כאן מדברים על הכל
נושא נעול

Re: עולם הטניס - נובאק סלאם? הסרבי שוב גבר על נדאל

22 אפריל 2012, 15:25

Yeahhhhhhhhhh......

22 אפריל 2012, 16:28

הסכר נפרץ.

יוני, אפשר לשנות את הכותרת ל'הסרבי שוב גבר על נדאל בגמר סלאם' אבל אני לא איש רע. סבלת מספיק :)

22 אפריל 2012, 16:46

מזל טוב לרפא! אין כמו לזכות בטורניר מאסטרס 1000 כדי להחזיר את הביטחון. על אחת כמה וכמה הטורניר שפותח את עונת החימר. הוא הרגיש לי מאוד יציב ורגוע בטורניר הזה, ויש לי תחושה שהזרועה עוד נטויה לקראת הטורנירים הבאים (בראש ובראשונה ברצלונה).

אם להתייחס למשחק עצמו, נולה שיחק פשוט איום ונורא. במערכה הראשונה הוא שיחק על הפנים (כמו בשני המשחקים הקודמים שלו) ובשנייה זה די הרגיש שהוא מפסיד בכוונה. הוא נמצא בכושר מזעזע ואם זה יימשך ככה הוא עלול למצוא את עצמו בסוף עונת החימר במקום השני עם קריצה לשלישי.

22 אפריל 2012, 16:55

misha כתב:הסכר נפרץ.

יוני, אפשר לשנות את הכותרת ל'הסרבי שוב גבר על נדאל בגמר סלאם' אבל אני לא איש רע. סבלת מספיק :)

אני עדיין סובל. MC זה רק הפתיח, מתוק מאוד, אבל בלי המנה העיקרית, לא שווה הרבה.
בכל מקרה, קצת נחת מרפא סופסוף.

22 אפריל 2012, 17:04

yiffy כתב:מזל טוב לרפא! אין כמו לזכות בטורניר מאסטרס 1000 כדי להחזיר את הביטחון. על אחת כמה וכמה הטורניר שפותח את עונת החימר. הוא הרגיש לי מאוד יציב ורגוע בטורניר הזה, ויש לי תחושה שהזרועה עוד נטויה לקראת הטורנירים הבאים (בראש ובראשונה ברצלונה).

אם להתייחס למשחק עצמו, נולה שיחק פשוט איום ונורא. במערכה הראשונה הוא שיחק על הפנים (כמו בשני המשחקים הקודמים שלו) ובשנייה זה די הרגיש שהוא מפסיד בכוונה. הוא נמצא בכושר מזעזע ואם זה יימשך ככה הוא עלול למצוא את עצמו בסוף עונת החימר במקום השני עם קריצה לשלישי.

לא חושב שירידה ממקום ראשון איכשהו רלוונטית לנובאק. אם כבר משהו שבאמת יכול לקרות זה החלפת מקומות בין פדרר לרפא.
לא ראיתי את המשחק לצערי. מקווה שיעלו אותו ליוטיוב מתישהו.

Re: עולם הטניס - נובאק סלאם? עונת החימר יצאה לדרך

23 אפריל 2012, 06:25

רפא מתחיל את הטורניר הבא שלו בברצלונה, שבו דווקא משתתפים השנה כמה טניסאים מצויינים (מארי ופרר בינהם).
פדרר ממשיך במנוחה, ונובאק מן הסתם יצטרף אליו וינוח עד לטורניר מדריד שמתחיל בעוד שבועיים.

נכון להיום מאזן הזכיות של רפא בטורנירים הבכירים על חימר הוא - 6 זכיות בRG, 8 במונטה קרלו, 5 ברומא, 6 בברצלונה ו-2 במדריד.
יש לו גם זכיה אחת בהמבורג כשעוד היה מסבב המאסטרס 1000, וכיום הוא כבר לא משתתף בו.

רפא לוקח קצת אוויר בפער מול פדרר במקום השני, כשמשום מה הפער עולה לקצת פחות מ-1000 (האם פדרר השתתפף בטורניר בשנה שעברה?).
נובאק מוביל חזק עם פער של כמעט 4000 נקודות. מארי עם 1000 נקודות מאחורי פדרר, ממשיך לשמור על מרחק קטן מהצמרת.

23 אפריל 2012, 08:19

פדרר לא השתתף בברצלונה שנה שעברה. הוא כן השתתף במונטה קרלו אבל עף כבר בשמינית כך שלא יהיה אבדן גדול של נקודות שם.

23 אפריל 2012, 08:53

yiffy כתב:פדרר לא השתתף בברצלונה שנה שעברה. הוא כן השתתף במונטה קרלו אבל עף כבר בשמינית כך שלא יהיה אבדן גדול של נקודות שם.

בברצלונה הוא אף פעם לא משתתף. לא זכרתי שהוא שיחק בMC...
לא משנה.
במדריד כבר כולם יהיו.

25 אפריל 2012, 17:17

נובאק הודיע שהוא פורש מטורניר בלגרד הביתי שלו. לדעתי, בלי קשר למצבו הנפשי והפיזי, זאת החלטה נכונה עבורו.

רפא, פרר ומארי עלו לסיבוב הבא בטורניר ברצלונה, עם ניצחונות קלילים על היריבים שלהם.
נושא נעול