המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:זה לא באמת משמעותי, זה רק מוכיח שאבו מאזן לא פרטנר ולא נעליים. מעניין איך השמאל ינסה לשכנע אותנו שהוא מעוניין במומ אחרי הצעד המגוחך וההזוי הזה.
MTA2311 כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4313050,00.html
לא מצליח להבין איך הדבר הזה חבר כנסת במדינת ישראל. זה פשוט לא נתפס
michael כתב:אהבתי את הרעיון עם סיכת הדגל לחברי הכנסת ולאישי ציבור.
לדעתי זאת צריכה להיות הצעת חוק.
כמו שאתם מכירים אותי אני כבר מעביר את זה העלאה...
felix_r כתב:אני במקום נתניהו מודיע באו"ם בצורה חד משמעית, שההכרזה החדצדדית של הפלסטינאים מהווה הפרה של הסכמי אוסלו, ואם האו"ם יקבל את ההכרזה הזאת, ישראל תראה את הסכמי אוסלו כמבוטלים.
jol9 כתב:felix_r כתב:אני במקום נתניהו מודיע באו"ם בצורה חד משמעית, שההכרזה החדצדדית של הפלסטינאים מהווה הפרה של הסכמי אוסלו, ואם האו"ם יקבל את ההכרזה הזאת, ישראל תראה את הסכמי אוסלו כמבוטלים.
נראה לי שזה גם מה שיקרה.
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:אני במקום נתניהו מודיע באו"ם בצורה חד משמעית, שההכרזה החדצדדית של הפלסטינאים מהווה הפרה של הסכמי אוסלו, ואם האו"ם יקבל את ההכרזה הזאת, ישראל תראה את הסכמי אוסלו כמבוטלים.
נראה לי שזה גם מה שיקרה.
אבל היתי אומר את זה לפני ההכרזה, שמדינות אירופה ידעו במה הן תומכות
jol9 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:אני במקום נתניהו מודיע באו"ם בצורה חד משמעית, שההכרזה החדצדדית של הפלסטינאים מהווה הפרה של הסכמי אוסלו, ואם האו"ם יקבל את ההכרזה הזאת, ישראל תראה את הסכמי אוסלו כמבוטלים.
נראה לי שזה גם מה שיקרה.
המדינות באירופה רוצות לעשות מה שטוב להן. לא ממש איכפת להן מישראל, מפת"ח, מהחמאס ובטח לא מהסכמי אוסלו.
אנחנו צריכים לעשות את מה שאנחנו צריכים בלי קשר להחלטה כזאת או אחרת.
MTA2311 כתב:אבו מאזן מאשים את ישראל בטיהור אתני ב48. דווקא הייתי מצפה מבן אדם אינטיליגנט כמוהו לא להזכיר את מאורעות 48... לא סובל אותו.
החוצפן הזה גם מדבר על החלטה 194.. חשבתי שהוא ויתר על זכות השיבה. איפה זהבה גלאון עכשיו?
חנו'ש כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:אני במקום נתניהו מודיע באו"ם בצורה חד משמעית, שההכרזה החדצדדית של הפלסטינאים מהווה הפרה של הסכמי אוסלו, ואם האו"ם יקבל את ההכרזה הזאת, ישראל תראה את הסכמי אוסלו כמבוטלים.
נראה לי שזה גם מה שיקרה.
המדינות באירופה רוצות לעשות מה שטוב להן. לא ממש איכפת להן מישראל, מפת"ח, מהחמאס ובטח לא מהסכמי אוסלו.
אנחנו צריכים לעשות את מה שאנחנו צריכים בלי קשר להחלטה כזאת או אחרת.
איך תמיכה במדינת פלסטין טובה למדינות האירופאיות??
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים