Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:זה לא ההוא שהיה במחוברים? שעישן מריחואנה באוטו וכל הזמן בכה שאשתו עושה ממנו סמרטוט?
אתה לא חושב על רן שריג?
אה, נכון, התבלבלתי. אבל גם גולדן היה במחוברים.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:זה לא ההוא שהיה במחוברים? שעישן מריחואנה באוטו וכל הזמן בכה שאשתו עושה ממנו סמרטוט?
אתה לא חושב על רן שריג?
Dperk כתב:זה ריאלי? ההגנה נגד טילים סביב מתקני הגרעין באמת חדירה?
Dperk כתב:דווקא לא התכוונתי לסורים... יש עלינו מספיק איומים מסביב ונראה שרקטות ארוכות טווח וטילים בליסטיים הם בין הצעצועים האהובים עליהם. ידוע למשל שהרקטות של חזבאללה מכסות את כל המדינה, ושיש לו עשרות אלפים מהן.
שחף כתב:פליקס, אתה מאמין שישראל תתקוף? אני לא. אין לזה שום קשר לעיתונות שמאלנית. פשוט היגיון. נוח להסיט את הדיון הציבורי לשם כשמעלים מיסים ומטילים עוד כל מיני גזירות. אתה באמת חושב שאם הייתה מתקבלת החלטה לתקוף בסתיו זה היה יוצא לתקשורת? יש צנזורה. YNET הוציאו כתבה שלמה שמתארת כביכול איזה קישקוש של בלוגר עלום שם ש"קצין" הדליף לו את תוכניות התקיפה ואנשים עדיין מאמינים לכל מיני עיתונאים ומקורבים שמדליפים להם מה שרוצים שהם יכתבו. ולא, אני לא בעד כל מיני שמאלנים כמו עמוס עוז וכל מיני כאלו שמכינים עצומות דביליות נגד תקיפה.
התנין כתב:שחף כתב:פליקס, אתה מאמין שישראל תתקוף? אני לא. אין לזה שום קשר לעיתונות שמאלנית. פשוט היגיון. נוח להסיט את הדיון הציבורי לשם כשמעלים מיסים ומטילים עוד כל מיני גזירות. אתה באמת חושב שאם הייתה מתקבלת החלטה לתקוף בסתיו זה היה יוצא לתקשורת? יש צנזורה. YNET הוציאו כתבה שלמה שמתארת כביכול איזה קישקוש של בלוגר עלום שם ש"קצין" הדליף לו את תוכניות התקיפה ואנשים עדיין מאמינים לכל מיני עיתונאים ומקורבים שמדליפים להם מה שרוצים שהם יכתבו. ולא, אני לא בעד כל מיני שמאלנים כמו עמוס עוז וכל מיני כאלו שמכינים עצומות דביליות נגד תקיפה.
אולי זה יפתיע אותך, אבל אני מסכים לחלוטין. זה אגב דבר שאני טוען כבר זמן רב, אולי לא בהקשר של איראן(הארת את עיניי האמת), אבל כל מה שהממשלה פה עושה כבר שנים זה פשוט להסיט את הקהל הישראלי להתעסק בעיקר בסכסוך עם הפלסטינים, במקום שיחשבו להתעסק ב''שטויות'' כמו זה שהם לא מצליחים לגמור את החודש, שהמחירים פה מטורפים, שהמיסוי חונק, שהשלטון פה מנוהל ע''י קבוצת ''יהודונים'' ששודדים את האזרחים בחסות החוק, והם לא פחות גרועים מכל משפחת פשע שגובה דמי חסות מבתי עסק שונים. ההבדל היחידי הוא שבמקרה הראשון הם מעגנים את השוד הציבורי באמצעות חוקים שונים.
והנה הם עושים זאת שוב, אני שמח לראות שעוד מישהו מצליח להבחין בזאת. הרי זה פשוט כ''כ ברור שלישראל אין שום כוונה לתקוף, כל עוד ארה''ב לא תהיה בתמונה, וכרגע אנחנו על תקן כלב נובח שלא יכול אפילו לשרוט. הדיבורים על תקיפה באיראן להערכתי הם בסביבות ה-7 שנים לפחות, אם לא יותר. כל פעם יש נקודת רגיעה ונקודת תסיסה, אבל הכל מתברר כהבל הבלים.
yiffy כתב:
הנאום הכי אומלל בהיסטוריה של הוועידות הפוליטיות בארה״ב. עצוב לראות איך אייקון כמוהו מתבזה ככה.
rc4991 כתב:הפצצה הישראלית שתחזיר את אירן לתקופת האבן
http://www.mako.co.il/news-military/sec ... 1575680455
ה"סאנדיי טיימס" הבריטי מצטט מומחי ביטחון, שהעריכו כי תקיפה ישראלית נגד מתקני הגרעין האירנים תכלול שימוש בפצצה אלקטרו-מגנטית. "זהו נשק רב עוצמה שישבש את כל האמצעים הטכנולוגיים על הקרקע"
נראה שישראל תוכל להשמיד בעצמה את הכור
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:הפצצה הישראלית שתחזיר את אירן לתקופת האבן
http://www.mako.co.il/news-military/sec ... 1575680455
ה"סאנדיי טיימס" הבריטי מצטט מומחי ביטחון, שהעריכו כי תקיפה ישראלית נגד מתקני הגרעין האירנים תכלול שימוש בפצצה אלקטרו-מגנטית. "זהו נשק רב עוצמה שישבש את כל האמצעים הטכנולוגיים על הקרקע"
נראה שישראל תוכל להשמיד בעצמה את הכור
מדהים, פצצה מגניבה..
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים