כאן מדברים על הכל
01 ספטמבר 2015, 22:34
MTA2311 כתב:אייל שני:" יש פה טעם של בוץ מזוגג".
"אבל אני לא אומר את זה לרעה"
מלך.
כשאני מזמינה דג אני תמיד מבקשת שיהיה לו טעם של בוץ מזוגג
חבל שאני לא אוכלת דגים, נשמע מגרה
01 ספטמבר 2015, 22:47
איב היה צריך להיות שם.
01 ספטמבר 2015, 23:15
איזה שופטים שכונה
01 ספטמבר 2015, 23:16
Holiday_Armadillo כתב:איזה שופטים שכונה
מביך קצת כל העסק היום.
01 ספטמבר 2015, 23:26
יש.
01 ספטמבר 2015, 23:27
MTA2311 כתב:יש.
גם אמא שלי רצתה
הניקוד של חיים נורא פחדני, הוא לא רצה להכריע
01 ספטמבר 2015, 23:28
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:יש.
גם אמא שלי רצתה
הניקוד של חיים נורא פחדני, הוא לא רצה להכריע
כולה דג בחמר, לא הבנתי מה עפו על זה כל כך.
01 ספטמבר 2015, 23:52
דבר ראשון, אני מאוד שמח שמסי זכה.. מגיע לו. תותח (וגם אם רחל היתה זוכה הייתי שמח, כי גם לה הגיע).
אהבתי את הגמר הזה יותר מהגמרים המצועצעים עםהקהל שטועם וזה. היה כאן משהו יותר ביתי ויותר נעים.
לא הבנתי למה השופטים החליטו להתערב במנות הגמר. עדיף היה להמשיך את אותו הקו עם הטעימה העיוורת.
בכל מקרה, אם מסי פותח מסעדה, אנחנו בטוח נלך לבקר.
01 ספטמבר 2015, 23:53
MTA2311 כתב:כולה דג בחמר, לא הבנתי מה עפו על זה כל כך.
שמע, זה נראה מרשים ביותר. שתי המנות היו יפות בפשטותן. רושפלד כסחן של החיים אבל זה לא חדש. כמעט חיסל את מאסימו עם עצת אחיתופל ובוודאי הרגיש מחוייב למנה...
שניהם בשלנים ברמה הכי גבוהה שראיתי בטלוויזיה, עם סגנון מאוד מובהק וייחודי. היה כיף לראות את העונה הזאת ובשונה משאר הגמרים (שהתרחשו באולם, והגישו בהם מנות לסועדים פיקטיביים) גם את אירוע הגמר עצמו. היה אותנטי במיוחד.
עבודה יפה שלהם- ממש מקווה שייצא לי לאכול גם אצל מאסי וגם אצל רחל
02 ספטמבר 2015, 00:13
שונא את וואלה!!!!!!!!!!!!!!!! לא ראיתי עדיין והיה כתוב שם הזוכה!!!!!! שימותו!
02 ספטמבר 2015, 00:16
my man כתב:שונא את וואלה!!!!!!!!!!!!!!!! לא ראיתי עדיין והיה כתוב שם הזוכה!!!!!! שימותו!
לא מרחמת עליך
מעצבן אותי שרושמים ספויילרים בכותרת לפני שמשהו שודר בארץ, אבל ברגע שזה שודר לא צריכים להיזהר
02 ספטמבר 2015, 00:18
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:שונא את וואלה!!!!!!!!!!!!!!!! לא ראיתי עדיין והיה כתוב שם הזוכה!!!!!! שימותו!
לא מרחמת עליך
מעצבן אותי שרושמים ספויילרים בכותרת לפני שמשהו שודר בארץ, אבל ברגע שזה שודר לא צריכים להיזהר
סה"כ ביקשתי שעה של חסד...
02 ספטמבר 2015, 07:10
רושפלד הרס למאסי את המנה עם ההתערבות הברוטאלית - רושפלד הפלה בניקוד בין השניים והשאר היסטוריה.
קשה לקרוא לזה מכור (כי גם רחל וגם מאסי מדהימים בעיני ושניהם ראויים), אבל היה משהו בהחלט מגעיל לצפייה בהסבר המגוחך של רושפלד לגבי המנה של רחל עם העצמות האפורות.. Super bullshit!!!
עוד גמר לתפארת הצליח להיהרס ברגע האחרון. עד שלמא כבר עפה.. כל הכבוד.
02 ספטמבר 2015, 21:34
הכנתי עכשיו נתח שחבל על הזמן..
שייטל - בערך קילו לפני שעושים אותו.
היה במרינדה יממה ואח"כ בתנור 3.5 שעות על 170-180 מעלות (כמובן שסגרתי אותו לפני).
מרינדה ממש פשוטה - יין אדום, שמן זית, כמה שיני שום, מלח ופלפל.
יצא חבל על הזמן.
שאלה למי שאולי מבין - אני מת לקנות גריל גז. סוג של חלום כזה.
אנחנו בסה"כ שלושה, ככה שלא צריכים משהו גדול.. יש למישהו המלצות?
02 ספטמבר 2015, 21:51
jol9 כתב:הכנתי עכשיו נתח שחבל על הזמן..
שייטל - בערך קילו לפני שעושים אותו.
היה במרינדה יממה ואח"כ בתנור 3.5 שעות על 170-180 מעלות (כמובן שסגרתי אותו לפני).
מרינדה ממש פשוטה - יין אדום, שמן זית, כמה שיני שום, מלח ופלפל.
יצא חבל על הזמן.
שאלה למי שאולי מבין - אני מת לקנות גריל גז. סוג של חלום כזה.
אנחנו בסה"כ שלושה, ככה שלא צריכים משהו גדול.. יש למישהו המלצות?
אף פעם לא חשבתי על שייטל כרוסטביף האמת.
אני מת על הנתח הזה כסטייק/מינט סטייק/שניצל.
3.5 שעות לא ייבשו לו ת׳אמ-אמא?
לנו יש גריל גז של וובר, אבל אנחנו צרכנים כבדים.
תבדוק באתר שלהם אולי יש משהו שיתאים לך:
http://www.weber.co.il/catalog/%D7%92%D ... 7%92%D7%96
02 ספטמבר 2015, 22:31
החציל האצטקי כתב:jol9 כתב:הכנתי עכשיו נתח שחבל על הזמן..
שייטל - בערך קילו לפני שעושים אותו.
היה במרינדה יממה ואח"כ בתנור 3.5 שעות על 170-180 מעלות (כמובן שסגרתי אותו לפני).
מרינדה ממש פשוטה - יין אדום, שמן זית, כמה שיני שום, מלח ופלפל.
יצא חבל על הזמן.
שאלה למי שאולי מבין - אני מת לקנות גריל גז. סוג של חלום כזה.
אנחנו בסה"כ שלושה, ככה שלא צריכים משהו גדול.. יש למישהו המלצות?
אף פעם לא חשבתי על שייטל כרוסטביף האמת.
אני מת על הנתח הזה כסטייק/מינט סטייק/שניצל.
3.5 שעות לא ייבשו לו ת׳אמ-אמא?
לנו יש גריל גז של וובר, אבל אנחנו צרכנים כבדים.
תבדוק באתר שלהם אולי יש משהו שיתאים לך:
http://www.weber.co.il/catalog/%D7%92%D ... 7%92%D7%96
הלכתי לקצב והוא המליץ לי לעשות אותו ככה (בנייר כסף).
האמת שיצא ממש רך וטעים.
הטעם שהיין נותן לבשר, זה משהו מיוחד.
יש לוובר משהו שמתאים לי מבחינת הגודל (Q320), קצת יקר אבל.
תודה בכל אופן
19 אוקטובר 2015, 13:58
מישהו ראה מהפכה במטבח?
אהבתי מאוד אבל זה קצת קצר מהחלק שהוא משפר להם את המסעדה
19 אוקטובר 2015, 20:00
אני צפיתי - הפרק הראשון הוכיח לי שהתכנית משיגה בדיוק את המטרה ההפוכה ממה שכיוונו אליה חחחח...
אם אני אתקע בבאר שבע.. מורעבת.. מיובשת - לא אכנס למסעדה הזו בחיים!
חוץ מזה, ממש נהניתי.. אין על אסף הנאצי החמוד הזה..
19 אוקטובר 2015, 20:07
rc4991 כתב:מישהו ראה מהפכה במטבח?
אהבתי מאוד אבל זה קצת קצר מהחלק שהוא משפר להם את המסעדה
גם אני אהבתי.
גרניט מתאים למלא את התפקיד הזה...
אין על גורדון רמזי, מלך הריאליטי של הבישול, אבל לישראל זה קצת פחות מתאים לדעתי.
אחלה תכנית.
19 אוקטובר 2015, 20:19
מחרתיים יש פרק שצולם באחת המסעדות בחוף הקשתות באשדוד
Powered by phpBB © phpBB Group.
phpBB Mobile / SEO by Artodia.