כאן מדברים על הכל
פרסם תגובה

ת'רד האפליקציות

10 יולי 2012, 16:50

בתור אחד שמשתמש בסמארטפון ולא מצליח לעקוב אחרי כמות האפליקציות הבלתי נגמרת שיוצאות בכל יום הייתי שמח אם אנשים פה ימליצו על אפליקציות שימושיות וחסכוניות שיכולות לשפר לנו את החיים
וגם לתת תמיכה טכנית בהפעלתן :D
נערך לאחרונה על ידי rc4991 בתאריך 10 יולי 2012, 17:54, נערך פעם אחת בסך הכל.

Re: אפליקציות

10 יולי 2012, 16:51

אני אתחיל....
רציתי לדעת אם יש אפליקציה שמאפשרת שליחת הודעות SMS בחינם,ללא חיבור אינטנט/WIFI וללא צורך שהאפליקציה תותקן גם אצל בעל המכשיר הנמען?
אם אין כזאת אשמח אם תספרו גם על כאלה שעונות לפחות על חלק מהדרישות

כמו כן אודה מאוד לאנשים יסבירו לי על האפליקציות zello walkie talkie,talk box וכן את go launcher ex כולל הסבר מפורט

תודה מראש :bigsmile3

Re: ת'רד האפליקציות

11 יולי 2012, 04:38

אין ספק שאפליקציית הפנס היא הטובה והמועילה מכולן :bigsmile2
הצילה אותי כל כך הרבה פעמים..

FACILE PASSWORD
מעולה לכל נושא ניהול הסיסמאות

"חיפוש מספר"
איתור מספרי טלפון בקלות.

SPORTS TRACKER
אפליקציית ספורט נהדרת
עוזרת לך למעקב אחר המהירות שלך , נותנת מסלול מפורט של הדרך שעברת. פשוט מעולה.
אפשר לראות מסלולים שעשיתם בעבר.
אחת הטובות שיש.

HELIDROID 3D
משחק מסוק ממכר.

11 יולי 2012, 11:44

זה נכון, הפנס הזה היה מאוד שימושי בשבילי לאחרונה :)

Song Pop - אחלה משחק. מתחרים בזיהוי שירים מכל מיני קטגוריות מול חברים וסתם אנשים מכל העולם. גם די ממכר.

Re: אפליקציות

11 יולי 2012, 14:45

מישה ומיכאל,אתם יכולים אולי לעזור לי?(גם השאר מוזמנים כמובן :bigsmile3 )

rc4991 כתב:רציתי לדעת אם יש אפליקציה שמאפשרת שליחת הודעות SMS בחינם,ללא חיבור אינטנט/WIFI וללא צורך שהאפליקציה תותקן גם אצל בעל המכשיר הנמען?
אם אין כזאת אשמח אם תספרו גם על כאלה שעונות לפחות על חלק מהדרישות

כמו כן אודה מאוד לאנשים יסבירו לי על האפליקציות zello walkie talkie,talk box וכן את go launcher ex כולל הסבר מפורט

תודה מראש :bigsmile3

11 יולי 2012, 14:51

לגבי האפליקציה להודעות, רוב האנשים משתמשים ב-WhatsApp Messenger אבל בשבילו אתה צריך אינטרנט. לגבי האפליקציות האחרות ששאלת, אני לא משתמש בהן.

11 יולי 2012, 14:55

misha כתב:לגבי האפליקציה להודעות, רוב האנשים משתמשים ב-WhatsApp Messenger אבל בשבילו אתה צריך אינטרנט. לגבי האפליקציות האחרות ששאלת, אני לא משתמש בהן.

גם לי יש ווטסאפ,הבעיה היא שאין לי אינטרנט ואני משתמש בו רק בבית דרך ה-WIFI,אני נורא מקווה למצוא אפליקציה שתאפשר שליחת הודעות בחינם ללא צורך בחיבור לאינטרנט :::
פרסם תגובה