19 יוני 2012, 21:17
19 יוני 2012, 21:21
[/quote]]Dperk כתב:אמרתי היום בבוקר שאני לא מיואשת כמו אחרים בקשר למכבי וירין אמר לי ''אוי ואבוי לנו אם בחורה בגילך כבר תהיה מיואשת''
בקשר לישראל אני מיואשת
אני לא בטוח שהוא התכוון דווקא למכבי![]()
חבל להתייאש, אם כולנו נתייאש באמת לא תהיה מדינה. עדיף לנסות לבדוק איך אפשר לשנות את המצב כדי שאת ואף אחד אחר פה לא יהיה מיואש.
19 יוני 2012, 21:25
Holiday_Armadillo כתב:]Dperk כתב:אמרתי היום בבוקר שאני לא מיואשת כמו אחרים בקשר למכבי וירין אמר לי ''אוי ואבוי לנו אם בחורה בגילך כבר תהיה מיואשת''
בקשר לישראל אני מיואשת
אני לא בטוח שהוא התכוון דווקא למכבי![]()
חבל להתייאש, אם כולנו נתייאש באמת לא תהיה מדינה. עדיף לנסות לבדוק איך אפשר לשנות את המצב כדי שאת ואף אחד אחר פה לא יהיה מיואש.
19 יוני 2012, 21:27
לא מסכים. בסופו של דבר זה הכל אנשים. אם יגיעו אנשים איכותיים לעמדות מפתח המדינה תיראה בהתאם. צריך אנשים עם חזון ורצון לשנות, שמסוגלים לגייס תמיכה ציבורית רחבה, ואז אפשר יהיה לבנות הכל.
19 יוני 2012, 21:30
Holiday_Armadillo כתב:לא מסכים. בסופו של דבר זה הכל אנשים. אם יגיעו אנשים איכותיים לעמדות מפתח המדינה תיראה בהתאם. צריך אנשים עם חזון ורצון לשנות, שמסוגלים לגייס תמיכה ציבורית רחבה, ואז אפשר יהיה לבנות הכל.
פוליטיקה זה לא מקום שבו נבחרים אנשים איכותיים
בסופו של דבר כל המיץ של הזבל מתאסף לשם
19 יוני 2012, 21:33
Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא מסכים. בסופו של דבר זה הכל אנשים. אם יגיעו אנשים איכותיים לעמדות מפתח המדינה תיראה בהתאם. צריך אנשים עם חזון ורצון לשנות, שמסוגלים לגייס תמיכה ציבורית רחבה, ואז אפשר יהיה לבנות הכל.
בפוליטיקה דמוקרטית נבחר מי שהציבור בוחר בו. אם הציבור בוחר אנשים שהם "המיץ של הזבל" שיבושם לו, אבל ניתן למשל לראות את ההידרדרות הקיצונית בתמיכה בקדימה לאחר בחירת שאול מופז, או העלייה בתמיכה בעבודה לאחר בחירת שלי יחימוביץ, הציבור מבין בסופו של דבר מי איכותי ומי לא. בעיה אחרת זו הכניעה הגורפת לסחטנות החרדית, אבל זה כבר משהו אחר.
19 יוני 2012, 21:36
Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא מסכים. בסופו של דבר זה הכל אנשים. אם יגיעו אנשים איכותיים לעמדות מפתח המדינה תיראה בהתאם. צריך אנשים עם חזון ורצון לשנות, שמסוגלים לגייס תמיכה ציבורית רחבה, ואז אפשר יהיה לבנות הכל.
בפוליטיקה דמוקרטית נבחר מי שהציבור בוחר בו. אם הציבור בוחר אנשים שהם "המיץ של הזבל" שיבושם לו, אבל ניתן למשל לראות את ההידרדרות הקיצונית בתמיכה בקדימה לאחר בחירת שאול מופז, או העלייה בתמיכה בעבודה לאחר בחירת שלי יחימוביץ, הציבור מבין בסופו של דבר מי איכותי ומי לא. בעיה אחרת זו הכניעה הגורפת לסחטנות החרדית, אבל זה כבר משהו אחר.
אני לא בטוחה שזה משהו אחר כי תראה למשל את הבחירות הקודמות
ביבי ניצח ונגיד והציבור בחר בביבי(והוא בחר בציפי), ביבי לקח את כל הגועל נפש אליו..ש''ס ועוד כל מיני מחלות ואז מה עזר לנו הבחירות הדמוקרטיות?
19 יוני 2012, 21:38
Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא מסכים. בסופו של דבר זה הכל אנשים. אם יגיעו אנשים איכותיים לעמדות מפתח המדינה תיראה בהתאם. צריך אנשים עם חזון ורצון לשנות, שמסוגלים לגייס תמיכה ציבורית רחבה, ואז אפשר יהיה לבנות הכל.
אני לא בטוחה שזה משהו אחר כי תראה למשל את הבחירות הקודמות
ביבי ניצח ונגיד והציבור בחר בביבי(והוא בחר בציפי), ביבי לקח את כל הגועל נפש אליו..ש''ס ועוד כל מיני מחלות ואז מה עזר לנו הבחירות הדמוקרטיות?
זאת הבעיה פה שכמעט בלתי אפשרי להרכיב פה ממשלה בלי תמיכת החרדים. בגלל זה צריך לשנות את שיטת הממשל והבחירות ולעבור לבחירות אזוריות, שיפחיתו את כוחן של המפלגות הסקטוריאליות הללו. להגדיל גם את המשילות כדי שראש הממשלה לא יהיה נתון לאיום של פירוק הקואליציה והליכה לבחירות חדשות כל פעם שמנסים להקטין בכמה שקלים את התקציב לאיזו ישיבה.
19 יוני 2012, 22:10
19 יוני 2012, 23:12
20 יוני 2012, 05:42
עם זה אני מסכימה אבל אומרת לך שאין סיכוי
השיטה שיש עכשיו עוזרת לכל החזירים והעלוקות וכל בעלי האינטרסים לא יאפשרו את זה