מופע האימים של מירי רגב

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מופע האימים של מירי רגב

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 דצמבר 2012, 22:06

חביב אתה מצביע לשלי?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 22 דצמבר 2012, 22:23

זה רק אני או שמירי רגב היא קופי ליטל שוורץ (גם במראה וגם בצורת הדיבור)?? :roll:

ואגב, מה העניין עם זה שלפני מיליון שנה שלי הצביעה לחד"ש?? ולפני מיליון שנה גדעון סער היה פעיל ב"שלום עכשיו" אז??
לא זה ולא זה משפיע עליי, כי מה שהיה בעבר (הדי רחוק יש לציין) נשאר מבחינתי בעבר. מה שחשוב ההווה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 22 דצמבר 2012, 22:37

חנו'ש כתב:זה רק אני או שמירי רגב היא קופי ליטל שוורץ (גם במראה וגם בצורת הדיבור)?? :roll:

ואגב, מה העניין עם זה שלפני מיליון שנה שלי הצביעה לחד"ש?? ולפני מיליון שנה גדעון סער היה פעיל ב"שלום עכשיו" אז??
לא זה ולא זה משפיע עליי, כי מה שהיה בעבר (הדי רחוק יש לציין) נשאר מבחינתי בעבר. מה שחשוב ההווה.

לא גדעון סהר אלא שטייניץ.

זה נכון מה שאת אומרת, רק ששטייניץ שינה עמדות באופן ברור, בעוד שלי לא ממש. בשביל לא להצטייר קיצונית, היא מדברת על מרכז, ואפילו מתביישת
לקרוא לעצמה אשת שמאל (עקרונות אעלק), אבל בפועל היא אותה סוציאליסטית מובהקת שתמיד היתה, וזה חשוב לדעת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 22 דצמבר 2012, 22:42

jol9 כתב:
עבריין מורשע? במה בדיוק?

עבריין מורשע הוא כל מי שהורשע בפלילים בפני בית-משפט. באמת הגדרה מאוד פשוטה.
במה בדיוק רב"ט לירבמן הורשע? בגין תקיפה, תקיפת קטין ואיומים. אגב, זה היה קצת יותר "מלתת מכות למי שהרביץ לבן שלו" ואני בספק מאוד גדול אם כל אחד מאיתנו היה עושה את אותם מעשים.
כרגע, הוא מואשם בהפרת אמונים ועשוי להיות מרושע גם בגין סעיף זה.

פייגלין הורשע בגין המרדה ואילו צחי הנגבי בגין מתן עדות שקר.

LIAV10 כתב:חביב אתה מצביע לשלי?

כנראה שלא.
מה שבטוח, זה שלא אבחר ברשימה בה חברים עבריינים מורשעים, מה שמוריד לא מעט מפלגות מן הפרק.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 22 דצמבר 2012, 22:47

jol9 כתב:
חנו'ש כתב:זה רק אני או שמירי רגב היא קופי ליטל שוורץ (גם במראה וגם בצורת הדיבור)?? :roll:

לא גדעון סהר אלא שטייניץ.

זה נכון מה שאת אומרת, רק ששטייניץ שינה עמדות באופן ברור, בעוד שלי לא ממש. בשביל לא להצטייר קיצונית, היא מדברת על מרכז, ואפילו מתביישת
לקרוא לעצמה אשת שמאל (עקרונות אעלק), אבל בפועל היא אותה סוציאליסטית מובהקת שתמיד היתה, וזה חשוב לדעת.

שטייניץ?? וואלה? אז איך הגעתי לסער??
טוב הוא גם היה פילוסוף....

אני יודעת היטב מה הדעות הכלכליות של שלי, היא במקרה כתבה ספר שמבהיר אותם בצורה מאוד ברורה ופשוטה (ספר מומלץ בלי קשר להזדהות עם דיעותיה או לא).
וכן, דיעותיה הכלכליות נמצאות בשמאל הכלכלי, ואני לא חושבת שהיא אי פעם הסתירה את זה, ובדיוק כמו שביבי נמצא בימין הכלכלי (וכמובן גם המדיני) באופן מובהק, ולא מכנים אותו קיצוני, כך גם שלי נמצאת בשמאל הכלכלי באופן מובהק ובזה היא לא מתביישת (זה רק המיקום המדיני שהיא לא ממש סגורה על עצמה לגביו, או שסתם לא אכפת לה...)

אינני יודעת מה המצע של חד"ש, מלבד שזו מפלגה של ערבים (למרות שיהודי עומד בראשה), אבל אני לא חושבת שהיא מבחינה מדינית באותה דעה כמו חד"ש, לפחות לא היום....
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חנו'ש » 22 דצמבר 2012, 22:49

חביב אורנג'ד כתב:

כנראה שלא.
מה שבטוח, זה שלא אבחר ברשימה בה חברים עבריינים מורשעים, מה שמוריד לא מעט מפלגות מן הפרק.

