המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
זאת אמירה שלא מפתיעה פה אף אחדmy man כתב:אני אדם חלש
Holiday_Armadillo כתב:זאת אמירה שלא מפתיעה פה אף אחדmy man כתב:אני אדם חלש
מניחה שגם בן אדם אחד זה משהוmy man כתב:Holiday_Armadillo כתב:זאת אמירה שלא מפתיעה פה אף אחדmy man כתב:אני אדם חלש
אני דווקא תפסתי מעצמי..
Holiday_Armadillo כתב:מניחה שגם בן אדם אחד זה משהוmy man כתב:Holiday_Armadillo כתב:זאת אמירה שלא מפתיעה פה אף אחדmy man כתב:אני אדם חלש
אני דווקא תפסתי מעצמי..
אז אתה מכיר שקרןmy man כתב:Holiday_Armadillo כתב:מניחה שגם בן אדם אחד זה משהוmy man כתב:Holiday_Armadillo כתב:זאת אמירה שלא מפתיעה פה אף אחדmy man כתב:אני אדם חלש
אני דווקא תפסתי מעצמי..
אני מכיר לפחות עוד אדם אחד
Holiday_Armadillo כתב:אז אתה מכיר שקרןmy man כתב:Holiday_Armadillo כתב:מניחה שגם בן אדם אחד זה משהוmy man כתב:Holiday_Armadillo כתב:זאת אמירה שלא מפתיעה פה אף אחד
אני דווקא תפסתי מעצמי..
בשביל זה אני פהmy man כתב:Holiday_Armadillo כתב:אז אתה מכיר שקרןmy man כתב:Holiday_Armadillo כתב:מניחה שגם בן אדם אחד זה משהוmy man כתב:אני דווקא תפסתי מעצמי..
תמיד כיף לקבל חיזוק חיובי ממך פה ולהמשיך את היום..
היא נשמעת חכמה, צעירה ויפהmy man כתב:כרמל, פעם מישהי אמרה לי שאסור להמר נגד המארחת..
Holiday_Armadillo כתב:היא נשמעת חכמה, צעירה ויפהmy man כתב:כרמל, פעם מישהי אמרה לי שאסור להמר נגד המארחת..
שמתי את וראןHoliday_Armadillo כתב:אני אפילו לא זוכרת את מי שמתי..
גם צ'רישב שםHoliday_Armadillo כתב:שמתי את וראןHoliday_Armadillo כתב:אני אפילו לא זוכרת את מי שמתי..
סחטייןHoliday_Armadillo כתב:גם צ'רישב שםHoliday_Armadillo כתב:שמתי את וראןHoliday_Armadillo כתב:אני אפילו לא זוכרת את מי שמתי..
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד