות שלי לקבוצה שאני אוהד אבל רק אגיד ש - בביקור שלו פה ב2013 הופעל עליו לחץ עצום מהמדינה שלו, לעשות דבר כזה או אחר, כשהוא היה ילד ונפל ללחץ. בדיעבד ככל הנראה רוב או כמות לא קטנה מהשחקנים שאת אוהבת חולקים אותה דעה (ברמה מסוימת) אבל אף פעם לא נקלעים לסיטואציה שהוא נקלע אליהHoliday_Armadillo כתב:היה אכפת לי מאוד וכבר הפסקתי לחלוטין לעקוב לחלוטין אחרי שחקנית הכדורגל האהובה עליי כי כשהם היו בביקור פה בים המלח (היא משחקת בנבחרת אוסטרליה) היא שמה באינסטגרם דגל פלסטיןאיתי-שגב כתב:הו, ציפיתי ממך..Holiday_Armadillo כתב:אני מצטערת אני לא מבינה אותך כשהזין של סלאח בפה שלך
מעניין כמה באמת היה אכפת לך אם היית מגלה שקיין חולק אותה דעה בנושא הזה עם סלאח
על דגל פלסטין הפסקתי לאהוב מישהו, אז אתה עוד אומר לי אם קיין היה מדבר על כיבוש או ''האויב הציוני'' או מסרב לשחק נגד קבוצה ישראלית או ללחוץ ידיים לשחקנים כי הם ישראלים/מייצגים את ישראל?
תמשיך לתרץ אבל את האהבה שלך אליו
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד