Switch to full style
כאן מדברים על הכל
פרסם תגובה

גשם גשם בוא

01 פברואר 2012, 05:29

אני באמת לא זוכר כאלה כמויות של ממטרים ,
שרק ימשך ככה.

אמרו שלפי התחזית השנתית השנה תהיה שנת בצורת או שנה חלשה מבחינת המשקעים

שהגשם ימשיך לתת לנו מכל הלב :heart

Re: גשם גשם בוא

01 פברואר 2012, 16:36

גם בדרום יורדות כמויות יפות.
בה"ד 1 נראה קצת כמו הוגוורטס עם המזג"א הזה.

01 פברואר 2012, 18:21

אני מת על חורף, ומת על גשם
רק שימשיך

01 פברואר 2012, 18:25

דווקא עכשיו הת'רד הזה נפתח? חחחחח אומרים שמעכשיו תהיה הפוגה ארוכה..

02 פברואר 2012, 09:08

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/332/ ... =459&loc=5

06 פברואר 2012, 18:28

התחממות גלובאלית עלאק... ראיתם איזו מכת קור בעולם? השבוע באסטאנה (בירת קאזאחסטאן) נמדד 52- מעלות!!!!!!! :o :o :o

06 פברואר 2012, 18:34

felix_r כתב:התחממות גלובאלית עלאק... ראיתם איזו מכת קור בעולם? השבוע באסטאנה (בירת קאזאחסטאן) נמדד 52- מעלות!!!!!!! :o :o :o

זה ידוע שהתחממות גלובלית יוצרת את האפקט ההפוך מהשם של התופעה..''התחממות'' גלובלית יוצרת אירועי מזג-אוויר לא נורמטיבים כולל שלג,סופות,הצפות וכו'..

06 פברואר 2012, 23:37

Holiday_Armadillo כתב:
felix_r כתב:התחממות גלובאלית עלאק... ראיתם איזו מכת קור בעולם? השבוע באסטאנה (בירת קאזאחסטאן) נמדד 52- מעלות!!!!!!! :o :o :o

זה ידוע שהתחממות גלובלית יוצרת את האפקט ההפוך מהשם של התופעה..''התחממות'' גלובלית יוצרת אירועי מזג-אוויר לא נורמטיבים כולל שלג,סופות,הצפות וכו'..

אני כבר שנים מחכה לעידן הקרח החדש!

07 פברואר 2012, 05:30

felix_r כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

יש מחקרים שמנסים להוכיח שאין דבר כזה התחממות גלובלאית (ידי אדם) ומה שקורה הינו חלק מתופעות שקורות בכדור הארץ אחת למס' מאות אלפי או מיליוני שנים בצורה מחזורית.

07 פברואר 2012, 09:54

felix_r כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

ב21 לדצמבר בקשתך תתגשם ;)

16 פברואר 2012, 10:48

מה הולך לקרות ב 21 לדצמבר?

16 פברואר 2012, 12:50

גול27 כתב:מה הולך לקרות ב 21 לדצמבר?

טוענים שיגיע סוף העולם. לפי כל מיני לוחות של שבט המאייה, ונבואות של נוסטרדמוס

17 פברואר 2012, 10:26

כנראה יהיה שלג בירושלים מחר.. אני כל כך אוהב חורף 3>

17 פברואר 2012, 12:25

Ido_Maccabi כתב:כנראה יהיה שלג בירושלים מחר.. אני כל כך אוהב חורף 3>

כולי תפילה..... :rabbi

18 פברואר 2012, 20:36

בעקבות סופות השלגים הרבות שהשתוללו בצפון הארץ ביממה האחרונה, עלה מפלס הכנרת ב-13 סנטימטרים – העלייה החדה ביותר שאירעה בחורף הנוכחי. :bigsmile2
לכתבה המלאה :
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/338/ ... =402&loc=2

מי יתן - שרק ימשך ככה.

18 פברואר 2012, 21:17

michael כתב:בעקבות סופות השלגים הרבות שהשתוללו בצפון הארץ ביממה האחרונה, עלה מפלס הכנרת ב-13 סנטימטרים – העלייה החדה ביותר שאירעה בחורף הנוכחי. :bigsmile2
לכתבה המלאה :

מי יתן - שרק ימשך ככה.

מצוין. חבל רק שהכתב הלא מקצועי שכח לציין את הזמן המדויק בו עלה המפלס ב 13 סנטימטר.

18 פברואר 2012, 21:19

אם שמעון באמת כזה אלוהים הוא היה יכול לסדר שלג רציני יותר בירושלים שהיה ממשיך עד יום ראשון וככה היה מונע ממכבי להגיע למשחק מול הפועל מחר והיה נותן להם עוד קצת מנוחה לפני המשחק הקריטי ביום חמישי מול ז'לגיריס..... :beee

18 פברואר 2012, 22:01

חנו'ש כתב:אם שמעון באמת כזה אלוהים הוא היה יכול לסדר שלג רציני יותר בירושלים שהיה ממשיך עד יום ראשון וככה היה מונע ממכבי להגיע למשחק מול הפועל מחר והיה נותן להם עוד קצת מנוחה לפני המשחק הקריטי ביום חמישי מול ז'לגיריס..... :beee

יש עוד זמן :)

19 פברואר 2012, 10:17

felix_r כתב:
michael כתב:בעקבות סופות השלגים הרבות שהשתוללו בצפון הארץ ביממה האחרונה, עלה מפלס הכנרת ב-13 סנטימטרים – העלייה החדה ביותר שאירעה בחורף הנוכחי. :bigsmile2
לכתבה המלאה :

מי יתן - שרק ימשך ככה.

מצוין. חבל רק שהכתב הלא מקצועי שכח לציין את הזמן המדויק בו עלה המפלס ב 13 סנטימטר.

אם הוא היה כותב שהמפלס עלה בין 2 ל 4 בצהרים זה היה מספיק מדוייק בעיניך ?
לא שאני מגן עליו אבל הוא כתב :
"בעקבות המערכת החורפית הסוערת שפקדה את צפון הארץ בסוף השבוע האחרון, עלה מפלס הכנרת ב-13 סנטימטרים - העלייה המשמעותית והחדה ביותר מאז תחילת החורף."

19 פברואר 2012, 21:50

michael כתב:
felix_r כתב:
לכתבה המלאה :

מי יתן - שרק ימשך ככה.

אם הוא היה כותב שהמפלס עלה בין 2 ל 4 בצהרים זה היה מספיק מדוייק בעיניך ?
לא שאני מגן עליו אבל הוא כתב :
"בעקבות המערכת החורפית הסוערת שפקדה את צפון הארץ בסוף השבוע האחרון, עלה מפלס הכנרת ב-13 סנטימטרים - העלייה המשמעותית והחדה ביותר מאז תחילת החורף."

לא התכוונתי לשעות, אלא לימים. יום אחד? יומים? אני יכול להגיד לך בודאות שאף אחד לא מודד כמה יורד בסופשבוע. מודדים כמה ירד ביום. ככה שהטענה שזהו שיא יכול להיות שנכונה, אבל אם אתה מציין שזה שיא, אתה אמור להגיד בכמה זמן. אין מדד כזה "סופשבוע"
פרסם תגובה