08 מאי 2012, 11:27
08 מאי 2012, 12:30
felix_r כתב:jol9 כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:כל זה טוב ויפה בתנאי שליברמן לא יפרוש מהממשלה היחסית שמאלנית הזאת.
גם אם כן זה לא יפגע כל כך, כי לקדימה יש כיום כמעט כפול מנדטים מלליברמן.
זה לא יפגע בכלל. גם אם ליברמן ושס יפרשו, נדמה לי שלביבי עדיין יש 60 חכים בקואליציה...
בכל מקרה, עכשיו בקואליציה החזקה הזאת, גם שס ושגם ליברמן יישרו קו, במיוחד ליברמן, כי הממשלה הזאת תעביר את החוקים שהוא הבטיח לבוחרים שלו
ויוכל להציג אותם כהישגים.
מצד שני, כאשר הכח של ליברמן בממשלה פחת עכשיו, הוא לא יוכל יותר ללחוץ על נתניהו, ויכול להיות שיהיה לו יותר קשה לעביר את החוקים
08 מאי 2012, 12:31
חביב אורנג'ד כתב:כמו שזה נראה עכשיו, לא יפתיע אותי אם גם הבחירות הבאות גם יבוטלו.
08 מאי 2012, 13:40
08 מאי 2012, 16:14
חביב אורנג'ד כתב:כמו שזה נראה עכשיו, לא יפתיע אותי אם גם הבחירות הבאות גם יבוטלו.
08 מאי 2012, 17:21
08 מאי 2012, 18:12
שחף כתב:מופז פתאטי. הוא לא יתפרק מהכוח שלו עכשיו, אבל מישהו מתפלא אם המפלגה חובבת הכיסא שלו תקרוס בבחירות הבאות?
08 מאי 2012, 18:50
08 מאי 2012, 20:36
יוסי22 כתב:אני אומנם חש בחילה מהשותפות של נתניהו עם היצור הזה שעומד בראש קדימה אבל כנראה שזו האפשרות היחידה לשמור על השלטון ולא ללכת לבחירות מיותרות .
08 מאי 2012, 21:26
יוסי22 כתב:אני אומנם חש בחילה מהשותפות של נתניהו עם היצור הזה שעומד בראש קדימה אבל כנראה שזו האפשרות היחידה לשמור על השלטון ולא ללכת לבחירות מיותרות .
בכל מקרה מופז פשוט יצור עלוב ופתטי כשבהמשך לאמירה "בית לא עוזבים" ומעבר אחרי כמה שעות לקדימה הוא מוסיף את "הוא שקרן" ו"אין סיכוי שאני אהיה בקואליציה" וכמה שעות אחר כך הוא ב.... קואלציה .
09 מאי 2012, 04:29
felix_r כתב:יוסי22 כתב:אני אומנם חש בחילה מהשותפות של נתניהו עם היצור הזה שעומד בראש קדימה אבל כנראה שזו האפשרות היחידה לשמור על השלטון ולא ללכת לבחירות מיותרות .
בכל מקרה מופז פשוט יצור עלוב ופתטי כשבהמשך לאמירה "בית לא עוזבים" ומעבר אחרי כמה שעות לקדימה הוא מוסיף את "הוא שקרן" ו"אין סיכוי שאני אהיה בקואליציה" וכמה שעות אחר כך הוא ב.... קואלציה .
אין אף פוליטיקאי אשר נמצא בפוליטיקה יותר משנה, שלא עשה משהו שהוא הבטיח לא לעשות. אין חדש בעניין הזה.
בעצם כל החברים של קדימה היו פעם חברים במפלגות אחרות וזיגזגו. אז הם כולם שקרנים מעצם היותם חברים בקדימה.
זה שכל התיקשורת יורדת כל כך על מופז, זה רק בגלל שהוא הרס להם את חלום הבחירות הקרובות
09 מאי 2012, 08:29