המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:אני גם אפתח קבוצה בימים הקרובים. אפשר לעשות ליגה לפורום
Holiday_Armadillo כתב:
Holiday_Armadillo כתב:הייתי צריכה לתעדף מכמה סיבות
גם תקציבית וגם כי היו 4 שחקנים שלא הייתי מוכנה לוותר עליהם (יונג-מין סון, אריקסן, סאנצ'ס וסיגורדסון - טוטנהאם עבר והווה)
לשים אותו עכשיו אומר להחליף עוד מישהו כי אני אצטרך עוד מיליון בשבילו וזה כבר כאב ראש
במילא אני לא אזכה אז לפחות יהיה מענייןmy man כתב:Holiday_Armadillo כתב:הייתי צריכה לתעדף מכמה סיבות
גם תקציבית וגם כי היו 4 שחקנים שלא הייתי מוכנה לוותר עליהם (יונג-מין סון, אריקסן, סאנצ'ס וסיגורדסון - טוטנהאם עבר והווה)
לשים אותו עכשיו אומר להחליף עוד מישהו כי אני אצטרך עוד מיליון בשבילו וזה כבר כאב ראש
טוב, על אהבה לא מתפשרים..
Holiday_Armadillo כתב:במילא אני לא אזכה אז לפחות יהיה מענייןmy man כתב:Holiday_Armadillo כתב:הייתי צריכה לתעדף מכמה סיבות
טוב, על אהבה לא מתפשרים..
my man כתב:פעם ראשונה שאני משחק..
לא שיש לי זמן לזה..
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:פעם ראשונה שאני משחק..
לא שיש לי זמן לזה..
זה בסדר, גם לי אין, זה הופך את החוויה להרבה יותר טובה
כשיש לך זמן לחרא הזה אתה מבלה את כולו בחילופים אינסופיים
גם לי זה קרה כי חשבתי שאישרתי אבל שכחתי לבחור קפטן וקבוצה אהובה וכל זהmy man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:פעם ראשונה שאני משחק..
לא שיש לי זמן לזה..
זה בסדר, גם לי אין, זה הופך את החוויה להרבה יותר טובה
כשיש לך זמן לחרא הזה אתה מבלה את כולו בחילופים אינסופיים
פייי עכשיו המערכת מחקה לי את הקבוצה שבניתי בדם יזע ודמעות..
איףף אין לי כטח לבנות שוב..
Holiday_Armadillo כתב:5 שחקני הגנה שכולם בלמים? מה לקחת ואיפה אני יכולה להשיג גם?
אוקיי, הכל טוב ויפה, אבל יש גם מגנים באותן נבחרות ואם אתה חושב שהן לא ייספגו אתה יכול ללכת גם על מגנים שיש להם יותר סיכוי להיות מעורבים בהתקפה גםmy man כתב:Holiday_Armadillo כתב:5 שחקני הגנה שכולם בלמים? מה לקחת ואיפה אני יכולה להשיג גם?
למה אני ער בשביל לענות לך?..זו שאלה שאין לי תשובה..
לגבי הבלמים- חוקי הפורמט דורשים שחקנים שישחקו 60 דקות מינימום + שלא יספגו שער..
לדעתי הנבחרות האלה לא יספגו..או בקיצור בחרתי לפי שחקנים שישחקו 60 דק' ויותר לפי הנבחרת ולא לפי השחקן..
Holiday_Armadillo כתב:אוקיי, הכל טוב ויפה, אבל יש גם מגנים באותן נבחרות ואם אתה חושב שהן לא ייספגו אתה יכול ללכת גם על מגנים שיש להם יותר סיכוי להיות מעורבים בהתקפה גםmy man כתב:Holiday_Armadillo כתב:5 שחקני הגנה שכולם בלמים? מה לקחת ואיפה אני יכולה להשיג גם?
לדעתי הנבחרות האלה לא יספגו..או בקיצור בחרתי לפי שחקנים שישחקו 60 דק' ויותר לפי הנבחרת ולא לפי השחקן..
שחקן הגנה שמוסר אסיסט או מבקיע שווה המון נקודות
בשביל מה אני פה ב-3 לפנות בוקר אם לא בשביל זהmy man כתב:Holiday_Armadillo כתב:אוקיי, הכל טוב ויפה, אבל יש גם מגנים באותן נבחרות ואם אתה חושב שהן לא ייספגו אתה יכול ללכת גם על מגנים שיש להם יותר סיכוי להיות מעורבים בהתקפה גםmy man כתב:Holiday_Armadillo כתב:5 שחקני הגנה שכולם בלמים? מה לקחת ואיפה אני יכולה להשיג גם?
שחקן הגנה שמוסר אסיסט או מבקיע שווה המון נקודות
או..את זה לא ידעתי..
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד