מישהו יכול לספר, כי כנראה פיספסתי את זה.
הבנתי שהוא הותקף, והיה בבי"ח, אבל למה הוא לא ב"יציע"?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:מישהו יכול לספר, כי כנראה פיספסתי את זה.
שמואל1 כתב:זרק משפט לא יפה לברקוביץ' והושעה עד להודעה חדשה.
חבל לי שקופמן הושעה בגלל ברקוביץ', שבעיקר מבלבל את השכל. קופמן הוא היחיד שמעניין ביציע.
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:זרק משפט לא יפה לברקוביץ' והושעה עד להודעה חדשה.
חבל לי שקופמן הושעה בגלל ברקוביץ', שבעיקר מבלבל את השכל. קופמן הוא היחיד שמעניין ביציע.
לפני או אחרי התקיפה? כי היה נראה לי כאילו מאז התקיפה הוא לא היה
MTA2311 כתב:jol9 כתב:מישהו יכול לספר, כי כנראה פיספסתי את זה.
קופמן לברקוביץ:" לא יודע באיזה תחנה אתה חושב שאתה, אבל פה זה לא אופירה, אם אתה אומר משהו תביא הוכחות, ואל תזיין את השכל". ציטוט פחות או יותר מדוייק שלו. השטות הזאת עלתה לו בהשעייה מהערוץ.
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:מישהו יכול לספר, כי כנראה פיספסתי את זה.
קופמן לברקוביץ:" לא יודע באיזה תחנה אתה חושב שאתה, אבל פה זה לא אופירה, אם אתה אומר משהו תביא הוכחות, ואל תזיין את השכל". ציטוט פחות או יותר מדוייק שלו. השטות הזאת עלתה לו בהשעייה מהערוץ.
כן, כמובן שלמחרת הוא שידר משחק של הנבחרת בספורט 5..
MTA2311 כתב:jol9 כתב:מישהו יכול לספר, כי כנראה פיספסתי את זה.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:מישהו יכול לספר, כי כנראה פיספסתי את זה.
דייייי. באמת?
שמעתי את זה וזה באמת לא היה הכי יפה (סה"כ מדובר בפאנליסט וקולגה, וצריך לכבד אותו), אבל להשהות אותו בגלל זה?
וזה אומר שהוא גם מושהה מהרדיו?
סיפור מעניין, כי קופמן זה התכנית, והיה אפשר להיות סלחניים יותר כלפיו.
MTA2311 כתב:קופמן אישפז את עמו השבוע בבית החולים הפסיכיאטרי גהה. כנראה שבגלל ההתמכרות שלו להימורים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים