למה לא שמת אותו? אמרת שאתה שומר 2 מיליון מיותרים בשביל לשים אותו במחזור השניmy man כתב:אם רונאלדו ייתן שוב משחק מטורף אני אשתגע..
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
למה לא שמת אותו? אמרת שאתה שומר 2 מיליון מיותרים בשביל לשים אותו במחזור השניmy man כתב:אם רונאלדו ייתן שוב משחק מטורף אני אשתגע..
כי אני מטומטם שחושב שהוא חכםHoliday_Armadillo כתב:למה לא שמת אותו? אמרת שאתה שומר 2 מיליון מיותרים בשביל לשים אותו במחזור השניmy man כתב:אם רונאלדו ייתן שוב משחק מטורף אני אשתגע..
אה, כן, גם זהmy man כתב:כי אני מטומטם שחושב שהוא חכםHoliday_Armadillo כתב:למה לא שמת אותו? אמרת שאתה שומר 2 מיליון מיותרים בשביל לשים אותו במחזור השניmy man כתב:אם רונאלדו ייתן שוב משחק מטורף אני אשתגע..
זוכרת שרציתי גם את מוטיניו יחד איתו..Holiday_Armadillo כתב:אה, כן, גם זהmy man כתב:כי אני מטומטם שחושב שהוא חכםHoliday_Armadillo כתב:למה לא שמת אותו? אמרת שאתה שומר 2 מיליון מיותרים בשביל לשים אותו במחזור השניmy man כתב:אם רונאלדו ייתן שוב משחק מטורף אני אשתגע..
אינסטינקטים זה דבר חשוב שצריך לשים לב אליו יותרmy man כתב:זוכרת שרציתי גם את מוטיניו יחד איתו..Holiday_Armadillo כתב:אה, כן, גם זהmy man כתב:כי אני מטומטם שחושב שהוא חכםHoliday_Armadillo כתב:למה לא שמת אותו? אמרת שאתה שומר 2 מיליון מיותרים בשביל לשים אותו במחזור השניmy man כתב:אם רונאלדו ייתן שוב משחק מטורף אני אשתגע..
אז ברור שהוא בישל..
יואו..
my man כתב:נו ברור שדנילו נפצע..
כל כך הרבה חוסר מזל.. תסכול..
Jack55 כתב:my man כתב:נו ברור שדנילו נפצע..
גם אני שמתי אותו, איזה נאחס !
my man כתב:Jack55 כתב:my man כתב:נו ברור שדנילו נפצע..
גם אני שמתי אותו, איזה נאחס !
רק שלי זה כבר שחקן שלישי שאני בוחר והוא נפצע..
לא להאמין איזה מזל דרעק..
my man כתב:מתי חלון החילופים?
בתום הסיבוב השני ולפני תחילת השלישי.my man כתב:my man כתב:מתי חלון החילופים?
?
חבל, אתה צריך למצוא איזוןmy man כתב:נראה לי אני פורש..
שמתי לב פתאום שאני כבר לא נהנה מהכדורגל עצמו ואני רק עוקב אחרי השחקנים שבחרתי..ואם שחן שלא בחרתי משחק טוב אני מתבאס..
סה"כ חווית המונדיאל שלי די נהרסה עד עכשיו בגלל המשחק הזה..
בהצלחה..
כרמל- סחטיין על הארי קיין..
Holiday_Armadillo כתב:חבל, אתה צריך למצוא איזוןmy man כתב:נראה לי אני פורש..
שמתי לב פתאום שאני כבר לא נהנה מהכדורגל עצמו ואני רק עוקב אחרי השחקנים שבחרתי..ואם שחן שלא בחרתי משחק טוב אני מתבאס..
בהצלחה..
הרי כולנו ידענו פה שלא נזכה במקום הראשון, עושים את זה בשביל הכיף
ד''א, שמתי בסוף את קיין כקפטן במקום קבאני
טוב נו, גם לי זה היה ככה במונדיאל הקודםmy man כתב:Holiday_Armadillo כתב:חבל, אתה צריך למצוא איזוןmy man כתב:נראה לי אני פורש..
בהצלחה..
הרי כולנו ידענו פה שלא נזכה במקום הראשון, עושים את זה בשביל הכיף
ד''א, שמתי בסוף את קיין כקפטן במקום קבאני
זה לא העניין של המקום הראשון - שברור שלא בניתי עליו..
זה כן האיזון שאת מדברת עליו..נכנסתי לזה קצת יותר מדי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד