המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:אני לא מסוגלת יותר לשמוע את רמי ויץ קורא לכל ה''רוי'' למיניהם בפורטוגל ''רועי''
לרוי קושטה לא קראו ''רועי קושטה''
jol9 כתב:ניצחון יפה מאוד של פורטוגל על צ'כיה. רונלדו הנפלא כבש שער נוסף. אם היה מחמיץ קצת פחות, אז היו לו כבר איזה 6-7 שערים ביורו הזה. ללא ספק השחקן מספר
אחד בטורניר, ולדעתי בעולם היום.
Dperk כתב:jol9 כתב:ניצחון יפה מאוד של פורטוגל על צ'כיה. רונלדו הנפלא כבש שער נוסף. אם היה מחמיץ קצת פחות, אז היו לו כבר איזה 6-7 שערים ביורו הזה. ללא ספק השחקן מספר
אחד בטורניר, ולדעתי בעולם היום.
מעניין אם החיסרון של החלוץ הלדר פושטיגה יפגע בהם בהמשך. אלמיידה ואוליביירה הם חלוצים גבוהים וכבדים, ופושטיגה יותר קל ומתמקד בעשיית לחץ על הבלמים ובמשיכתם כדי לפנות שטחים לפריצות של רונלדו. הוא לא שחקן מרכזי, אבל חסרונו עשוי להביא לשינוי השיטה כולה.
LIAV10 כתב:ל - reus באמת קוראים רויס כמו שארבל אומר?
LIAV10 כתב:יש לי שתי שאלות על הנבחרת היוונית..
1. מוכרים ביוון סכיני גילוח?
2. למה הם משחקים עם סרטים שחורים?
LIAV10 כתב:יש לי שתי שאלות על הנבחרת היוונית..
1. מוכרים ביוון סכיני גילוח?
2. למה הם משחקים עם סרטים שחורים?
קובי כתב:הגרמנים פשוט נבחרת אדירה. זה התחיל עוד מהמונדיאל הקודם והתבוסות שהם הנחילו לאנגליה ולאחר מכן לארגנטינה של מסי ומראדונה.
מה שמדהים בנבחרת הזו, שיש לה לרוץ עוד הרבה מאוד זמן. כולם שם צעירים ומה שנותר הוא למצוא חלוץ צעיר שימלא כמו שצריך את המקום של קלוזה המזדקן.
מה שהם עשו היום ליוונים גובל בהתעללות.
קובי כתב:יוני, אתה מגן על האנגלים כמו על הלפרין (:
גרמניה פשוט פירקו את האנגלים באותו מונדיאל. אז כן, אולי הכל היה נראה אחרת, אם היו מאשרים את השאר ההוא של למפארד, אבל זה לא ממש משנה. שורה תחתונה: 1-4 מוחץ לגרמנים, שהיו הרבה יותר טובים לאורך המשחק.
בכל 90 הדקות, היו לכל היותר 10 דקות בליץ של האנגלים בסוף המחצית הראשונה ותו לא. הגרמנים שלטו ביד רמה במשחק הזה וללא עוררין.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים