07 יולי 2012, 21:24
asafb96 כתב:נו ועכשיו אתה פליקס "הורס" את האשכול עם הוויכוח הזה, אולי תפתח לזה ת'רד אחר?
זה כולה פורום אינטרנט, לא צבא ולא כלום, סך הכל בשביל ההנאה. גולשים לפעמים לנושאים אחרים, לא כזה נורא. אי אפשר כל פעם שאיזשהו נושא עולה ונזרק לאוויר, לפתוח ת'רד, כי אז הפורום היה מוצף בעשרות ת'רדים חדשים כל יום, וזה היה בלגאן אחד גדול.
07 יולי 2012, 21:52
felix_r כתב:asafb96 כתב:נו ועכשיו אתה פליקס "הורס" את האשכול עם הוויכוח הזה, אולי תפתח לזה ת'רד אחר?
זה כולה פורום אינטרנט, לא צבא ולא כלום, סך הכל בשביל ההנאה. גולשים לפעמים לנושאים אחרים, לא כזה נורא. אי אפשר כל פעם שאיזשהו נושא עולה ונזרק לאוויר, לפתוח ת'רד, כי אז הפורום היה מוצף בעשרות ת'רדים חדשים כל יום, וזה היה בלגאן אחד גדול.
ראית עוד פורום אינטרנט שבוא כל אחד כותב מה שהוא רוצה בכל אשכול שהוא רוצה?
תנסה את זה באינטרבאסקט, ואחרי 2-3 הודעות אתה תקבל אזהרה
07 יולי 2012, 21:55
07 יולי 2012, 22:00
Dperk כתב:ראיתי בלי סוף פורומים באינטרנט שבהם גולשים מהנושא ולאף אחד זה לא מפריע. בסך הכל לא התקיים כאן דיון אז אני, כרמל, וגולש נוסף שהצטרף בהמשך התחלנו שיחה בנושא שבתחילה היה קשור במידה מסוימת לנושא התר'ד. עדיף שחילופי הודעות כאלה שלא שווים שיחה של 5 עמודים ישארו בת'רד שבו אין פעילות ממילא מאשר שייפתחו בשבילם ת'רד נוסף. לא צריך להיות כל כך קפדניים ואני בטוח שלאף אחד אחר זה לא הפריע. עדיף לגלוש טיפה מהנושא בת'רד מסוים מאשר לא לדבר בכלל.
07 יולי 2012, 22:02
felix_r כתב:Dperk כתב:ראיתי בלי סוף פורומים באינטרנט שבהם גולשים מהנושא ולאף אחד זה לא מפריע. בסך הכל לא התקיים כאן דיון אז אני, כרמל, וגולש נוסף שהצטרף בהמשך התחלנו שיחה בנושא שבתחילה היה קשור במידה מסוימת לנושא התר'ד. עדיף שחילופי הודעות כאלה שלא שווים שיחה של 5 עמודים ישארו בת'רד שבו אין פעילות ממילא מאשר שייפתחו בשבילם ת'רד נוסף. לא צריך להיות כל כך קפדניים ואני בטוח שלאף אחד אחר זה לא הפריע. עדיף לגלוש טיפה מהנושא בת'רד מסוים מאשר לא לדבר בכלל.
זה אולי צ'אטים של ילדים ולא פורומים בנושא מוגדר
07 יולי 2012, 22:14
Dperk כתב:felix_r כתב:Dperk כתב:ראיתי בלי סוף פורומים באינטרנט שבהם גולשים מהנושא ולאף אחד זה לא מפריע. בסך הכל לא התקיים כאן דיון אז אני, כרמל, וגולש נוסף שהצטרף בהמשך התחלנו שיחה בנושא שבתחילה היה קשור במידה מסוימת לנושא התר'ד. עדיף שחילופי הודעות כאלה שלא שווים שיחה של 5 עמודים ישארו בת'רד שבו אין פעילות ממילא מאשר שייפתחו בשבילם ת'רד נוסף. לא צריך להיות כל כך קפדניים ואני בטוח שלאף אחד אחר זה לא הפריע. עדיף לגלוש טיפה מהנושא בת'רד מסוים מאשר לא לדבר בכלל.
לא מכיר צ'אטים של ילדים והזלזול שלך ממש לא במקום. גם בפורומים בנושא מוגדר, גולשים קצת מהנושא בת'רד מת ואנשים ממשיכים לחיות.
08 יולי 2012, 05:01
felix_r כתב:Dperk כתב:felix_r כתב:Dperk כתב:ראיתי בלי סוף פורומים באינטרנט שבהם גולשים מהנושא ולאף אחד זה לא מפריע. בסך הכל לא התקיים כאן דיון אז אני, כרמל, וגולש נוסף שהצטרף בהמשך התחלנו שיחה בנושא שבתחילה היה קשור במידה מסוימת לנושא התר'ד. עדיף שחילופי הודעות כאלה שלא שווים שיחה של 5 עמודים ישארו בת'רד שבו אין פעילות ממילא מאשר שייפתחו בשבילם ת'רד נוסף. לא צריך להיות כל כך קפדניים ואני בטוח שלאף אחד אחר זה לא הפריע. עדיף לגלוש טיפה מהנושא בת'רד מסוים מאשר לא לדבר בכלל.
לא מכיר צ'אטים של ילדים והזלזול שלך ממש לא במקום. גם בפורומים בנושא מוגדר, גולשים קצת מהנושא בת'רד מת ואנשים ממשיכים לחיות.
א) אתם גולשים מהנושא בכל אשכול מת או חי. הדוגמא היכ טובה זה אשכול החדשות מאירופה, שבכל יום אנשים מתחילים להתווכח שם בנושא המלפפונים לאורך דפים שלמים, וזה למרות שיש יותר מאשכול אחד שמיועד לפלפפונים.
ב) כנראה שאתה ואני לא גולשים באותו האינטרנט אם אתה ראית "בלי סוף", ואני לא ראיתי אף אחד.
ג) אני מזלזל בך, כי אתה מזלזל בי ובגולשים האחרים. כן, כן, זה שאתה מתחיל לדבר על נושא שלא קשור לאשכול, אומר בעצם שאתה שם זין על כולם, ולא אכפת לך בכלל מכך שאתה מפריע לאחרים.
08 יולי 2012, 07:52
Dperk כתב:felix_r כתב:Dperk כתב:felix_r כתב:Dperk כתב:ראיתי בלי סוף פורומים באינטרנט שבהם גולשים מהנושא ולאף אחד זה לא מפריע. בסך הכל לא התקיים כאן דיון אז אני, כרמל, וגולש נוסף שהצטרף בהמשך התחלנו שיחה בנושא שבתחילה היה קשור במידה מסוימת לנושא התר'ד. עדיף שחילופי הודעות כאלה שלא שווים שיחה של 5 עמודים ישארו בת'רד שבו אין פעילות ממילא מאשר שייפתחו בשבילם ת'רד נוסף. לא צריך להיות כל כך קפדניים ואני בטוח שלאף אחד אחר זה לא הפריע. עדיף לגלוש טיפה מהנושא בת'רד מסוים מאשר לא לדבר בכלל.
א) אתם גולשים מהנושא בכל אשכול מת או חי. הדוגמא היכ טובה זה אשכול החדשות מאירופה, שבכל יום אנשים מתחילים להתווכח שם בנושא המלפפונים לאורך דפים שלמים, וזה למרות שיש יותר מאשכול אחד שמיועד לפלפפונים.
ב) כנראה שאתה ואני לא גולשים באותו האינטרנט אם אתה ראית "בלי סוף", ואני לא ראיתי אף אחד.
ג) אני מזלזל בך, כי אתה מזלזל בי ובגולשים האחרים. כן, כן, זה שאתה מתחיל לדבר על נושא שלא קשור לאשכול, אומר בעצם שאתה שם זין על כולם, ולא אכפת לך בכלל מכך שאתה מפריע לאחרים.
אם אני כל כך מפריע ופוגע בגולשים האחרים איך זה שאף אחד אחר לא התערב ואמר שזה מפריע לו? אנחנו כבר סיימנו את השיחה מזמן והאשכול הזה המשיך לשכב לו במנוחת עולמים שקטה עד שהפרעת את מנוחתו עם הוויכוח הזה.
08 יולי 2012, 11:09
08 יולי 2012, 11:59