אז... פתק לבן??? :roll:
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 22 דצמבר 2012, 23:01

חביב אורנג'ד כתב:
jol9 כתב:
עבריין מורשע? במה בדיוק?

במה בדיוק רב"ט לירבמן הורשע? בגין תקיפה, תקיפת קטין ואיומים. אגב, זה היה קצת יותר "מלתת מכות למי שהרביץ לבן שלו" ואני בספק מאוד גדול אם כל אחד מאיתנו היה עושה את אותם מעשים.

כנראה שלא.

למה אתה מדגיש רב"ט ליברמן? אם ככה אתה נוהג לדבר על הפוליטקאים, אז בוא נקפיד גם לקרוא לנתניהו סרן (או רב סרן במיל. נתניהו), ולשלי יחימוביץ' קצינת ת"ש...

אם זה בשביל ללגלג, אז זה די טיפשי כי ליברמן עלה לארץ בגיל 20, ועשה שירות שלב ב'...
אני מקווה שאתה לא פוסל אותו על היותו עולה ותיק ולא יליד הארץ.

וכן, בשביל להגן על הבת שלי אני הייתי עושה הרבה דברים שאני מקווה שאני לא אצטרך לעשות...

לגבי ההאשמות כרגע - תרשה לי להמר שלא ייצא מהן כלום. מדובר בקשקוש די גדול, ואפילו אין עוד כתב אישום, למרות שגרמו לו להתפטר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 22 דצמבר 2012, 23:40

jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
jol9 כתב:
עבריין מורשע? במה בדיוק?

כנראה שלא.

למה אתה מדגיש רב"ט ליברמן? אם ככה אתה נוהג לדבר על הפוליטקאים, אז בוא נקפיד גם לקרוא לנתניהו סרן (או רב סרן במיל. נתניהו), ולשלי יחימוביץ' קצינת ת"ש...

אם זה בשביל ללגלג, אז זה די טיפשי כי ליברמן עלה לארץ בגיל 20, ועשה שירות שלב ב'...
אני מקווה שאתה לא פוסל אותו על היותו עולה ותיק ולא יליד הארץ.

וכן, בשביל להגן על הבת שלי אני הייתי עושה הרבה דברים שאני מקווה שאני לא אצטרך לעשות...

לגבי ההאשמות כרגע - תרשה לי להמר שלא ייצא מהן כלום. מדובר בקשקוש די גדול, ואפילו אין עוד כתב אישום, למרות שגרמו לו להתפטר.

למה רב"ט ליברמן? כי הוא עתיד להיות שר הבטחון ומפלגתו דוחפת את הנושא הבטחוני מאוד חזק. משום מה, כאשר הנושא הבטחוני מגיע לרקע הצבאי של ליברמן, אנשים נוטים שלא לדבר ולא להזיכר אותו, לכן אני נוטה שכן להזכיר. אגב, קצינת ת"ש זה קצת יותר מאפסנאי בתותחנים, אך משום מה דוקא את שלי יחימוביץ' פוסלים מהר בכל הקשור לנושא הבטחוני.
כמו כן, זה נראה לי קצת אבסורדי שאדם ששירת מספר חודשים בלבד בצה"ל, הוא זה שיתמוך בצורה כה עיורת בגיוס חרדים ובמאבק המילאומניקים. כמליאומניק הנושא דרגות על הכתפיים שאף מתנדב לשמ"פ וחותם לעיתים קורבות על כתב הסכמה לחריגי קריאה, הייתי ממליץ לליברמן שלא להתערב או לפחות לצנן את התלהבותו בנושא זה. זה לא באמת נראה כאילו הוא מבין יותר מדי בנושא הזה, מה גם שאין לו בו יותר מדי נסיון.
חוץ מזה ליברמן הוא רב"ט שלא עושה מילואים. זאת עובדה ולכן אוכל לציין אותה מתי ואיך שארצה. אם זה לא היה נכון, אז אולי היה מקום לויכוח.

jol9 כתב:

אתה מודע לזה שליברמן לא באמת הגן על בנו, אלא יצא מביתו, רדף וארב מיוזמתו לאותם ילדים, תפס את אחד מהם, הכה בפניו, אחז בו בחוזקה, גרר אותו למכוניתו וגם איים עליו? באמת כל אחד מאיתנו היה עושה את אותו הדבר?

בכל אופן, השאלות האילו אינן רלונטיות וסתם לוקחות את הדיון למקום אחר. כאמור, עבריין הוא כל מי שהורשע בפלילים וכזה הוא ליברמן.
העלתי את נושא העבריינים הנמצאים ברשימות המפלגות כעוד גורם לחוסר תרבות לו אנו אשמים, ובכך אני רואה קשר בין נושא זה לנושא מירי רגב.
שוב, אני מאמין שבמדינה מתוקנת מקרים כאלו היו בגדר יהרג ובל יעבור וזאת משום שדעת הקהל לא היתה נותנת לאנשים כאלו להמשיך ולכהן בתפקידים ציבוריים.
כאן אצלנו, אין לאנשים בעיה לתת את קולם לקריקטורה כמו מירי רגב או לאנשים שהושרעו בפלילים (ולצערי, יש הרבה כאלו בפוליטיקה).
אני מצר על כך ורואה בכך נושא הקשור לתרבות ולא לפוליטיקה.

jol9 כתב:לגבי ההאשמות כרגע - תרשה לי להמר שלא ייצא מהן כלום. מדובר בקשקוש די גדול, ואפילו אין עוד כתב אישום, למרות שגרמו לו להתפטר.

מקווה מאוד שאתה צודק.
בד"כ, משרד היועמ"ש לא עושה כאלו פשלות גדולות, אם כי עם יועמ"ש כמו וינשטיין באמת שאי-אפשר לדעת.
נחיה ונראה.

חנו'ש כתב:אז... פתק לבן??? :roll:

עם כל הזלזול (ולא חסר במי לזלזל), עדיין יש מפלגות בהן חברים אנשים שלא דבק בהם רבב.
אקרא את מצעי הבחירות של מפלגות אלו ואז אבחר במי להצביע.
אני ממליץ לכולם לעשות כמוני.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yiffy » 23 דצמבר 2012, 05:26

יוני, אני לא מבין למה אתה חש צורך לתקוף בחזרה על דברים שאינם קשורים לנושא הדיון במקום לתפוס את השור בקרניים.

אתה פותח מעגל שאין לו סוף. מה שבעיניך הם "דעות שמאלניות סוציאליסטיות קיצוניות" הם בעיני ובעיני אחרים לגיטימיות וראויות ומה שבעיני ימני קיצוני פאשיסטי עשוי להיות סלע קיומנו בעיניך. זה בכלל לא קשור לנושא הדיון.

על התוכן של מה ח"כ כזה אומר או עושה אפשר להתווכח מהיום עד סוף העולם. שלי הצביעה לחד"ש? ביבי הסית לרצח רבין וזה היה רק חצי שנה ולא 18 שנה לפני שרץ לראשות הממשלה (ויש עוד דוגמאות). הדיון הוא בסה"כ על התרבות הפוליטית שלנו.

אתה אדם אינטיליגנט ופרגמטי. אתה יודע טוב מאוד מה ההשפעה של תרבות מסוג זה על נוער והמון. אם הם רואים את גדעון סער או גלעד ארדן מתעמתים עם שלי בערב חדש, הם יאמצו את הטיעונים שלהם וינסו לנהל דיונים. יחד עם זאת, אם הם רואים את מירי רגב עושה מעצמה וממעמד הח"כ את מה שעשתה, הם ייטו לבריונות, לזלזול, דה-לגיטימציה של הצד השני (שזה קצת חבל בהתחשב בעובדה שע"פ הסקרים 47% מהמדינה נמצאת בגוש השמאל). אתה לא צריך להקריב מילימטר מדיעותיך ועקרונותיך כדי להוקיע את התופעה הזו.

נ.ב אני בפירוש לא אצביע ליאיא, אבל הקול שלי לא מובטח בידיים של שלי. הייתי אומר שזה משהו כמו 60% שלי 40% מר"צ. הפנקס פתוח והיד רושמת עד הבחירות.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 23 דצמבר 2012, 06:18

חביב ויפתח,
אני לא אכנס לויכוחים הרגילים שלנו עם הציטוטים והתגובות...

אני כן אגיד שמירי רגב כזאת או אחרת לא תזיז אותי מהעמדות ומהרצון לראות את נתניהו מכהן כראש ממשלה, כי הוא היחיד שיכול לעשות את זה בעת הזאת.
שלי ויאיר צריכים ראשית לעשות היכרות עם המערכת השלטונית ראשית, לפני שהם קופצים מעל הראש ומתמודדים על תפקיד ראש הממשלה.
זה פשוט לא אחראי לשים אנשים כאלה בתפקיד הזה.

ציפי כן יכולה, אבל היא לא נמצאת בפלטפורמה המתאימה.

הלוואי וכל הח"כים של ליכוד היו כמו ארדן, סהר ובוגי, אבל מה לעשות שזה לא ממש עובד ככה.
בגלל זה אני גם מקווה שישנו את שיטת בחירות הרשימות מפריימריס לועדות מסדרות. זה ימנע תופעות כמו מירי רגב ודני דנון, שיודעים היום
שכמה רעש שיעשו יותר, ככה הסיכוי שלהם לגמור גבוה בפריימריס הם גבוהים יותר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודם

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים